Coffee luve


Åhh man ved det bliver en sød dag
– når den starter meget tidligt med kæreste-kaffe i solen lige her.

Må bare vise dig de fine vægillu’er som kaffepigen fortalte var lavet af Anna Brønsted. Jeg kan desværre ikke finde noget på hende, er der nogen af jer der ved mere?

Sol og luuuve.
*
Had a sweet start w best cortado in town and holding hand in the sun. Enjoy the beautyfull illu on the windows.

 

4 Comments

 • Wow, kender hende desværre ikke, men huk måtte da gerne komme forbi os! Super stil, de hvide streger minder mig om supertalentet Dana Tanamachi, med det er jo kridt. Tak for inspirationen og Ha en dejlig dag!

 • Peter Lauge siger:

  Av min arm – det er kreativt! :-)

 • tina siger:

  Hjamen, det er jo nærmest i min baghave – og jeg har slet ikke opdaget det!

  Tark for fif!

  KH
  tina

 • Hej :) De søde kaffepiger viste den fine omtale her på bloggen. Tak for den Laura! Tænkte jeg lige ville give mig til kende :) Det er mig der har lavet tegningerne i Kaffebarens vindue, jeg arbejder på en hjemmeside som snart er klar. Indtil da er man mere end velkommen til at kontakte mig via facebook. Kh Anna

  http://www.facebook.com/anna.bronsted

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.