5 gør-det-selv-goodies til efteråret

Kastanier, varm kakao og endeløse museumsbesøg.

Det er hvad jeg som barn forbandt med efterårsferien. Og sjovt nok præcis, hvad jeg drømmer om på kontoret i den her uge. Men til at lune os lidt, har jeg fundet 5 efterårsgoodies, der alle lugter lidt af gør-det-selv og patchwork.

*

Mumitroldene fylder 65 år, og hvilken bedre måde at fejre ferien på, end højtlæsning og klippeklistre med den nye serie saks og gryde fra Fiskars og drikkeglas fra Iittala

*

Der er også dømt klippeklistre i den nye serie puder og tæppe fra Bolias vinternyheder, der er på gaden inden længe. De samplede tekstiler er lavet af semi-antikke tyrkiske tæppet, og alle items er unikke.

*

Jeg drømmer om en dag at besøge møbelproducenten Vitras helt formidable hovedsæde i Schweiz. Og mens jeg drømmer vil jeg klart tjekke den nye Vitra udstilling i Dansk Arkitektur Center ud.

*

Et af de spørgsmål jeg tiest får er : Hvor finder jeg en fed lampe? Og et rigtigt godt bud – endda i gør det selv genren, er Tom Dixons Etch Light, fra hans nye Industri Collection, der er på vej ud i de danske butikker til 1.650 kr i usamlet version.

*

Er du til broderi og mere gør-det-selv, er der skøn inspiration at hente i Casa Shops nye broderede puderfra Catstudio. Hver pude tager mere end 40 timer at brodere, og så følger der rejsedrømme med oveni.

*

Hav en dejlig torsdag og tjek ind i morgen hvor vi har besøg af min nye smukke roomie, der kan trylle med et kamera!

Foto: PR

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.