SummerSweet #2 _ Phuket


foto: thesweetspot.kinsta.com

Det er lidt snyd
at kalde det en summerSweet, men det skal med. På drømmelisten over dejlige steder. Indigo Pearl. Stedet der popper op som det første, hvis jeg selv blev spurgt hvor turen skulle gå til og ikke skulle tænke på tid eller penge. Det bliver en varm tur her i juli, men hop op, vi skal til Thailand.

Hotellet, eller det er rettere et kæmpe resort, er bygget i et område der før var tinmine. Hvilket har været til stor inspiration for designerteamet bag, og derfor er referencen i bestik, personalets tøj, bar-navne etc.

Området ligger tæt på luthavnen i Phuket, hvilket er superpraktisk når du rejser med børn. Resortet har egen strand med bar, og her er også restaurant flere aftener om ugen. I alt 6 restauranter, alle delvis udendørs. Ekstrem god og sød service!


Interiøret er råt industrielt med beton vægge, genbrugstræ, skydedøre, og svale skyggefulde gange.
Exteriøret er grønt, frodigt, eksperimenterende og skulpturel havestil.


Du kan træne og få spa, og fodmassage på stranden. Den lille strandby for enden af lågen har den obligatoriske gentagelse af bar, restaurant, beautyparlour, badedyrskiosk, kopitøjudsalg etc. som så gentages de næste 500 m. I byen er der et herligt nightmarked. Kort sagt, her sker ikke en skid. Det er fedt.


Stedet gjorde stor lykke for store og meget små (der fik balloner)

SweetTip: Kig ind i morgen, hvor der er søde tip til dansk staycation fra Carlas mor.


1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.