Vandt du Fritz Hansen Myre stol?

UPDATE: Hold nu op en stor bunke love i der fik sendt i kredsløb!
1232 x tak for de mange søde, sjove og rørende historier om Fritz Hansens møbler, både fra mig og fra Fritz Hansen, der i går fejrede Myre-stolens 60 års fødselsdag. Og lad os ikke trække spændingen længere, men sige stort tillykke til

 
 

Malene,
der skal ile med at sende mig sin adresse, så hun kan få en stol retur.

 

 


Der er mænd der kører galt
når de ser en god kurve.

Og den her streg er da også kendt for at kunne dreje hoveder. Manden bag hed Arne Jacobsen, og den 24. oktober er det præcis 60 år siden Myre stolen kom til verden. Det skal fejres her på theSweetSpot, og derfor har Fritz Hansen været så søde at donere 

1 stk Myre stol i Orgeon Pine.
Model 3100, værdi 2.919 kr.

Alt du skal gøre er at lægge en kommentar herunder. Del hvad dit favorit Fritz Hansen møbel er, eller om du har et specielt forhold til en af modellerne.

Konkurrencen er slut løber indtil den 24. oktober kl 12. og vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og tilsendes direkte.

SweetTip: Se hvordan stolen bliver til her.

*

For our danish readers (lucky them) we noe run a giveAway with the faboulous Fritz Hansen Ant chair as a reward.  

 

232 Comments

 • Fie siger:

  Myrestolen vil pynte rundt om mit spisebord, så jeg krydser fingre…
  Mit yndlings Fritz Hansen møbel er svanesofaen!

 • Maria Weis siger:

  Denne myrestol minder mig sådan om min mor og min barndom. Det ville være et dejligt minde at have stående hjemme hos mig selv nu.

 • Mette siger:

  Har et specielt forhold til PK22. Har fået 2 i sort læder i bryllupsgave, så blev de stjålet og senere igen fundet! De har oprindelig været svigerforældres og har nu historie og patina – og holder i min verden stadig 100% stilrent moderne.

 • julie lillegaard siger:

  Sikke en sweet give-away…! Myren har altid været min drømmestol. Da jeg var barn, havde min bedste venindes forældre et super-elipse-spisebord med myrestole til. Jeg var allerede som barn dybt betaget af det smukke design og de flotte linjer. Mine forældre havde grimme stål-og læder-stole i bedste 1990’er-stil, og jeg vidste bare, at når jeg blev voksen, skulle jeg have et superelipse-bord med myrestole til. Nu er jeg på papiret voksen – er mor til to og lige fyldt 30, så jeg kan ikke løbe fra det længere. Men da jeg stadig er studerende, er indkomsten ikke til “voksen”møbler endnu, så vi sidder på grimme IKEA-klapstole. Det ville være så vidunderligt at starte Myre-samlingen nu!

  Tak for en sweet blog :)

  KH Julie

 • Jeg kan på ingen måde vælge et yndlingsmøbel!
  Men, jeg elsker møblernes navne, der siger rigtig meget om Jacobsens humoristiske tilgang til sit arbejde – og dét stimulerer min fantasi.
  Den nye Myre, vil i øvrigt klæde den gamle originale jeg har stående – fundet i storskrald!

 • Line siger:

  Jeg er vild med Kaiser Idell og Liljen!

 • Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Jeg må indrømme at en “lille” drøm for mig, og en ting jeg har sukket længe efter, er denne fine sag: http://www.fritzhansen.com/da/pk80-briks

  Pengepungen rækker dog ikke til sådanne ekstravagantheder, men man har jo altid lov at drømme:)

  Myren ville være perfekt ved vores køkkenbord, hvor den over en årrække vil få selskab af flere stole i samme model:)

 • malou k siger:

  EEEJJJ! Jeg ønsker mig Myren SÅ højt. Jeg samler på Fritz Hansen stole og min samling tæller lige nu en sort Syv’er og en sort trebenet Myre, som er min absolutte favorit. Ih, denne her ville være perfekt supplement til samlingen!

 • Trine Frausing siger:

  Skøn præmie! Har i forvejen forskellige stole omkring mit spisebord, så den vil passe perfekt.
  Mit yndlingmøbel er 7’eren drejestol

 • Mette siger:

  Myren på 3 ben er min yndlings – og utroligt lidt egnede til vores børnefamilie, så indtil videre er de til opmagasinering på ubestemt tid :-/ til de kommer hjem igen, vil en 4-benet myre være fantastisk. Også efter de kommer hjem :-) Mette

 • Ann siger:

  Jeg tror faktisk myre-stolen er min favorit. Vi har et par trebenet stående på det reklamebureau, hvor jeg er i praktik.

 • Mathilde siger:

  Sikke en fantastisk giveaway!
  Denne smukke stol passer ind alle steder i min lille lejlighed. Rundtom spisebordet, i soveværelset eller i stuen, den vil pynte alle steder.
  Mit favorit møbel fra Fritz Hansen er “Favn”. Jeg har virkelig forelsket mig i dette møbel. Den har et stramt og minimalistisk design samtidig med at man kan putte sig ned i den og rigtig hygge sig.
  Tak for en skøn blog!

 • Caroline siger:

  uh det er jo svært at nævne 1fremfor de andre, men ægget er nok min favorit. Jeg elsker den tryghed den giver, som at sidde i en tryg favn.

 • Winnie Houkjær Kilde siger:

  Uh, hvor lækkert! Jeg elsker bare alle, myren, svanen, ægget osv. men skal jeg udplukke en favorit må det altså blive myren! lige nøjagtig denne fine stol vil passe perfekt til mit spisebord hvor den vil passe super til min gamle (genbrugs)-skolestol i samme “familie”. plus det vil være lækker kontrast til mine Eames-stole. Ih, jeg håber og krydser!

  *Winnie

 • Thea Gregersen siger:

  Mit AJ-yndlingsmøbel de trebenede myre-stole og et gammelt æg i læder med masser af patina, men mon ikke en firbenet også vil være velkommen? Det tror jeg nok den vil :-)

 • Mette Schou siger:

  Myren – klart!

 • Lene siger:

  Ja…ja…ja… har 3 i teak…og mangler lige præcis 1 mere…så kan alle komme ned og sidde ;-)…så hermed mit lod i bunken !

 • BETINA ZACHARIASEN siger:

  Man kan vist roligt konkludere at Myren er noget nær det smukkeste insekt der findes!!;O) Enkel, stilren og hamrende eksklusiv!!
  Det er jo ualmindelig svært at vælge bare én favorit ud blandt så mange smukke designs, men jeg må gå med en af de største genistreger gjort, Ægget…Den er da bare for fantastisk!;O)

  http://www.fritzhansen.com/da/aegget-3316-aegget-laenestol

 • Julie siger:

  Uha, den stol kunne jeg godt tænke mig!

