Hverdagsboost

foto: thorbjörg.dk

Så for søren! 

Så truer mandag morgen. Tror faktisk ikke det kan blive koldere, eller mørkere. Men glæd dig, lyset er på vej tilbage. Den sidste småkage er spist, juletræet kørt væk med storskrald, og nytårsfortsætterne står i kø.

Nede i boghandleren er der hjælp at hente. I dag udkommer nemlig Thorbjörg “spis dig yngre” Hafsteinsdottirs nye bog  “Boost din vitalitet” . Jeg har bladret den, og når man først har skumlet lidt over (hvor misundelig man er over) hvor lækker hun er, så er det en fed bog. Fokus er på energi i flydende form. D.v.s. 152 sider smoothies, juices og greens.

Og nej, vi taler ikke bare en pose hindbær med en banan. Men saglig, avanceret – og inspirerende læsning om kroppens kemi, aldring og re-vitalisering. Plus en helt masse opskrifter, man har lyst til at kaste sig ud i.

Jeg var en tur forbi Thorbjörg hjemmeside, og her kan du hente en masse inspiration, bl.a blåbærblues’en på billedet. Hun har også en nytårsdetox, der ikke er for sarte sjæle.

Hvordan er din yndlingssmoothie?

3 Comments

  • Anette siger:

    Herligt indlæg – jeg er også fan af Thorbjörgs drikke og er i fuld sving med af afprøve de nye greens. Min egen yndling lige pt. er frossen spinat + lakridspulver + mandler + rismælk ;o)

  • Hej Anette, og godt nytår! Ja, det ser super lækkert ud. En hård nyser at gå fra nøddecookies til spinatjuice, men det er helt ok. Nu trænger vi til en renser. Jeg blev helt betaget af de der tørre shakes de bare skal shakes med soyamælk, hun skriver om. Genialt til “før mødet” og “den lille sult”. Have sweet day. PS: var du til nytårskur ved Pernille?
    KH Laura

  • Anette siger:

    Hej Laura, JA – jeg var til nytårskur(sus) – var du der også ??? Ville gerne ha’ sagt hej. For mig er det også en kold tyrker at skulle undvære guf, men det ER et must, for jeg vil ikke ha’ hverken mormor-mave eller ditto arme ;o) KH Anette

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.