Cool Kitchen

Er det ikke bare et fantastisk billede!

Lyset, den gule Eames stol, og surprice – det er faktisk et køkken!
Det hedder reflect Cph, og er så skønt “skævt” og menneskeligt fordi lågerne er formet så de fanger lyset smukkest. og skufferne bliver bredere efterhånden som solen kommer ind i rummet. Og dyrk lige bænken. Han skriver i en mail til mig; Akryl, højglans, birketræ og brun velour med diamantsyninger. Det er fra en opgave jeg lige har afsluttet. Der kommer 3 forskellige.

Han er Søren Rose Kjær, – hold rigtig meget øje med det navn…

3 Comments

  • Hej Laura. Skøøøøn blog du har dig der. Lige min stil. Og tak fordi du gav dig tilkende på min blog ;-) Hvor er det da bare sjovt som verden pludselig bliver helt lille. Og tak fordi du er så sød til at tilbyde din hjælp. Det har jeg skrevet bag øret. Under alle omstændigheder, kommer jeg gerne forbi til en kop kaffe eller saft hvis Kasper er under armen. Du har helt sikkert nogle fede tips til bolig som jeg godt kunne nyde godt af i den kommende tid med familieforøgelse ;-)
    Du kan bare slette mit indlæg herefter, men jeg har jo ikke lige dit tlf. nummer, og render lige nu rundt og ordner så jeg ikke kan komme og stemme dørklokker hos jer ;-)

    Kh Annamette

  • Jane siger:

    Hej Laura. Stort tillykke med din blog i fine, nye klæder! Du har bestemt ikke ligget på den lade side de seneste måneder. Respekt! Vi ses snart. Kh Jane

  • 1000 tak, Jane. Nej vi ligger ikke så meget her på kontoret ;-) Glæder mig til at se dig :-9 Kh Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.