 • Sonia Levin siger:

  Den 3-benede “myre” er ret cool men kan vist ikke fås længere.

 • Rikke siger:

  Jeg har fire syver-stole i sort læder rundt om mit spisebord og jeg elsker dem! Bedste investering nogen sinde! Jeg ville elske at føje Myren til min samling (krydser fingre!) :-)

 • Stine siger:

  Wauw en flot giveaway – jeg smider straks et lod i puljen. Selvom jeg synes Myren er virkelig smuk, så er mit favorit møbel hos Fritz Hansen helt klart “Favn” sofaen i sort. Hvis bare jeg lige havde 55 kilo i overskud!

 • Louise siger:

  Åh, jeg ville gerne vinde! Myren har altid stået i mit barndomshjem og er på en barndomsminde-agtig måde en yndling. Krydser fingre!

  Kh Louise.

 • Jette rasmussen siger:

  Møbel og møbel, det er egentlig en lampe. Kriser Idell lampen måtte meget gerne stå i flere rum hjemme hos mig.
  Dog går man jo hverken galt i byen med en myre eller 7’er så den ville jeg da elske at vinde og have sende i stuen.

 • Har altid MEGET bedre kunnet lide Myren frem for 7´eren, så den vil jeg da helt vildt gerne vinde. Så skal min kære mand have den til sit kontor.. Godt nok er den helt i top som 3-benet udgave, men hvem lever ikke med et ekstra stolben, på så fin en stol.. Favoritten må vist være Mågen, der lige som står og stækker arme, for at komme op og få en krammer :-)

 • Kirsten Aakerman siger:

  Ih må da lige være min fødselsdagsgave når i finder vinder på min fødselsdag den 24. Ville elske at have den her

 • Kirsten Aakerman siger:

  http://www.fritzhansen.com/da/coat-tree-9999-stumtjener-staalroer og ja min yndlings er nok denne. Havde den i mange år da vi boede i stort hus.Næsten kunst i sig selv også når den var fyldt med tøj

 • Jan Friis-Jørgensen siger:

  Kan nu godt lide Svanen. Men vil pokkers gerne vinde en Myre stol :)

 • Ditte siger:

  Nøj, hvor er den fin. Jeg elsker navnet Myren og så har den den smukkeste form:) Og så er den min personlige favorit.

 • Sandra siger:

  Synes ikke jeg kan, eller skal, vælge blandt så anerkendte arkitekter og deres eminente møbler…

  Blot én ting er sikkert – myren må gerne bo i min lejlighed :)

 • Per siger:

  Jamen så vil vi da slipper for at sidde på gulvet inde på kontoret :-)

 • Nadia WH siger:

  Jeg ejer ikke nogle Fritz Hansen møbler, men synes at ægget er pokkers smukt :-)

 • Julie siger:

  Jeg synes svanesofaen er noget af det smukkeste. Men denne myre vil også få et langt og højt skattet liv i mit hjem!

 • Fru sommer siger:

  Wauuuuuu ! Så flot stol, som vil passe fint til vore trinidad stole og hjemmegjorte spisebord. Min yndling er faktisk Ægget, selvom man (jeg) sidder ualmindeligt dårligt i den !

 • gitte zakariasen siger:

  Har et specielt forhold til svane stolen.Den stod i min afdøde elskede fasters hjem, og jeg har sat der ofte i barndommen. :)

 • Lonni siger:

  Hold nu op, der kom jeg da godt nok op af stolen – sikke en giveaway…
  Min all-time favorit fra Fritz Hansen er uden tvivl, Poul Kjærholm´s PK31. Den er så smuk og enkel.

 • Trine V siger:

  Jeg er fuldstændig vild med danske designmøbler. Måske det skyldes, at min morfar var møbelhandler, og at jeg derfor har fået møbeldesign ind med modermælken. :)
  Min favorit er faktisk myren, som jeg allerede er den lykkelige ejer af et par stykker af. Jeg har dog aldrig haft fornøjelsen af at eje et designmøbel, som ikke er købt brugt. Det ville derfor være helt fantastisk med en spritny myre… SUK!

 • Annika siger:

  Hej lille Myre
  Kom hjem til mig at bo – her er dejlig varmt og rart og der er mange andre stole du kan hygge dig med – heriblandt min ynglings stol Oxford.
  I to vil passe super godt sammen.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 • DottykaySille siger:

  Kinastolen:) Håber myren kigger forbi mit hjem..

 • Tenna siger:

  Denne smukke stol står på min juleønskeseddel. Ville pynte smukt ved vores spisebord, med en fin blanding af bl.a. Eames stole:)
  Så den må gerne komme hjem til mig og bo.

  Efterårshilsner fra Tenna

 • Tenna siger:

  Ps myren med 4 ben er min yndlingsstol, så kig gerne forbi hos os:)

 • Karen siger:

  Jeg drejer bestemt hovedet efter Syveren og Myren, de er altså fine. Er stadig her 10 år efter meget misundelig på min storebror som fandt 4 syvere i storskrald med virkelig god patina!

 • Helene Braüner Bisgaard siger:

  Der er jo fantastisk mange skønne yndlingsmøbler, og myren er én af dem. Jeg er vild med mange af de klassiske, men synes også at Rin-stolen er så fin og anderledes: http://www.fritzhansen.com/da/rin-hk10-stol#HK10_10_RINWH_FC100_LC100_B138 Endnu en fantastisk give-away!

 • Kunne godt tænke mig at strikke en myrestol, så står jo faktisk og mangler fyldet til den…

 • Jamen halløjsa for en give away, den skal være mere end velkommen hjemme ved mig, og dermed sparke samlingen af designmøbler igang ;0). Er selv pjattet med ægget og 7’eren.. Men er ikke sikker på at de de kommer med i samlingen, lige nu og her ;0). Hilsen nanna

 • Hanne Laursen siger:

  Myren er min favorit. Har et par gamle citrongule originaler derhjemme med 3 ben, der lyser flot op blandt alt det sort hvide.
  De ville begge to elske at få selskab af en ny flot model.

 • Karen siger:

  Myrestolen….lige nøjagtigt myrestolen er min Fritz Hansen favorit. Købte mine 2 hvide (med 4 ben) for de allerførste penge jeg tjente som opvasker da jeg var 14-15 år.
  Jeg mener den kostede 915 eller 945 Kr.

