Oprah kom til frokost


foto: Politiken.dk

At denne dame har været forbi København, skulle man vist have været temmelig distræt for ikke at opdage. Jeg gætter på, at hun fik mange søde svar på sin invitation, til at deltage i programmet om de lykkelige danskere. Og stor var min lykke da jeg fandt ud af hvem hun havde spist frokost med…

Stine fra SUPERSPACE ringede til mig i dag: “Laura, jeg er ked af jeg ikke ringede forleden, men vi fik besøg af Oprah” !

Stort tillykke til Stine og Sarah, – må de blive lige så berømte, som deres gæst. SUPERSPACE er grafik, indretning, møbler, julepynt (glæd dig!), spil, notesbøger – alt sammen lavet af de 2 esser.

PS: SUPERSPACEpigerne har det i øvrigt med at date de kendte. De synes Paris Hilton manglede inventar til hendes butikker, og det fik hun.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.