Lækkerhed på bog

Hold nu op! – hvor blev de dage lige af?

Jeg har brugt en del af tiden på at blive så meget klogere, på nogle ret vigtige ting. Sagen er at jeg går til Business-træning hos de her damer, og det er ikke kedeligt. Faktisk er det ret omstyrtende og udviklende, på den meget gode måde.

Og på dette kursus har vi gæster. Dejlige, kloge damer, der har prøvet det før, og som ved hvad de snakker om. Og i går var der så en gæst, der var indendørs verdensmester i begge dele – at snakke. Om noget hun har forstand på

Christina Wedel er personlig shopper og mangeårig stylist. Hun er en fontæne af ord og skattekiste af gode råd; om lækkerhed, kjoler, prøverum, fototips og andre vigtige emner. Hvis du vil hyre hende, skal du kigge her, hvor Christinas blog også er.

For ja, det er meget vigtigt: – at du er det du siger og du ser ud som det du gør. Og dagens gode nyhed er at I DAG udkommer der en dejlig, dejlig bog fra hendes hånd, hvor du kan lære det alt sammen.

Du kan læse et kapitel af bogen her., og skynd dig så afsted, så hurtigt stilletterne kan bære dig. Ned at købe den bog, nu!

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.