Danmarks Bedste Blog

Jeg blev helt stolt

men også fyldt af alle mulig det-kan-man-da-ikke-stemme-om. Men nu spørg jeg jer alligevel. Vil du hjælpe med at heppe på thesweetspot.kinsta.com lige her?

Monica og Lisbeth er nogle kyndige damer ud i sociale medier og Facebook- og ordrådgivning. Og det er faktisk det der gør mig stolt. At blive udvalgt af professionelle, til nu at være blandt de sidste fire, i opløbet om at være Danmarks Bedste Blog.

Og nej, jeg er hverken barfodsløber, bitterfisse eller zen-master, men glæder mig hver dag over at dele tips, spotterier og indretningssnak med jer her på bloggen.

Så ja, jeg vil vildt gerne ha din stemme, og det var lige her

4 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.