SweetGo#13_Line Thit Klein

Fin fredag, med sol og kolde kinder

Igen i dag har vi sødt besøg. Af en meget særlig dame. Hun sidder 3 meter foran mig, på vores super cool nye studio (som i selvfølgelig skal se når vi kommer helt på plads). Hun tryller med et kamera og er fotografen, du må ringe til hvis du på nogen måde overvejer at få taget dit portræt, eller har noget andet der skal foreviges. Derudover er hun megaæstetiker – og et madøre som få jeg kender. Det er derfor er en stor fornøjelse at kende – og byde velkommen til Line Thit Klein. Tjek også hendes blog her.

Hvor og hvordan bor du?

Jeg bor i et gammelt børnehjem på Frederiksberg, en gammelt diakonisse ejendom- et hus vi har købt med nogle gode venner, som har små børn lige som os. Hele huset er omkring 400 kvm, som er opdelt i 3 lejligheder.


Hvor køber man det bedste takeaway til fredag aften?
Jeg er meget begejstret for Meyers Deli på Gl. Kongevej, det er delikat, enkelt og sindssyg lækre råvarer. Jeg er en kvalitetsrytter uden sidestykke, når det handler om mad, og jeg sætter stor pris på at spise ordenligt. Men jeg kan lige så godt finde på at spise på selve restauranten, det er hyggeligt og uhøjtideligt og lever op til navnet …Deli.

Hvad er dit mest romantiske spot?
Jeg er jo fra Tisvilde, hvor jeg boede som barn, og dér er der et sted, som hedder “udsigten” og det er lige hvad det er. Et åbent område højt oppe med udsigt over kattegat. Det er fantastisk at sidde der i græsset og lade vinden blæse en i ansigtet. Der er bare luft til tanker og ro, og så er det sjældent man støder ind i andre mennesker.

Hvad er den bedste cafe i weekenden – hvorfor?
Det er “Falernum” på Værnedamsvej. Et dejligt umiddelbart spartansk sted eller “Bastionen og Løven” på Christianshavn, som har skøn morgenmad med udsigt, hvide duge, fint porcelæn og blomster på bordene.

Hvad er din(e) yndlingsbutikker?
Jeg er vild med keramik og min absolut yndlingsbutik er Liebe i Strædet. Det er den skønneste butik, som jeg nærmest kunne flytte ind i når som helst. Men jeg er også begejstret for mit nærområde. På Smallegade ligger en helt fantastisk børnebutik som hedder “Barnlil” med al det legetøj, som jeg selv legede med, da jeg var barn + de har rigtig lækkert børnetøj og sko. Så er der Nué på Gl. Kongevej, fed fed butik med en lækker underspillet stil med masser af lækre brands.

Hvad er den sødeste gratis glæde i byen?
Uha det er svært. Men en god gratis glæde er, når vi slentrer op i Frederiksberg have og ser på elefanterne, som hører til i Zoo. Der er jo blevet åbnet op, så gæsterne i Frederiksberg have også har fornøjelsen af et gratis kig på hele deres anlæg.

Hvilken rute holder du mest af? – hvorfor
Jeg elsker at køre ned gennem Kassel bjergene, når vi tager til Syd Frankrig. Det er ualmindelig smukt, og landskabet fyldt med bjerge hvilket virkelig får mig til at føle udenlands. Men jeg kan også godt lide den “grønne sti” som går helt fra Nørrebro til Valby. Fedt at man kan cykle gennem byen og slet ikke fornemme trafikken.

Hvor drikker man den bedste kaffe?
Det aner jeg ikke,  jeg ikke drikker kaffe. Ville ønske jeg gjorde, så jeg kunne komme med i det hemmelig kaffeselskab. Der er ligsom noget over kaffedrikkere, som er lidt særligt, – det lyder også hyggeligere at få en kop kaffe end en kop te. Når det så er sagt, så elsker jeg te og kan drikke flere kander om dagen. Min yndlings te er “grøn sommerte fra Perchs.”

Hvordan ville du bruge byen hvis du fik 2 uventede fritimer?
Først ville jeg slukke min telefon, ellers har jeg ikke rigtig fri. Så ville jeg smutte ned på Tobi´s i Leifsgade, bestille noget dejlig mad og så ville jeg læse lækre blade. Jeg ville selvfølgelig gå tilbage til mit studie langs Islands brygge, for lige at få klaret tankerne.

Har du et godt (børnefamilievenligt) weekendtip?
Bag en kage med dine børn og ring efter deres gode venner. Lad rodet ligge og opvasken stå og leg hele dagen. Ville ønske at vi havde lidt mere sydlandsk mentalitet – “hvad vi ikke når i dag, det når vi nok i morgen”

Hvad er dit sweetspot?
Mit sweetspot er min mand og mine 2 små piger – helt enkelt.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.