Nu med Brevkasse

Endelig!

kom dagen hvor jeg kunne fortælle jer om et af mine nye spændende projekter. Og det allerbedste af det hele er, at det er til jer!

Jeg er blevet brevkasseredaktør! I det meget dejlige blad BoligLIV vil jeg hver måned svare på dine spørgsmål om møbler, accessory og indretnings-udfordringer.

Så skynd dig ned i kiosken og få svar på hvordan du skjuler dine rør, hvordan du opbevarer det tøj der ikke helt skal til vask endnu og hvordan du laver din egen sengegavl.

Sammen med brevkassen får du også hver måned en side med lækre shoppingting – denne gang til soveværelset. Tjek sengen der kan folde op, megapæne glasknager fra Tom Dixon og puder med print.

Som introduktion til brevkassen har bladet lavet en hel sides interview med mig. Og her kan du tjekke mine seneste køb, hvad der var det mærkeligste sted jeg har boet og hvad der er min favorit-boligbutik.

SweetTip:Du kan selvfølgelig skrive ind til brevkassen og stille dine egne spørgsmål om indretning og møbeludfordringer. Det gør du på brevkasse@boligliv.dk, og det ville være så hyggeligt at høre fra dig!

6 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.