Lige til kanten

Nogle morgener er bare…

Vi havde da nok været vågne i 34 sekunder, før det første hysterianfald kom. Sådan uhæmmet hjerteskærende gråd – ud af det blå fordi den lyserøde sut var bedre end den lilla. – Tror jeg.

Og så fortsætter dagen ellers med forhandlinger om mors eller fars tid er vigtigst, fordi vuggestuen er blokeret -af os selv. Fordi vi ikke vil finde os i at kommunen vil beskære, med et beløb der svarer til at 2 mennesker skal siges op, og vores børn selv skal skifte deres bleer.
Selv yoghurten var sur.

Men så skete der 2 ting. Først trådte søde farmor ind af døren, som en frelsende engel, og nu sover pigen sødt i kassen. Bagefter fandt jeg dette fine broderi i blog-kladde-kassen. Det er et jeg kigger misundeligt på når jeg drikke kaffe hos en af mine andre engler’. Det står nemlig i Annamettes køkken.

Jeg ønsker mig et til jul. Det er Ida der laver dem, og du kan se dem her.

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.