Trendenser i Kbh

 Foto: Lånt af Trendenser.se

Jeg har brug for din hjælp!

Vi får nemlig fint besøg – fra Sverige.
Frida Ramsted der står bag en af Sveriges største interiørblogs, Trendenser.se, kommer til byen. Og jeg skal vise hende København. Uha det bliver hyggeligt. Men hvad synes du hun skal se?

Jeg mødte Frida på Meet The Blogger i Amsterdam, og hvis ikke du kender hende og Trendenser.se må du straks tjekke det ud. Heja for Sveriges designbranche, og deres samarbejde med bloggere. Her er virkelig tale om et gensidigt frugtbart samarbejde, som den danske branche kunne lære noget af.

Udover bøger, hotelindretning og tv-programmer er Fridas seneste tiltag hendes (og Bonniers) nye iPad magasin, der er fagre nye verden i DIY styling tips, city guides og smukke interiør billeder. Download det her

SweetTip:Vil du dele dit bedste SweetSpot i København. Hvor skal vi shoppe og spise? hvad er dit yndlingssted?

7 Comments

 • Hvor lyder det spændende, jeg håber at i får en rigtig god dag sammen. Jeg ville invitere hende på Royal Copenhagen café, vise hende flagship shoppen og invitere hende et smut op på 2.sal til et hurtigt besøg på Royal Copenhagens eget museum.
  God fornøjelse.

 • Marie siger:

  Jægersborggade (ikke om mandagen) er skøn med mange forskellige butikker/værksteder/gallerier/caféer mm og ellers Riccos på Stafansgade med den fineste smykke/guldsmed ved siden af der hedder “Og grønne skove”… Og så en tur på Christiania – der er spændende/skæve/skønne bygninger, små sjove gallerier og bl.a kvindesmedien…

 • Louise F siger:

  Snup en kanalrundfart (gerne med Copenhagen X), vis hende de mange nye byggerier i Ørestad (især vm bjerget og 8tallet), nyd en koncert i dr’s koncerthus, gå på opdagelse i de små stræder i Indre By, prøv kræfter med det rå område på Refhaleøen eller se nærmere på Nordhavn. Spis på en af de mange cofoco restauranter eller umami. Oplev solen gå ned på trappen ved planetariet med en kaffe fra estate coffee i hånden….

 • Charlotte Rasmussen siger:

  Jeg elsker København og er tit ude at spise og shoppe (mest til boligen)..;) Mine favoritter lokalt er at shoppe på isafjordsgade og Thorshavnsgade 2300 S..her er der også mange hyggelige cafeer med a la carte.

  På Vesterbro i Kødbyen ud mod halmtorvet er der kommet rigtig mange spisesteder, super go mad. Og så er der Tante T på Victoriagade (der skal nok bestilles først).

  Indre København på Strøget er mine shoppingsteder på Kompagnistræde hele gaden er go. Her er der mange gode spisesteder, min favorit på strøget er Royal Cafe på Amagertorv.

  Mvh
  Charlotte ;o)

 • Det glæder jeg mig til at høre mere om, Laura! Og ja, designbranchen her i Danmark kunne bestemt lære noget af den svenske og deres samarbejde med bloggere. Men jeg tror også vi danske bloggere kan lære rigtig meget af de svenske – det gør i hvert fald jeg;-) God tur rundt i dejlige København!

 • Lotte B siger:

  Frokost/aftensmad på toppen af Tivoli hotellet med udsigt over hele byen (og fantastisk sushi)
  Kaffe på The Royal Cafe ved Amagertorv efter at ha’ tømt Illums Bolighus og Royal Cph ved siden af. Brunch på Nationalmuseet – det er ret hyggeligt.
  Tænker også nogle af bygningerne i Ørestaden. Måske op i Bella Sky i cafeen?!
  Og ud på Østerbro og besøg Normann, Rambow på Østerbrogade og Furnish på Ndr Frihavnsgade – synes også at de har meget gode bud på designting.

 • Stine siger:

  Jeg har lige downloaded det fine iPad magasin og jeg er vild med det!

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.