Iittala – Sarjaton


Sarjaton – no limits
Iittala inviterede forleden til pressevisning på deres nye stel Sarajaton. Ordet der betyder ”ingen serie” er 26 forskellige, karakteristiske produkter, der tilsammen giver et væld af kombinationer.

Ulig andre kollektioner er delene designet af ikke mindre end 6 designere – i fælleskab. Aleksi Kuokka, der var i Danmark for at præsentere stellet, havde f.eks designet et glas, men ikke mønstret på. Formålet med samarbejdet var at tilføre mere – det bedste fra hver.

Alle delene er karakteristiske ved deres overflader – det taktile – som jo er på vej til at blive den nye dekoration. Små grenmønstre, snoninger og fletninger antydes i et subtilt relief, som kun kan anes med hænderne.

Det gode ved stellet, er de mange muligheder for at lave en personlig styling. En grå og terracotta samling vil give et råt og asketisk udtryk, hvor det rosa og mønstrede ville tale til pigehjerterne.

SweetTip: Pressemødet forgik på restaurantsskibet Viva, og åh det var et smuk og sweet spot – hvor jeg gerne ville hen igen…

4 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.