Iamsterdam # 1 – Options


Åh Amsterdam!

– hvor er jeg bare vild med den by.Handy, funky, laid back og über trendy. Jeg er næsten lige landet efter en smuttur til byen, hvor jeg blandt andet deltog i den europæiske lifestyle-bloggerkonference ‘Meet the Blogger‘. Et super spændende og inspirerende arrangement! Og en god anledning til at ta’ endnu en runde i en af mine absolutte yndlingsbyer.

Og hvad var så det bedste, når jeg kniber øjnene sammen? Det var (udover mødet med mine fellow bloggers) butikken Options, der er søster til hotellet Exchange og baren Stock. Kæft hvor jeg savner den storhed i Danmark. Lad os lade fashionstuderende indrette et hotel og lave en supercool cafe og byens frækkeste interiørbutik i samme åndedrag.

Butikken, som jeg ikke havdet ventet så meget af var en vild god overraskelse. mange fine sager – også ting der ikke ses andre steder.

Skønne farver, modigt sydafrikansk tema, masser af friske blomster (så lækkert!) Imødekommende personale. god styling, workshops i butikken – og så videre.

Gennemført innovativt og et koncept der inspirerer. Danke Well!

SweetTip: Hvis du vil tjekke hotellet og de fede værelser er der rundvisning hver dag. Meld dig til via mail.

2 Comments

  • Hej Laura.
    Du har ganske ret. Amsterdam er for fed. Men vi er nu nogle (undertegnede) der knokler for at få lignede koncept op at stå i DK med interiør og workshops under samme tag for skabe en fed stemning og oplevelse til kunderne. Vi åbner på fredag – så der er nok at se til. Ha’ det super!

  • Sådan Ditte! Det glæder jeg mig til at høre meget mere om. Thumps up.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.