  I træfarvet….Det ville være et hit :)

 • Gitte Sommer siger:

  Den er bare så fed. Husker den fra min barndom ved nogle af mine legekammerater. Så flotte

  Noget af det der har gjort ekstra indtryk ved mig er Ægget. Synes det er så fedt og flot. Stilren

 • Malene Grove siger:

  Myren og 7’eren er blandt mine favoritter – flotte og stilrene :-) Har ønsket mig en af dem i mange år, men har ikke haft råd desværre…

 • Det var da en fantastisk præmie! Myren er helt klart en stol som får mig til at tænke tilbage til barndommen. min mormor havde disse og jeg elskede, at sidde på dem, for når jeg var løftet op til bordet så kom der kage ;-)
  Det er en smuk stol og stilen holder helt klart de næste 60 år.

 • Jane Borg Poulsen siger:

  åh en fantastisk præmie.

 • Andreas K siger:

  Myren er en flot dansk design ikon , har altid drømt om god dansk kvalitet frem for billige kopier . Ægget er klar favorit men myren er fed og ville stå godt herhjemme ;)

 • Ditte Bergstedt siger:

  Jeg er specielt vild med Nap stolene, de er lige min stil. Smukke og enkle og så sidder man fantastisk godt.

 • Aja Christensen siger:

  Det er faktisk netop myren og liljen jeg er aller mest vild med! Han design er så fedt og enkelt at man kun kan være fuldstændig forelsket i det <3

 • Annesofie Kjeller Larsen siger:

  VILDT LÆKKER præmie <3 Myren ville passe perfekt ved vores klaver, vi mangler en lækker stol til det :)

  JEg er vild med liljen, ægget og myren :) Hvem der bare havde finanserne til at gøre så lækre investeringer :)

  Deler rundt på FB:) XXX

 • Malene siger:

  Det kalder jeg en give away af dimensioner!
  Mit favorit Fritz Hansen møbel er grand prix stolen i det mørke træ. Suk!

 • sara siger:

  Jeg har et helt personligt forhold til myren, da det var mit første designermøbel jeg fik. Jeg arvede det fra min mormor som var lige så designtosset som jeg. Jeg fascineres stadig over, at et møbel hun selv købte da hun var ung, stadig er smukt (og ser ligeså nyt ud) så mange år efter.

 • Jamen! Det er da den BEDSTE give away, nogensinde i blogland. Hurra for dig og myrestolen. Den vil jeg i hvert fald gerne vinde!

  Kh. Cristine

 • Hov, jeg glemte at skrive hvilket møbel, der er min favorit. Men jeg glemte det nok fordi jeg har svært ved at vælge. Der er dog noget enormt over 7’eren. Selvom det er et lidt populært valg.

  Kh. Cristine

  ps. husk at træk en af mine kommentarere fra ;-)

 • M.V. siger:

  Wow jeg savler, det er jo en fantastisk lække give away!
  Myren og Svanen er mine to absolute favoritter de er så smukke i deres enkle og præcise formsprog at man aldrig bliver træt af at kigge på dem! nøj jeg krydser alt som krydses kan for at de havner hjemme hos os!

 • Stella siger:

  Hold da op en gave! Myren er så smuk.
  Den jeg nok er allermest vild med er Kinastolen af Wegner. Jeg har altid kunne se den for mig ved siden af en stor bogreol. Tænkt at kunne sidde i sådan en og læse i alle mine bøger.

 • Marlene Høj siger:

  Jeg er vild med Kinastolen – Den er rigtig flot. Myren er også en klassiker;smukke, enkle linier :)

 • Dette her er virkelig verdens klasse give away!

  Mit yndlings Fritz Hansen er delt i to og består af et gammelt og et nyt produkt.

  En klassiker er selvfølgelig 7er stolen, som er en sand klassiker både i danske hjem og danske virksomheder. Jeg bliver nærmest stolt af dansk design, når jeg ser den stol i mange forskellige sammenhæng.

  Total yndlings “nyhed” fra Fritz Hansen er sofaen favn. Den er stilfuld, har et nyt twist og findes i en masse skønne farver. Den er simpelthen bare lækker.

  Jeg krydser alle fingre for at vinde denne lækre præmie :)

 • Kristina siger:

  Lækker give away hold da op!!

  Mit yndlingsmøbel er grand prix stolen, da den var det første designmøbel mig og min mand drømte om til vores hjem – det er en af de flotteste stole. Desværre havde vi ikke råd til at få dem som spisebordsstole. – det tætteste vi kom den var en t-ryg som var brugt og i dårlig stand.
  Den er nu malet og står med en syver stol om et rundt bord. Hvor ville det være pænt med en myre også!! ;)

  God dag

 • Maria Poulsen siger:

  Helt klart myren! Den er så fin med dens smalle talje :)

 • Michael Nielsen siger:

  Wegners stole er alle i sig selv pokkers smukke, men Kinastolen er noget helt særlig, men det er PP501/503 eller Bamsestolen. Det er nogle af de smukkeste møbler man kan eje efter min smag.

 • Charlotte H siger:

  Hold da op – sådan en give away får da lige os alle op af stolene:-)
  Myren ville klæde mit nye skrivebord fantastisk! Men drømmer stadig om en PK-bænk/briks til at stå for enden af min seng til at lægge roberne på om aftenen :-)
  Hav en skøn aften derude!

 • Maria Seidelin siger:

  Ihhhhh sikke en lækker give away!!! Det ville være så viiildt at være heldig her! Hvis jeg var heldig skulle den have en plads ved vores runde spisebord – der har vi forskellige stilrene stole – og denne ville bare være prikken over I’et <3 <3 Min yndlingsstol er 7'eren – drejestolen/kontorstolen (http://www.fritzhansen.com/da/serie-7-3117-drejestol-lamineret) Den skal vi have til vores kontor en dag <3
  Smider da lige en deler rundt på FB også.

  Kh Maria Seidelin

 • karin christensen siger:

  Ihh hvor er den LÆKKER ღ (。◕‿◕。) ღ uhh det er svært med en favorit da jeg syntes alle hans ting er så umådelig flotte men Y stolen har altid stået højt på ønskelisten <3
  kærlig hilsen karin

 • Ida siger:

  Wow en lækker præmie!
  Mit favorit F.H. Møbel er Arne Jacobsens runde sofabord, som står i min mormors stue. Der er blevet tegnet mange tegninger og spist mange kræmmerhuse med flødeskum ved det bord.

