SweetGo #25_Trine@Ferm Living

Hun sidder 200 m ned af gaden,
– og jeg er stor fan. Af Trine og hendes team, af alle de smukke tapeter, fine børneting, lækre kontorting, skærebrædderne og af den succes som hun og familien har knoklet sig til. Tag godt i mod Trine fra Ferm Living. Shop løs af lækkerierne her og tjek også deres fine blog her.

Hvor og hvordan, og med hvem bor du?
Jeg bor på Islands Brygge, i en gammel blyantsfabrik sammen med min mand Martin og vores søn, August på snart 3 år. Vi har købt to lejligheder i bygningen, hvor vi bor i den ene, og har firmaet i den anden. Bygningen er fra 1919, og vores lejlighed ligger i det gamle trævarelager. Firmaet er ca. 185 m2 + 40 m2 tagterrasse og den private lejlighed er ca. 155 m2 + 70 m2 tagterrasse. Tagterrassen var ret afgørende for at vi valgte at købe lejlighederne da vi flyttede fra et hus med have i Århus, så det var vigtigt for os at der var “uderum” . 

Hvor køber man det bedste takeaway til fredag aften?
Øhh – jeg glæder mig RIGTIG meget til at Foodshop åbner igen her på Bryggen! Bagdøren ved Cafe Alma er også et godt bud! 

Hvad er dit mest romantiske spot?
Av den var værre – jeg er ikke særlig romantisk anlagt hvis jeg skal være helt ærlig… Det må helst ikke blive for iscenesat med “candle light dinner” og sød musik! Kommer til at tænke på en sommerhustur i påsken hvor vi lavede bål og snobrød, og lå i græsset og snakkede indtil det blev mørkt, det er mere mig!

 Hvad er den bedste cafe i weekenden – hvorfor?
Det må være Pastis.

Hvad er din(e) yndlingsbutikker?
Nué på Gammel Kongevej, Rabens Atelier på Vesterbro, Cos i K – finder ALTID mindst én kjole til mig selv og en trøje til August og Kaiku i Kompagnistrædet – de er helt vildt søde og hjælpsomme!

Hvad er den sødeste gratis glæde i byen?
Havnebassinet på Islands Brygge.

Hvilken rute holder du mest af? – hvorfor
Hmm – jeg cykler tit en tur over Bryggebroen til Vesterbro. Når jeg cykler over broen er det hyggeligt at kigge på alle kærlighedshængelåsene, hvor konceptet er at folk skriver navne med sprittusch på en hængelås, der sættes fast til wirerne på broen, hvorefter nøglen smides i vandet som tegn på den ubrydelige kærlighed. På Vesterbro elsker jeg at komme på Værnedamsvej og Tulinsgade lørdag formiddag. Her køber jeg både blomster, finurlige ting og tøj i de mange super hyggelige butikker og lækre råvarer hos din Baghave, slagteren og ostehandleren. (Din Baghave er også lige kommet til Islands Brygge – JUHUU)

Hvor drikker man den bedste kaffe?
Wulff & Konstali laver en rigtig god kop kaffe, som er god at tage med når man går en tur ved havnefronten. 

Hvordan ville du bruge byen hvis du fik 2 uventede fritimer? 

Så ville jeg overraske August ved at hente ham tidligt i vuggestuen, under armen ville jeg have en kurv med ostemadder, bøger og et tæppe. Så skulle vi smide os på græsset ved havnefronten på Islands Brygge hvor vi skulle hygge med at læse bøger, snakke og kigge på skyer – det ELSKER både han og jeg! Den anden da dag jeg hentede ham, havde han inviteret hele vuggestuen med på “skovtur” :-)

Har du et godt (børnefamilievenligt) weekendtip? 
Altså, et årskort til TIVOLI er en god investering når man har børn – vi tilbringer ofte en søndag i hér. Det er super hyggeligt at gå rundt i parken, spise en is, og gå en tur på Rasmus Klump legepladsen. Det kan godt være jeg er af en lidt anden opfattelse om et par år, når August er større og styrter fra Det Gyldne Tårn til Det Flyvende Tæppe… men lige nu foregår det i et tempo der er rigtig hyggeligt og passer perfekt  til en søndag eftermiddag.

Hvad er dit sweetspot?
Vores tagterrasse en lun sommeraften, med venner og gang i grillen og terrassevarmeren!!! (I know – ikke særlig Co2 venligt, til gengæld kører vi sjældent i bil efter vi er flyttet til København:-) 

Tak til Trine for de dejlige Kbh tips. Tjek ind på mandag til dejlig bog giveAway og ha en sweet weekend.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.