Krea-Love

Om præcis 24 timer
– er det mig der ligger der. Forhåbentlig bliver det lige så pænt det jeg får fremstillet. Men det er sgu ikke så vigtigt. Jeg går bare og tripper over at skulle dimse, klatte, klippe og klistre.

Jeg går også og lurer på de her yndigheder, nemlig Lis‘ og Christinas nye fælles projekt Centilong, der er færdige snitmønstre på børnetøj. Det kunne være man skulle starte Berninaen igen?

Eller hvad med nål og tråd? – i en fri broderileg. Anne og Karen Maries nye baby er et fælles broderikit med fortrykt mulepose, nål og tråd.

Måske skal jeg bare drikke lidt rødvin og slappe af. Hvad skal du?

SweetTip: Hvis du vil med på mixed-media kursus hos Kristian Dam, er jeg ret sikker på at der stadig er plads.

3 Comments

  • Åh det blir da vildt fedt! Glæder mig til at se, hvad du får lavet! Sikke dejlige kreakprojekter, ja det er virkelig mange ting som lokker! Rigtig god weekend og fornøjelse med kreadagen i morgen :-)

  • Stine siger:

    God fornøjelse imorgen. Det lyder til at blive en skøn dag. Hvis ikke allerede der var stramt program for weekenden var jeg også sprunget med på holdet.

  • Jeg synes bestemt, at du skal starte Berninaen – om ikke andet, så vil jeg elske at se, hvad du får udrettet, med din stil som er så særlig. Kærligst fra C

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.