 • En umanerligt sweet give away. Årh, men s.k.a.l man vælge et yndlingsmøbel må det absolut blive svanesofaen. Elegant og feminin uden at blive letbenet. Den her myre er den eneste myre jeg vil byde velkommen i mit køkken:)

 • Knudsen siger:

  Jeg kan desværre ikke skrive,at jeg har et særligt forhold til produkterne – MEN jeg synes,at stolen er rigtig flot & enkel.
  Så den må MEGET gerne flytte ind hos mig :)

 • Laura Køster Andersen siger:

  GRAND PRIX stolen i teak… I wish! Men Myren måtte også gerne komme hjem til mig at bo ;)

 • Rikke Koed-Brink siger:

  Sikke en fantastisk giwe away.
  Min yndlings Fritz HaNsen er lige nu sofaen Favn som gerne måtte pryde min stue, men en myre stol ville også være fantastisk

 • Pernille Bang siger:

  Jeg tror mere eller mindre jeg er forelsket i alt fra Fritz Hansen, men skal jeg vælge må det blive svanen. Det har altid været min drøm at eje sådan en. Går forbi dem på mit arbejde hver dag og jeg bliver ALDRIG træt af at se på dem :o)
  Men en Myre er også meget velkommen hoa mig!

 • Eva T siger:

  Drømmer om svane stolen. Men denne er også skøn!

 • Inger R siger:

  Super lækker konkurrence – svanesofaen synes er meget flot ;-)

 • Laura siger:

  Wow – sikke en fantastisk giveaway. Myren og den fine lille taburet Dot er uden tvivl mine yndlings designs af Fritz Hansen.

  Jeg krydser fingre for at Myren ender hjemme i min lejlighed, hvor den vil passe perfekt ind i mit arbejdsværelse..

 • Birgitte Dahl siger:

  Uhhhhh, jamen Myren er skam min favorit, andet er der ikke at sige til det! :-))

 • Orv det skal jeg være med på! Jeg vil altid have et specielt forhold til 7’er stolen i koskind – vi har to herhjemme og hver eneste gang jeg kigger på dem bliver jeg så glad, det var nemlig min morgengave til min mand til vores bryllup. Ellers er en af mine drømmestole en 7’er kontorstol på hjul – Den ville passe perfekt i mit kontor.

 • Thilde siger:

  Myrestolen er og bliver min farvorit!!

 • marianne nielsen siger:

  myrestolen er min favorit og har længe drømt om af få dem rundt om mit spisebord,

 • Sanne Ørbæk Larsen siger:

  Arne Jacobsen har designet mange fede stole, men myren er helt klart min favorit – både på tre og fire ben.
  http://www.fritzhansen.com/da/myren-3100-3-ben-stol-stabelbar

  Jeg er så vild med ryglænet, og har ikke set ligende hos andre stole. Og helt ærligt, er det ikke lidt cool at den hedder Myre (myren)

 • Anja s siger:

  Gud, en laber give away – mit all time favorite fritz møbel er vist svanesofaen – dens linier er lige til at guffe sig helt tyk og skamfuld i :D
  Haps – jeg tager nu også gerne en luns af den myre der!
  Kh anja

 • Trine Maring siger:

  Man kan aldrig få for meget fra Fritz :) Myre stolen vil passe perfekt på kontoret.

  Hvis jeg skal følge mit teenage hjerte, så har jeg altid haft en kærlig for Ægget.

 • Anne-Louise Degn Hansen siger:

  Ægget vil til alle tider være mit yndlings Fritz Hansen møbel. En skulpturel designskønhed. Mine 4 7’er stole, som jeg har arvet fra mit barndomshjem, ligger på en førsteplads, hvis jeg kun kigger på den sentimentale affektionsværdi. Afskallede hvide med kig ind til den originale røde farve står de med alle deres skrammer og ridser og minder mig om mange gode oplevelser som barn, ung og voksen.

 • Sofie siger:

  Ihhh, mega sej konkurrence! Mit ynglings Arne Jacobsen møbel er helt klart Myren! Jeg har selv en i sort, som jeg var så død heldig at finde i Storskrald, med kun en lille skramme;) (hvor heldig har man lov at være…) Min plan er engang (når SU er langt borte) at få flere i neutrale farver. Denne i træ ville passe perfekt ved mit bord. Tak for en SKØN blog!

 • Lene siger:

  Ih, den vil jeg virkelig gerne eje :)
  Myren er min absolutte favorit!

 • Anja siger:

  Første gang jeg var alene på forretnings rejse til Kina (som en uskyldig 24 årig dansk indkøber) så jeg i et stort shopping center uden for Shanghai, et lille “mini pop-up” museum omkring Danish Design hvor omdrejningspunktet var Arne Jacobsens stole. Lige der, midt i et kaos og mylder af mennesker langt væk fra Danmark, var jeg stolt og glad for at vi har dansk der når langt ud over verdens grænser!

 • Nikoline siger:

  Min favorit må være sofaen “Favn” ved godt det ikke er en af de helt gamle klassikere som Myren, men jeg spår den en stor fremtid som en ny klassiker!

 • Amalie siger:

  Hold da op en fantastisk giveaway!!!
  Min yndling er Svanen. Jeg er opvokset i nærheden af Fritz Hansen fabrikken, så jeg føler, at jeg har et særligt forhold til den – og ville blive så glad for at vinde Myren :)

 • Tina Bank siger:

  Myren var kærlighed ved første blik.

 • Marie siger:

  Jeg har flere favoritter – især PK25 ønsker jeg mig, fordi den er så fin og let og minder mig om min tid på en sejlbåd…?! Jeg ønsker mig myren da min drøm er at kunne sætte mig ved mit spisebord med familie og venner på forskellige tidløse danske klassikere; myren, 7’eren, liljen m.fl.

 • Anne Skytte Christensen siger:

  Jeg har et særligt forhold til netop denne stol. Min veninde var engang så heldig at finde to af disse myrere på et loppemarked. Hun spurgte: Hvad skal du ha’ for dem? Han svarede: 200 kr – men så skal du også tage de 20 andre som står omme bagved.
  På denne måde erhvervede hun sig 22 myrestole for 200 kr…..
  Dette er næsten som et eventyr, men en sand historie, som jeg bliver mindet om hver gang jeg ser den smukke stol.
  Venligst
  Anne

 • Camilla K. Olesen siger:

  En ualmindelig sweet giveaway ;)
  Myre-stolen er simpelthen så fin. Den emmer jo af dansk kvalitet, bæredygtighed og skønhed ud over alle grænser. Mit helt specielle forhold til Fritz Hansen møblerne startede allerede, da jeg for godt 20 år siden forelskede mig i min mormor og morfars gudesmukke svanesofa. I deres hjem, var sofaen placeret centralt, med den flotte klogle hængende over sofabordet. Det er stadig et af de minder, som definerer min idylliske barndom.

