My Work # 1 – Personlig indretning


Forleden fik jeg det gode spørgsmål

Hvad er det egentlig du laver ? Og det er der både lange og korte svar på. Det korte er at jeg er designer, stylist og personlig indretter. Og så er der et langt og fyldigt svar, som kommer rundt i krogene. Jeg har i den her uge lyst til at vise nogle eksempler på hvad jeg bruger (utroligt meget af) min tid på. Vil du med?

Indretning er mit hjertebarn. Det at forløse et rum så funktioner, hygge og stemning klikker giver mig det vildeste kick. Jeg elsker at finde de rigtige møbler, og puden, tæppet og lampen til.

Jeg kan total-nørde over nuancer, overflader og materialer.

 

I foråret har jeg lavet en række “problemknuser-sager” for ALT for damerne. Her er tegninger, shopping og farver til i alt 4 rum i boligen, der normalt driller. De første 2 var stue og soveværelse, og det er fra disse sager billederne i dag er fra.  I denne uges ALT for Damerne kan du se de sidste 2 sager, om hvordan man knækker koden i arbejdsværelse og badeværelse.

SweetTip: Har du lyst til din helt egen “problemknuser”, kan du ovre på min indretningsside www.homesweetspot.dk læse mere om de indretningsløsninger jeg skaber for private. Her kan du vælge mellem 5 pakker, ligefra en shoppedag til en bedre indretning af din entré.

  1. #1 19. marts 2012 13:14 af Mette

    Det lyder særdeles spændende, Laura! Jeg vil lægge mærke til dit navn i fremtiden :-)

  2. #2 19. marts 2012 14:03 af Anne Mette

    Ej, det vil jeg også lave! (Okay, måske er det mest bare de der collager jeg gerne vil lave, for jeg tror ikke jeg er SÅ god til indretning alligevel)

  3. #3 20. marts 2012 09:24 af Marian

    Sikke et fantastisk arbejde du har! Skønne møbler og indretning dagen lang. Im loving it!

Skriv din kommentar

Din email vises ikke offentligt

Har du også læst?