Elle Decoration Danmark

 Foto:PR

Så kom dagen hvor Elle Decoration udkom i Danmark.
Det er stort som i jul når man er 5, og også lidt uvirkeligt når ens yndlingsmagasin pludeslig udkommer på Dansk.

Redaktionen bag (der har søsterblade i 25 lande) siger: Det er ELLEs ambition at ruske lidt op i det danske boligmagasin marked med et mere feminint og internationalt orienteret boligmagasin, der tilgodeser de stilbevidste kvinder, som har lyst til at kræse for det sted hun bor. Magasinet vil have fokus på interiør, design og bolig set gennem ELLEs velkendte mode- og stilbevidste briller og derigennem forene internationale trends og tendenser fra Paris, London, Milano og New York med skandinavisk design.

Og hvordan er det så?:

Det er pænt – som i superæstetisk, meget pastellet og lidt poleret. Ingen børn, ingen rod, ingen hverdag. Men smukke smukke drømme, og det er også ok.

Der er to artikler – med ord om mennesker i branchen. Og det er jo fantastisk dejligt, når nu næsten 10 blade i branchen tror deres læsere ikke vil blive klogere.

Det er feminint – som i rosa og messing og honeycomb kugler, og det hviner måske en smule i tænderne. Men det bliver spændende at læse og følge, specielt når magasinet bliver fyldt med danske boliger. Så thumps up herfra. Dejligt med nye eyecandies!

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.