 • Linette siger:

  Jeg er pænt forelsket i FAVN sofaen…men en myre-stol ville også være dejligt.;)

 • Katja siger:

  Hvor ville det være fantastisk at nyde synet af den fine myrestol, her hvor jeg går på barsel og bare har godt af at se på smukke ting, hver dag.

 • Camilla siger:

  Yndlingsstolen er PK25.
  Den er et af de mest elegante bud på et siddemøbel til stuen.

 • kristina dam siger:

  Uh, den er på “most wanted” listen over stole der må være i mit hjem.

 • Carina siger:

  Fed konkurrence :) Jeg vil bestemt heller ikke klage hvis den skønhed kommer hjem til mig..

  Mit ynglings møbel fra Fritz Hansen er den fantastiske Alphabet Sofa, af Piero Lissoni.

 • Sarah siger:

  Myren er min favorit, jeg kunne så godt tænke mig denne hjem til stue.
  Sikke en fantastisk præmie.

  Venlig Hilsen Sarah

 • Louise siger:

  Fantastisk give away og fed, fed stol. Den må gerne bo her. Det må i øvrigt også Essay spisebordet eller FAVN sofaen, hvis det skulle være :-D.

 • Helle D siger:

  Jeg er vild med FAVN sofaen… Svanen, Grand prix og myren må også meget gerne flytte ind hos mig…Som flere andre også siger, er myren på tre ben SÅ smuk – men går bestemt ikke af vejen for et ekstra ben!

 • Dorthe T siger:

  Wow, en flot stol! Men hvem kan vælge en favorit i den butik, hvor der er så mange godter?!? Med kniven for struben hvisker jeg “Kaiser Idell”…

 • Nej hvor jeg håber at det bliver mig! jeg elsker myrestolen – er vild med dens former og ville elske at den stod i min kommende stue foran mit skrivebord.
  Min absolutte yngling må være FAVN sofaen – den er så smuk. Den er så ren og enkel i dens udtryk og samtidig sofistikeret med dens kvindelige former.
  Den nyskilte.

 • Loa Andersen siger:

  Der er mange fantastisk smukke Fritz Hansen møbler, men jeg bliver nu ved med at beundre Svanen mest.

 • Louise Paludan siger:

  Myren er min absolutte YNDLINGS. Dens enkle linjer/former samt funktionaliteten taler direkte til mit hjerte.. Og det er der ikke mange ting, der gør. Umiddelbart minder den mig om barndom og fortællinger og jeg ville ELSKE at have denne møbelklassiker stående i mit kære hjem. At vinde ville gøre mig ellevild, da jeg aldrig har vundet noget som helst og endnu ikke ejer et eneste stykke dansk designstykke.

 • unikarina siger:

  Nogle kvinder er vilde med sko og har masser… Jeg E L S K E R stole… Myren vil gøre sig smukt om det smukke spisebord, som min far lavede for over 40 år siden.
  Skulle jeg vælge en favorit… Så må det være Ægget – jeg ville elske at sidde i det med en god bog eller mit strikketøj

 • Trine Søgaard siger:

  Denne smukke organiske Myre, ville være helt perfekt i samspil med nogle sorte 7’er stole. En anden favorit fra Fritz Hansen må være Grand Prix 3130 – det var simpelthen kærlighed ved første blik og endda før den blev sat i produktion igen…

 • Tina siger:

  Åhh, den myrestol er så fin altså :) Den må gerne finde vej til mit lille hjem. – Sammen med FAVN sofaen som jeg synes er super elegant!

 • Rikke B siger:

  Jeg ville bruge MYREN til vores skrivebord, som mangler en smuk stol:-) Mit yndlingsprodukt fra FH, udover Myren, er Svanen, som både er fantastisk at kigge på, og fantastisk at sidde i.

  Krydser fingre for at Myren kravler hjem til mig:-)

 • Nikoline siger:

  Jeg er ret forelsket 7’er kontorstolen med armlæn – og så helst cognacfarvet ;)
  Myrestolen ville helt klart også klæde min lejlighed – indtil videre er jeg ved at finde min stil da jeg lige er flyttet hjemmefra :)

 • Marie Rasmussen siger:

  Totalt yndlingsgiveaway! Mit favoritmøbel fra Fritz Hansen (når jeg nu skal vælge) må være Kinastolen i sortlakeret ask og cognacfarvet læder, oh my! Har flere gange overvejet at tage et par år på pasta og ketchup og så give mig selv sådan én!

  Tak for en super blog!

 • Mille Nielsen siger:

  Jeg har en gammel 7’er stående som er betrukket med koksgrå uld. Har købt den brugt af én som havde arvet den fra sin farmor. Ret hyggeligt egentlig :-) Min mand elsker at sidde i den og bruger den når han skal putte vores lille datter om aftenen. Det viser bare at godt design kan bruges til andet end pynt :-)
  Jeg må jo nok indrømme at de fleste af Fritz Hansen-stolene er ret dejlige, men min gamle 7’er er nok en personlig favorit…

 • Rikke siger:

  Min favorit er helt klar PK25, tidløst møbel som passer ind i nærmest alle hjem.

 • Gitte Nielsen siger:

  Min favoritstol er Liljen armstol. Jeg har ret mange som jeg kan li men det er nogle stole jeg aldrig få råd til. Så denne giveaway er bare for fed. det gør at fatterøve som mig kan få muligheden for at få noget luksus ind i hjemmet.

 • Anja siger:

  Hold da op hvor er jeg glad for, at jeg er fast læser på din blog. Det er godt nok en fin give-away, som du forkæler os med. Jeg er så heldig at have den “gamle” myre med kun tre ben ved min arbejdsplads. Men den trænger til pension – for den vælter for et godt ord, selvom jeg prøver at sidde stille. Så det er nok en del blå mærker, som er grunden til, at den nye nu har hele fire ben.

  Men det er stadig min favorit stol, jeg elsker den smukke udformning og har flere gange haft lyst til at male to øjne på den, så man kunne grine af den lille buttede myre med de stikkende tre ben, som altid indbyder til hyggestunder og en god siddeplads.

  Giv myren et lille skub, og lad den gå hen og bo hos mig – det ønsker jeg.

 • Karen siger:

  Mit yndlingsmøbel er den kontorstol af Arne Jacobsen med betræk af sort læder og armlæn i sort træ og stål som jeg arvede fra min far. Så bliver det ikke flottere.

