3 gode til børneværelset

Hvad gør du?

Sådan spurgte Gitte fra Vejle mig forleden, da vi sludrede i pausen til det her arrangement. Og vi blev hurtigt enige om at det er svært, for der findes ikke ret meget på markedet. Og vi taler om møbler  – til børn. Emnet er et af mine hjertebørn, og jeg har et voksende database af gøde løsninger og fine forslag, så spørg endelig løs!

Hjemme hos os er der mere børneværelse i køkkenet end på værelset. For det er nemlig endnu en af mine kæpheste. At der i hjemmet skal være plads til alle og at man skal kunne se hvem der bor der, – også i stuen og i køkkenet. Det er derfor et must med masser af plads og opbevaring til børnenes ting også i fællesrummene.

Blandt mine personlige favoritter er Katvig tæpperne fra Ege, We Doo Wood Stolen og den lille Tulle filt-lænestol, der er er herfra.

Men lad os da dele. Jeg vil nemlig supergerne høre hvad i har derhjemme?

2 Comments

  • KOLBY Co. siger:

    Har ikke børn, men er ret pjattet med Fat Boy miniudgave.
    /Helle

  • Mette siger:

    Jeg er helt enig i, at der skal være plads til børn i hele boligen! Vi har hvide Sebra bogkasser i Carlas Cafe i køkkenet og jeg ønsker mig et pinnochio-tæppe til hendes hjørne i stuen.
    kh Mette

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.