Arkiv for 2009 Vis nyeste indlæg

Hvor skal vi hen?

31. december 2009 // design, event, Velvære
hansenjensen thesweetspot Hvor skal vi hen?
Så fik jeg endelig købt en ny kalender, og den er dælme blank.
Ikke på den måde at jeg ikke skal noget – tror faktisk at hele januar er booket. Mere fordi jeg er så spændt på hvad der kommer til at stå.


Det år der er gået, har på den ene side været enormt privat og personligt. Aldrig har jeg puttet, og nusset og tullet mere end i år, der selvfølgelig har været præget af min barsel. Og samtidig har jeg nok aldrig haft et år, hvor jeg har lært så mange nye mennesker at kende. Mestendels kloge, dejlige damer, hvor jeg har en varm mavefornemmelse af, at en del er to stay.

Jeg glæder mig til 2010 . Jeg har en ny fornemmelse af at tingene ordner sig, hvis jeg giver dem tid til at vokse. Og så varmer jeg op til endnu en oprydning, og smager en del på ordet fokus.
Jeg har lagt 2 store flasker champagne på køl. Den ene åbner jeg kl. 24. i aften, og den anden håber jeg du vil dele med mig på lørdag. Der holder vi nemlig åbningsfest.

DEN 2.1.2010 ÅBNER theSWEETSPOT.dk !! – og jeg kan næsten ikke vente med at vise jer det hele


Godt nytår. Hav en forrygende aften og et brag af 2010. Vi ses.
PS: hvis du stadig mangler en kalender for 2010 skal du tjekke den dejlige butik hansen & jensen, der har den her
PPS: Hvad er dit kodeord for 2010?


ash thesweetspotdk 392x392 Så klar!

Okay!
Nu har jeg så brugt de sidste 2 dage på, næsten meditativt, at rydde op og smide ud fra et helt årti.

Jeg har sorteret alle mine gummihansker, pakket julepynten væk og bestilt en hel container til resten.

Så nu trænger jeg til en sjus! og en svingom. Heldigvis er nytåret lige om hjørnet, og jeg skal ud og lufte de her, i midnatsblå ruskind. Det er en julegave fra mig til mig selv. Fordi jeg havde fortjent et par mother f**** lækre stillettos, så det fik jeg.

De er købt i endnu en yndlingsbutik. Normann Copenhagens flagship på Trianglen. Dejligt sted hvor man kan snuse længe. 2 tips derfra: Hvis du bliver fan, bliver du inviteret til det her og tjek også deres funky blog her.

Næste spørgsmål – hvad skal jeg have på til?…

skrald thesweetspotdk 391x392 Smid op og smid ud

Kan du også mærke det?

Det kradser og klør og man kan ikke sidde stille. Rastløshed og koncentrationsbesvær.

Den er sikker hvert år. NU skal der gøres noget.

Smides ud, ryddes op, pakkes væk og tørres af. Stakkes i bunker og  lægges i kasser. Over i kælderen, op på loftet, hvem vil have, ud med den.

Og det letter og gør rolig, og åben og kom-med-det!  Jeg er næsten klar, - skal vi sige på fredag, så kan 2010 bare komme an!

Glædelig jul!

24. december 2009 // D-I-Y, mad & drikke

julekage plum e1261919927296 392x392 Glædelig jul!Nu har jeg pyntet verden største, skæveste juletræ,

og stegt en and og lavet ris a’lamande, og hørt så meget julemusik at jeg trænger til en lille lur.

Nå ja, og så har jeg bagt. Og læst i min nye favorit-kogebog,som egentlig ikke er ny, men bare fantastisk. Den dame er en guldgrube af viden og vid. Tak til Camilla Plum- det er julestemning på tryk.

Og tak til alle Jer der indtil nu har læst med her på blogspot. Lige straks holder vi flyttedag – og et knald af en åbningsfest på sweetspot.dk. Glæd Jer til det, og hav nogle glade og glædelig juledage.

Kærlig Hilsen Laura

småkager sweetspot1 391x392 Så er det lige straks!

 at julefreden sænker sig… Hvis du nu slet ikke ved hvad du skal give dig til så kan jeg anbefale de her nemme, lækre cookies.

småkageOpskrift 193x194 Så er det lige straks!

