Sweetgo26#Susan Liebe

Hun er måske mest kendt
for sin “mere slik-skål”, og sine 50er pasteller og de finurlige bogstaver på keramikken. Men der er jo også hjerteøreingene, patchworkslangen, navneskiltene, puder og ja – bare masser af yndigheder at gå om bord i. Både her i webshoppen og i hendes fine butik du ikke må snyde dig selv for når turen går til København. Gi den op for Sweet Susan Liebe.

Hvor og hvordan, og med hvem bor du?
Jeg bor i indre by pt.  Det er meget levende her om sommeren , men også meget turistet. Det er meget sjovt at prøve for en periode, men lejligheden er lille , så det går ikke i længden, hvis børnene skal have hver deres værelse på et tidspunkt. Jeg bor i et meget gammelt hus i en meget charmerende lejlighed, med mine to børn på 7 og 10 år.

Hvor køber man det bedste takeaway til fredag aften?
Hmm, jeg køber mest sushi take away nede på Højbro Plads hos Letz Sushi.

Hvad er dit mest romantiske spot?
Jeg er ikke super romantisk på den højtidelige måde. Jeg synes der er en slumromantik omkring det yderste af Holmen,  hvor der er sådan en gummi tarzan agtig stemning, der er nedslidt og helt roligt og med en fin udsigt over byen. Det er et romantisk spot med en sød kæreste og nogle gode flasker vin.

Hvad er den bedste cafe i weekenden – hvorfor?
Vi plejer at ta´på Dalle Valle ,  fordi der er halv pris, det er uhøjtideligt og der er en god stemning. Og nu når det er varmt om aftenen , kan man sidde udenfor og spise.

Hvad er din(e) yndlingsbutikker?
Fill de fer er skøn at ose rundt i. Der så mange fine ting. Jeg kan også rigtig godt li Cinnober for deres fine udvalg af kunst- og grafiske bøger.

Hvad er den sødeste gratis glæde i byen?
Vi hopper tit cyklen og kører rundt i byen og oplever nye områder.  Vi ender som regel på skaterbanen i Nansensgade. Det er en dejlig solplet i byen. Og de har den bedste is og byens bedste pizza lige på hjørnet.

Hvilken rute holder du mest af? – hvorfor
Ruten hjem fra fritidshjemmet – gennem Kongens Have og byen. Man kan altid lige spille lidt bold på vejen og man møder som regel nogle man kender. Det kan jeg godt li´ved byen.

Hvor drikker man den bedste kaffe?
Hjemme eller på Emmerys på Øster farimagsgade , når børnene er kommet i skole og inden arbejdsdagen starter.

Hvordan ville du bruge byen hvis du fik 2 uventede fritimer? 
Hvis det er i weekenden, ville jeg ta´på et loppemarked, ellers helt klart Cinnober.

Har du et godt (børnefamilievenligt) weekendtip?
Vi har brugt mange timer i Nationalmuseets børneafdeling, men her om sommeren tager vi nogle gange på kanalrundfart. Det er meget dejligt at komme lidt ud på vandet.

Hvad er dit sweetspot?
Lige for tiden er det stranden ved Dronningmølle og sommerhuset i weekenden. Det er en god afveksling fra byen.

1000 tak til Susan. Vi ses igen på tirsdag. Ha en skøn pinse!

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.