Så klar!

Okay!
Nu har jeg så brugt de sidste 2 dage på, næsten meditativt, at rydde op og smide ud fra et helt årti.

Jeg har sorteret alle mine gummihansker, pakket julepynten væk og bestilt en hel container til resten.

Så nu trænger jeg til en sjus! og en svingom. Heldigvis er nytåret lige om hjørnet, og jeg skal ud og lufte de her, i midnatsblå ruskind. Det er en julegave fra mig til mig selv. Fordi jeg havde fortjent et par mother f**** lækre stillettos, så det fik jeg.

De er købt i endnu en yndlingsbutik. Normann Copenhagens flagship på Trianglen. Dejligt sted hvor man kan snuse længe. 2 tips derfra: Hvis du bliver fan, bliver du inviteret til det her og tjek også deres funky blog her.

Næste spørgsmål – hvad skal jeg have på til?…

1 Comment

  • Caroline siger:

    Hva’ skal du have på? Ja, nu er nytårsfesten jo ovre. Men næste gang du skal i disse drømmesko har vi møske en lille fræk sag til dig Milkshake:-)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.