SweetSummer # 4 – Velkommen hjem!

foto: BoligLIV/Johan Rosenmunthe. Styling MeyerLavigne

Sådan skal det helst lyde fra en entré.

– hvis altså den kunne sige noget. Og uden at jeg hælder til nogen new age indretningsskole eller noget, så er det jo ikke forbudt at lytte lidt på hvad din rum siger når du træder ind af døren.

Og ja, jeg ved godt at det er svært med gangen/entreen/bryggerset, der lyn-tju-bang ligner et krydsning mellem lilla stue og zoologisk have, men jeg ved også hvor lidt der kunne forvandle de travle kvadratmeter fra helvedes forgård til bare et nogenlunde roligt areal.

System, system, system– og opbevaring er svaret. Glem gallerivægge, blomstret tapet og Libertybøjler et øjeblik og brug krudtet på kommoder, skoreoler, masser af knager, skabe. Husk at lave plads til alles ting og kast et realistisk blik på hvor meget vi har og hvor meget vi bruger.

Og gå så ned i kiosken efter august måneds BoligLIV. Her er masser af sider med shopping og inspiration til netop entréer. Og hvor du også kan kaste et blik på – jep – min og min families entré (der i dagens anledning var meget ryddelig!!).

2 Comments

  • Annemette siger:

    Hey swe – fantastisk knagerække – er den homemade eller har vi andre dødelige også mulighed for at få kroge i entréen?

  • Yup – den er super fin! Kunne godt have været fra værkstedet, men er herfrahttp://www.designdelicatessen.dk/produkter/?search=nomess
    Nomess købt hos Designdelicatessen

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.