En høj Hulkit


Hukit i høj version.
Stolen, der har stået i utallige institutioner siden 1967 og har været kendt og elsket i over fyrre år, lanceres nu i en høj version til private.

Hukit-stolen, der er en sand dansk designklassiker inden for børnemøbler, har gået sin sejrsgang i børneinstitutioner i hele Skandinavien. Nu kan private forbrugere også få glæde af den populære børnestol i en høj version, der passer til større børn. Hukit-stolen lanceres til børn fra tre år og op, som er vokset fra deres første børnestol.

Hukit-stolen er håndbygget i Danmark og kendt for sit karakteristiske, runde hul i ryggen. Stolen blev designet i 1967 af Kaj Høffer Larsen og fik sit let genkendelige udtryk, da mange børn gik med overalls i 60’erne. Kaj Høffer Larsen designede derfor Hukit-stolen med et hul i ryggen lige der, hvor rygspændet på overallsene sad. Stolen er solgt i mere end 100.000 eksemplarer og er kendt for sin kvalitet i finish.

Hukit-stolen bliver lanceret i seks varianter: sort, natur eller naturstel med sæde og ryg i enten rød, blå, turkis eller grå.  Vejledende udsalgspris: 2.299 kr.For hver solgt Hukit-stol donerer Leika 50 kr. til Børnehjælpsdagens arbejde med anbragte børn. Frem til 10. oktober er 40 procents rabat på stolen. Køb og se mere på www.hukit.dk

 

Sweettip: Et hjertesuk herfra bliver at få fingre i de små versioner i de nye farver, men mon ikke det er på vej? Du finder den lille version i tre højder her.

*

A danish classic childrens chair Hukit, known from kindergarden interior is now on the private retail market in a high version for children fra 3 years and up. 

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.