Sweet Artist # 2 – Fuuga Cph


Juhu det virker!
Efter min opfordring til at blive månedens kunstner her på thesweetspot.kinsta.com, har det piblet ind i postkassen. Kulørte trekanter, fotoprint og fine håndtegnede forslag. Tak for det!

Du kan se hele den nye header ovre på thesweetspot.kinsta.coms Facebook side, hvor vi nu er rigtigt mange. På FB siden går vi backstage, poster fra Instagram, tipper om lagersalg og deler sweetspots. Så skynd dig at like, hvis ikke du allerede er med.

Og lad mig stolt præsentere månedens kunstner:  et – for mig nyt bekendtskab – Rikke Hymøller fra Fuuga Cph– Rikke laver illu’er i hånden, fine trykte tekstiler, rumudsmykning og meget mere som i kan gå på opdagelse i her.

Herudover har hun en fin lille webshop, hvor du kan shoppe puder, prints, kaffehætter, skærebrædder mm. Tjek det ud her.

SweetTip: Har du også har en grafiker/maler/streetartist i maven, og lyst til at være månedens Sweet Artist, så send mig et bud på mailen (hvor jeg forbeholder mig ret til at sige nej tak). Du skal levere en header til Facebook + et motiv, der er velegnet til postkort (gerne samme motiv i forskellige formater).  Postkortmotivet må jeg benytte til tryk, som reklame for bloggen.

Som tak for hjælpen får du en gratis annonce (efter eget design) på bloggen til din shop eller hjemmeside, i den periode jeg bruger headeren + et indlæg hvor jeg fortæller og lovelinker til dig og din shop.
Glæder mig vildt til at høre fra dig

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.