Jeg plejer at lave en stor røvfuld dej og så fryse ned.

Klik på det her billede for at få opskriften.

God lillejuleaften Ü

Skål fra Hinsidan

22. december 2009 // design, mad & drikke

L1040787 392x391 Skål fra Hinsidan

Håber du nåede det hele – altså at få bestilt alle gaverne.

Jeg har bestemt at denne uge skal stå på råhygge, som i stearinlys til vi ikke kan trække vejret og mad og drikke til jeg triller. Det er så megamørkt og koldt at det er det der må til.

L1040783 193x194 Skål fra HinsidanOg vi starter i System’en. I Sverige forstås. Eller det vil sige jeg har aldrig helt forstået systemet, før fornylig hvor jeg besøgte et Systembolag, og det gik op for mig hvor smart det er. En gigantisk specialbutik med uddannet personale, og et vildt stort udvalgt i vin selvfølgelig, men også cider, og øl og masser af spændende sager på flaske. Og så måtte jeg jo have årets Blossa Glögg med hjem. Mest fordi flasken er så pæn (at den bliver hypet i Wallpaper). 2009 er med mandarinsmag. Jeg lader Jer vide om det er fælt eller godt.

PS: købte også ind af disse forrygende illustrerede gaveæsker. Tegnet af Klas Ernflo. Tjek ham ud.

SKÅL

woodwood thesweetspot Goodies & gaveønsker#4
Og hvis jeg løber nu, kan jeg nok nå i WoodWood


- som også kan blive din redning, hvis du ligesom jeg, altid har allersværest ved at finde på den ultimative jeg-forstår-dig-og-synes-ønskesedler-er-upersonlige overraskelsesgave til manden i dit liv.


Tjek det ud hvis han er til hypede sneakes, grafiske tees, lækre tasker og egdy kunst-gadgets.


Seeees – god weekend!

artrebel sweetspot1 392x392 Goodies & gaveønsker#3

Jeg tror måske lige vi kan nå det,- altså at få noget med i webshoppen.

Så skynd dig ind på Artrebels, som er et fantastisk netværk for kunstnere, designere, musikere og andre kreative finde-på-somme mennesker. Det er et overflødighedshorn af fine og farverige dejligheder, og en butik hvor jeg personligt kan bruge meeeeget lang tid.

Til ønskesedlen fandt jeg børnetøj fra bangbang, upcyclet service (= genbrug på den fede måde) fra Phuc, silketryk fra Anika Lori og ikke mindst en strikket halskæde fra dygtige Fnubbu.

Godt så. Nu burde jeg måske selv komme ud og købe bare den allerførste gave!

Orme, kaniner og fisk

15. december 2009 // børn, D-I-Y, event

Collage folkekirkensNodhjalp thesweetspotdk 392x392 Orme, kaniner og fisk

Det er svært at forestille sig, og slet ikke rart at tænke på

-at man skulle mangle vand eller mad til sit barn, eller ikke kunne spille fodbold eller læse en godnathistorie fordi der ikke er strøm til lys.

Folkekirkens Nødhjælpskampagne “Giv en ged” fortsætter i år, og jeg har købt en køkkenhave til børn i Malawi, garn og pinde og et mandeltræ til ældre og bønder i Kirgisistan og en skolebænk til børn i Cambodja – for helt ærligt, så mangler jeg ikke noget.

- for helt ærligt, så mangler jeg ikke noget.

Goodies & gaveønsker#2

14. december 2009 // design, shopping

stilleben sweetspotdk 392x392 Goodies & gaveønsker#2

Vi går fra Strøget, hen over Højbro Plads og ned af Strædet.Her finder vi Stilleben, der oprindelig startede som en eksklusiv keramikbutik, men nu har bredt sig over 2 dejlige butikker i Læderstræde. Evig god smag og finurlige små overraskelser med vægt på det lækre og holdbare.

Op på min ønskeseddel hoppede straks: en skøn tegnet Uglemand af Monika Petersen, en smuk lille forvasket taske fra Yvonne Kones lækre kollektion, en pude designet af Karen Bjelke og en fin lille pistaciefarvet skål af Lars Rank.

PS: Lars (som jeg tit spiser onsdagsfrokost med på Fabrikken) laver dejligt håndlavet julepynt, som også forhandles i Stilleben.