 • Karina siger:

  Fantastisk give away – ville elske at ha Myren stående hos mig. Ville passe SÅ fint ind i vores nye hus som liiiige skal igennem en kæmpe omgang renovering inden vi kan flytte ind i december.
  Min favorig må så bestemt være den fede PK80 briks. Hvem der bare havde råd til den :-)

 • Maja siger:

  Jeg drømmer om at eje spisebordet PK54 fra Fritz Hansen om rundt om det måtte gerne stå en 7´er, en Grandprix et par vintage FDB stole og så selvfølgelig myrestol i orgeon pine:)

 • Jonas siger:

  Pick me, pick me… Vi er ved at renovere en murermester villa i Aarhus områder. Det ta alt vores tid i øjeblikket, så vi glæder os vild meget til stue plan er klar til inflytning om to uger.
  Jeg ville ønske jeg havde råd til hele Arne Jacobsens Vola serie i hele huset.

 • Tina siger:

  Myren, og der står allerede 4 stk’s sorte om spisebordet, -som meget gerne vil være “venner” med denne i træ :-)

 • tina siger:

  Favn, sofaen – navnet i sig selv siger alt :-)

  KH

 • Linda siger:

  Så er der endnu en rigtig flot give-away, fedt :)

  Mit yndlingsmøbel er uden tvivl Svanen. Det er simpelthen sådan en smuk stol..

 • Line siger:

  Myren er min favorit, og derfor ville denne gøre lykke ved siden af en sort én af slagsen

 • Dragonfly siger:

  Åh, hvor er den fin. Jeg er med!
  Og yndlingsmøblet: ej men se på den! 7eren! (suk)

 • Louise F siger:

  Nu er de fleste af Fritz Hansens produktioner vidunderlige og at vælge ét møbel frem, ville være som at stille en stor skål popcorn foran mig og sige til mig at jeg kun måtte spise en… Når det så er sagt så er det Ægget jeg har haft på nethinden i flest år som mit yndlingsmøbel. Jeg håber selvfølgelig at jeg bliver den heldige modtager af den fine Myre, for på anden vis kommer dette pragteksemplar ikke indenfor mine fire vægge lige foreløbig…

 • Christian B siger:

  Som gammel elev på den skole hvor Arne Jacobsen testede de første indretninger til Munkegårdsskolen, så har hans designs altid stået som noget helt særligt. Jeg har gode minder om leg i min onkels Svane og den troner stadig i hans stue her 30 år efter. Sidste år fik jeg en enkelt sortbejdset 7er stol efter lang tids opsparing. Forhåbentlig kan jeg snart udvide min samling med en Myre.

 • Shm siger:

  Jeg har altid syntes “myren” var så fin, og brændende ønsket mig sådan 6-8 stykker, til at spice resten af IKEA/storskraldsmøblerne op.

 • Caroline siger:

  Myren er fantastisk og ville gøre det så godt i stuen, men intet slår det overdådige ægget…

 • jenny clausen siger:

  skønt ejer intet møbel af værdi så ville pynte herhjemme…

  ynglingsmøbel må være svanesofaen

 • Louise siger:

  Jeg kan ikke gøre for det, men jeg ELSKER ægget i naturlæder! (med lidt patina!). Men Myre-stolen er jo også fantastisk, og da vi pt. står og skal have nye stole til nyt spisebord ville det jo være oplagt (meeeega heldigt!!!) at vinde en..for så ville vi jo være nødt til at bruge opsparingen på dens venner, så den ikke skal stå alene omkring bordet :)
  Mvh Louise

 • Lotte B siger:

  Har et særligt til 7’eren. Er voksede op med 7-stole og fik 8 i gave da jeg flyttede hjemmefra. Så mine stole har fulgt mig gennem min studietid og nu rundt om bordet i min familie. Jeg har aldrig overvejet at skifte dem ud…for elsker dem! Men vil da gerne ha’ en Myre til arbejdsbordet…

 • Jane C Jensen siger:

  Vi har de fine 7’ere herhjemme, men det ville klæde mit skrivebord så meget at få en fin myre.

 • Stina Gregersen siger:

  At vælge blandt Fritz Hansen møblerne er en umulig opgave, men Myren er ihvertfald i toppen af de smukkeste møbler, synes jeg. Jeg kigger dagligt på den på min plakat “A Century of Danish Chairs”, og ved at jeg på et eller andet tidspunkt må eje den smukke smukke stol. Jeg krydser fingre og håber, at jeg allerede nu, kan blive ejer af denne designklassiker. Tak for en dejlig blog med god inspiration. Kh,

 • Det er jo næsten umuligt at vælge blot et møbel, der er favoritten. Prøver alligevel… ;-)
  Arne Jacobsens “Ægget” har jeg nærmest altid haft en svaghed for, og drømmer om en skønne dag at få mit helt eget æg. Gerne i nærheden af en hyggelig pejs eller et vindue med en god udsigt :-)

 • Marianne siger:

  Årh den må gerne bo hjemme hos mig og vores to andre myrer.

 • Alice M siger:

  Min yndlings er Svanen..

  Men myren må nu også godt bo her :)

 • Nina siger:

  Mit yndlings må være noget så klassisk som Ægget, da jeg mindes, at få oplæst gode børnehistorier i den hos min farmor!

  Myren er super lækker og ville nemt kunne stå i lejligheden i Herning

 • LENE siger:

  Åh det ville være sweet at vinde en myre:-) Faktisk er den også mit yndlings Fritz Hansen møbel.

 • phie Hoff siger:

  Min favorit er syver-kontorstolen med gammelt originalt stel (fire ben og stål hjul) og i læder med armlæg. Jeg er vild med myren i træ, og ønsker alt blande alle Fritz hansen AJ stole, da de er så fine og så behøver man jo ikke vælge :)

 • Stine Aamose siger:

  Hold da fast en fed give away! Give aways bliver aldrig det samme igen efter denne!! :-) Jeg kunne også snildt bruge en myre hos mig. Den ville passe helt fint sammen med mine hvide og lyseblå syvere. ;-) Holder generelt meget af Fritz Hansens skalstole (Arne J!) Men drømmer da også om en lækker sofa derfra.. En dag måske.. Først krydser jeg fingre for, at myren finder vej til min stue :-) Kh. Stine

 • Birthe siger:

  Den ville danne en smuk trekant med de 2 myrer jeg har i sort.

 • Liljen som drejestol synes jeg er helt skulpturel – den ville jeg gerne have ved ved arbejdsbord.

