3 små hjælpere og en stor

Ladies, jeg ved I har travlt, så jeg skynder mig at spotte 3 supersmarte nye hjælpere.

Byens cooleste pusletaske “Mummy Bag” i lækker canvas med pusleunderlag i nylon. Navy, rust og beige, 1.700 kr. fra engelske Ally Cappelino. sælges bl.a. hos Storm og Works Unlmt.

MiniDok er navnet på en ny førstehjælpstaske med plads til medicin, cremer og det medfølgende basis-kit med plastre o.a. I tasken er også en lille nødhjælpsbog som du kan lære og læse sammen med dine børn. Minidok er i butikkerne start november. 349 kr.

Og så må jeg huske at omtale Red Barnets nye fine webshop med produkter til børn, opdelt efter sundhed, skole og leg + et stort afsnit med Molo ting. Tasken her er en sammenfoldelig kølepose til 145 kr., og ved løbet donerer du en basis medicinpakke samt behandlinger af diarré til to børn.

Og når man så har pakket og smurt og nusset og pustet og slæbt – og måske svedt en smule. Så må det være mor-tid! Jeg kan på det varmeste anbefale dig denne skønne dames blog og bog her. Hun kan, som få andre sænke min skuldre på plads, og helt uden løftede pegefingre få mig til at sætte pris på alle hverdagens små mirakler.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.