Grønne drømme

foto: designdelicatessen

Jeg så dem allerede på messen i februar og har sådan glædet mig til dele dem med Jer. Og nu er det endelig endelig endelig blevet altanvejr og tid til de funky franske “mobil-have-poser” fra Bacsac.

Plantetaskerne er  i 100% recyclable materiale og opdelt i 4, 9 eller 16 mindre kvadrater. De er perfekte til barnets første have, da haven er let at overskue og er en hurtig måde at lave et mobilt højbed – også i byen.

SweetTip:Der findes 3 størrelser med 140, 330 eller 550 l til hhv. 699 kr, 899 eller 1.199 kr. køb dem bl.a. her hos Designdelicatessen, eller få oplyst nærmeste forhandler her.

4 Comments

  • krydderurter to go – så fint!

  • Anita siger:

    Hvor er de lækre… jeg må da have en som kan skiftevis står på altanen og i opgangen, afhængig af hvor solen er ;-) jeg er helt solgt… også til den lille gule drøm den bliver transporteret på !

  • Ja, jeg er faktisk ret syg med de her poser. Tror de skal bruges til tomatplanterne i år. Det er alligevel en potte der skal pakkes langt væk når sæsonen er ovre, og så er det da super-fikst at posen kan tømmes og klappes sammen. Have a sweet one/ Kh Laura

  • Lise Lauritzen siger:

    Hvor er de bare lækre, dem skal jeg da have både til kolonihaven og altanerne:-) Så fikst, at de bare kan pakkes sammen uden af de fylder noget. Lige hvad man kan bruge når man bor småt.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.