 • Anja siger:

  Jeg har en histoire med Kinastolen, da det var den stole jeg sad og ventede på inden samtale til mit første “rigtige” job -hvilket jeg fik, og nu efter 9 år har sagt farvel til selvsamme virksomhed for at starte en ny historie som iværksætter…. Myrer stolen kunne vel være stolen der starter historien om min nye fremtid -måske potentielle ansatte hos mig skal sidde på den stol og vente:-)

 • Svanestolen mener jeg er den mest fantastiske møbel og meget smuk især i hvidt skind;O)
  Tjek http://glambaekdesign.blogspot.dk/2012/09/flagdage.html

 • liljen drejestol ønsker jeg mig den dag jeg har for mange penge:)

 • Stine bjerre siger:

  Mit yndlingsmøbel fra Fritz Hansen er uden tvivl myrestolen af AJ. Jeg købte 4 stk for min første løn da jeg var 19 år gammel. Deter ved at være 6 år siden nu, og de ser ud som gjorde de dengang. Jeg elsker kvaliteten og ikke mindst det lette design samt at de kan stables. Jeg sparer for tiden sammen til endnu en til skrivebordet, og hvis jeg er så heldig at vinde den her, vil opsparingen gå til en Kaiser idell bordlampe.. Jeg krydser fingre!!

 • Anna mørch siger:

  Min favorit er helt klart SERIE 7™

 • Ketty Petersen siger:

  Sikken skøn stol at vinde.

  Herhjemme er alphabet sofaen absolut en sofa vi drømmer om http://www.fritzhansen.com/da/alphabet-sofa-serie-pl300-1

 • sandra grøne siger:

  det må blive coat tree – synes det er så dejligt med moderne nostalgi som jeg vil betegne det som :)

 • Louise W. siger:

  En samling sorte Kinastole om spisebordet ville være fantastisk, de er så smukke og er sådant et møbel som ens børn og børnebørn kan arve. Men det bliver nok ved drømmen og jeg må i stedet nyde dem der står på min arbejdsplads.

 • Joan Munk siger:

  Uha , det er svært, jo tror der er to favoritter : 7´eren og myren.

  Forøvrigt en go´film om fremstillingen af stole….

  Hilsen Joan M.

 • Katrine siger:

  Av, av, AV, en lækker konkurrence. Jeg har alle dage været håbløst forelsket i netop Myren, som derfor er min klare favorit. Den minder mig om barndom og duften af fine stuer, ægte tæpper og en kop kaffe med sukkerknalder. Og så elsker jeg designet, som til hver en tid forstår at forundre mig i dets enkelthed. Jeg er vild med det organiske design, og så skader det jo ikke, at man også sidder rigtig godt på den. Det har jeg også gjort i skolen meget af min barndom, hvor de fine myrer var ‘beklædt’ med tyggegummi og små sjove beskeder.

  Mvh. Katrine

 • Henriette siger:

  Siden jeg var lille har jeg altid ønsket mig myre stole når jeg engang blev voksen, jeg har dog ikke haft råd til at erhverve nogle endnu, så det ville være fantastisk at vinde :)

 • Julie Mahler siger:

  deltager :-)
  min yndlings er Alphabet sofaen

  JulieM93@hotmail.com

 • Anna S siger:

  Jeg synes Liljen er fantastisk, men jeg har et godt og nært forhold til myren, som jeg ofte sidder på på arbejde. Krydser fingre for at jeg vinder.

 • Hej!! jeg vil nok altid mene at “Ægget” bare er en drøm af et møbel, selvom langt de fleste af møbler er meget skønne. Men “Ægget” er en så æstetisk smuk stol, som vækker tryghed og varme, og ikke mindst komfort og kvalitet!! “Ægget” er Danmark nationalstol!
  kærlig hilsen
  Lissen

 • Mette siger:

  en er jo ikke nok :-) men det er en god begyndelse.

  jeg kan rigtig godt lide 7´er stolen i læder uden armlæn

 • Hvem vil ikke gerne vinde en Myre?!
  Jeg vil gerne.
  Jeg synes godt om Svanesofaen, for den har så enkle, men flotte former.

 • Didda siger:

  Myren er faktisk min farvorit og har selv 2 stk.
  Mine bedsteforældre har også myrestolene og jeg kan huske at jeg altid sat på dem og fik læst bøger da jeg var lille. Det er nok derfor at jeg så godt kan lide myren, da jeg har så mange dejlige minder som lille :)
  Og så sidder man jo bare fantastisk godt i dem :)

 • Gerda siger:

  Nu kender jeg ikke Fritz Hansen møblerne så godt, men jeg har kigget lidt rundt og jeg syntes faktisk, at myrestolen må være min yndlings. Jeg krydser fingre for denne her lækre stol! :)

 • Mai Odgaard Petersen siger:

  Den er så pæn, den stol, at man ku’ dåne. Den ville være en sød fætter til vores plastik-IKEA-skamler.

  Fritz Hansen er sådan en gammel svinger. Jeg kan nok bedst lide stolene i samme art som Myren eller serie 7. Hvis nogen tvang mig til at modtage en Kina-stol, så sagde jeg ikke nej!

 • Frk. Hansen siger:

  Myren og Serie 7 er meget svære ikke at elske.
  Jeg vil så gerne have lidt Arne J. ind i hjemmet.
  Jeg krydser fingre for den må komme hjem til mig og stå :-)
  Hilsen Frk. Hansen

 • Myren ville bo så fint hjemme hos mig, især i en rå træudgave.

  Min personlige favorit er den trebenede myre, som jeg er vokset op med. Man skal kende og elske det møbel for at besejre den!

 • Den stol ville passe så fint til mit gamle skriveborg – den må meget gerne komme hjem til mig :) Jeg tror min favorit er Svanestolen.. men det er svært, der er så mange lækre modeller.

 • Susie Rasmussen siger:

  Jeg er faldet for Dot – så simpel og så smuk.

 • Mette Christensen siger:

  Den utroligt smukke ‘Svanen’ er min klare favorit.

  Myren i oregon pine ville jeg forære min kæreste, der er så vild med den træsort at han ville laminere hele lejligheden med den hvis han fik lov.

 • kit´rsti siger:

  Jeg er ret vild med svanen. men generelt synes jeg dansk design har rigtig mange flotte møbler. Jeg kan rigtig godt lide den måde enkeltheden i stregen bliver formet til ekslusivt udseende møbler

 • Whaaat, hvor vildt. Den er så smuk!

  Jeg er vokset op med 31-07’ere rundt om spisebordet, så det er en model jeg har brugt temmelig meget tid på. Sikke en luksus at vokse op i et hjem med smukke møbler :-)

  x Regitze

 • Line siger:

  Ej hvor en skøn give away:) jeg har meget længe ønsket mig en af Arne Jacobsens design, men har aldrig udover en mini ægget i mit hjem:( jeg kunne lige se stolen stå i entre, så krydser fingre for det blir mig:)

 • Kamilla siger:

  Wow! Myren er SÅ fin en stol, især i træfarvet. Den vil passe helt perfekt ind på kontoret herhjemme! Jeg er også ret glad for ægget, det er sådan en rigtig hyggestol :) Den vildeste give away længe. Håber jeg vinder og krydser fingre.

 • Marie Møller Hansen siger:

  Jeg drømmer om en Svanesofa i Charcoal – selvom jeg ved den drøm aldrig bliver virkelighed. Men stor tak til alle jer der blogger, for I nærer min inspiration og mine drømme ud i det kreative. En gang i mellem lykkes det at drøm bliver virkelighed. Indtil videre har jeg kun haft flyvemyre i hjemmet, sådan ca en gang om året. Denne smukke myre, vil absolut klæde mit hjem! Glædelig efterår til jer alle, fra Marie

 • Line siger:

  Hold da op hvor ville sådan en Alphabet- sofa være pæn i min stue. Vikelig virkelig pæn

 • margit siger:

  det er helt klart ægget – og så cognac farvet. det er den ultimative stol men som altid vil være uopnåelig.
  :)

 • sisse marie siger:

  Min farfar havde 8 Myre stole til hans spise bor og kan hukse at min søster og jeg altid legede med dem. Vi brugte den som væg til hule, eller satte den op som huller i supermerkedet. De var altid centrum af vores leg. Så når jeg ser en Myre tønker jeg altid tilbage på ham. Desværre var det en moster i england der arvede dem da, han ikke kunne mere, så ser dem ikke så tit mere. Men jeg ved de har det godt hos hende :-D
  Utroligt med så nogle møbler der holder i år og år selv om de bliver brugt fuldt ud!

 • Anne Hummelshøj siger:

  Myrestolen er klart en favorit!

 • Mette Outzen siger:

  Har altid været vild med Svane-sofaen.
  Tænk at have sådan en!

 • Monica siger:

  7’eren er fast inventar på mit kontor.

  Men jeg drømmer om Ægget. Drømmer … og kan fint bruge en Myre-stol som en slags trøstepræmie ;-)

 • Lene Johnsen siger:

  Har fire myrestole i køkkene. Nu er vi blevet fem i familien, der skal spise der, så der mangler en stol.

 • Lone. Nielsen siger:

  Myren er en dejlig stilren stol, men må indrømme at ægget stadigvæk er den perfekte stol i mine øjne.
  M.v.h.
  Lone

 • Elva siger:

  Mit favorit Fritz Hansen møbel er mit æg! Jeg havde sparet op til det i 5 år og endelig fik det købt sidste sommer :) Nu mangler jeg spisestole og Myrestolen er meget velkommen hjem til mig c”,)

 • Anne Mette siger:

  Til dato den smukkeste og mest generøse give-away. Mit favorit Fritz Hansen møbel er Kaiser Idell bordlampen, selvom den nok ikke falder i møbel-kategorien. Men det er en klassisk og fantastisk flot lampe, som på mange måder gør ligeså meget ved et rum som et traditionelt møbel. Jeg drømmer om et skrivebordsarrangement med Myren og Kaiser Idell som de bærende elementer, der skal stjæle al opmærksomheden:-)

 • pernille siger:

  Den vil være den perfekte gave til min dejlige mand, for at fejre vores bryllupsdag. D. 24 er vores dag!. Min yndlings stol er giraffen, der burde komme i produktion igen.

 • Jane Tvede siger:

  1 stk Myre stol i Orgeon Pine.
  ♥♥ Deler med glæde med alle og håber denne gang heldet er med mig og jeg vinder ♥♥

 • Merethe Nygaard siger:

  Fantastisk stol! eller skulle jeg sige kunstværk – og en god måde at starte sin samling af spisestue stole ;-) love it!. Mit ynglings Fritz Hansen møbel: uhhh dem er der mange af, men PK9 i kernelæder er et stort hit!.. Godt efterår til Jer alle derude – og tak for en god blog ;-)

 • Nina Nyströmer siger:

  Jeg er til en Myre-stol.. hvis jeg vandt den ville jeg give den til min søde svigerinde Julie Lillegaard efter at have læst hendes kommentar! – Synes så absolut den travle studine dobbelt-mor fortjener den første i sin drømmesamling <3 :)

 • Louise k. siger:

  Myrestolen er min favorit. Elsker formen!

 • Liv siger:

  Myren er så absolut favoritten. Jeg kan huske som 7-8 årig, da jeg fik at vide, at den hed myren, og pludselig kunne se stolens form og forstå, hvordan den var skabt…. Dér blev mine øjne åbnet for design!

 • Jytte Takahashi siger:

  Min favorit er helt klart svanesofaen. Jeg håber at være den heldige, der vinder myrestolen, så jeg kan overtale min mand til at vi skal købe flere myrestole og skifte den ud vi har nu ;)

 • Sofie siger:

  Hej Laura!
  Sikken dejlig konkurrence.
  Jeg elsker denne stol og vil meget gerne eje den!
  Men min yndlings Fritz Hansen møbel er vist Svanesofaen:-)

 • Onkel Anne siger:

  Se mig! Seeee miiig!
  Mens du venter på at trække din give away, kan du jo lige kigge forbi mine to give aways!

  http://onkelanne.blogspot.dk/2012/10/vind-carsten-eskelund-for-en-stund.html

  http://onkelanne.blogspot.dk/2012/10/vil-du-vinde.html

 • Tea Koustrup siger:

  Er helt vild med myren og ville elske at have den ved mit spisebord!

  Mit favorit møbel er Serie 7™ drejestol!

 • suzane ditlev siger:

  wauu en give away
  den vil pynte ved mit elipse bord :-)

 • Lissa søndergaard siger:

  Mit favoritmøbel er 7’eren. Man sidder kanont på dem, og de er mere end smukke ;)
  Har aldrig prøvet mygeren, men smuk ser den ud <3

 • Nønne Lønne siger:

  Modtog i denne uge besked om at jeg først i det nye år kan flytte ind i en dejlig 4. vær. lejlighed med min skønne datter Mille. Myren vil være den allerbedste indflyttergave og start på vores nye hjem. Hvor er den smuk og fin. I vores lille myretue vil den få det lyst, venligt og godt med rart selskab. Håber vi ses! Hilsner fra Nønne Lønne

 • Marie Brix-Andersen siger:

  Kan ikke sove… Spekulerer på arbejde. Tænkte jeg lige ville checke de sidste ‘sweets’ og har nu fået tankerne over i en eventyrlig dyre-verden med både svaner, myrer og æg- AJs møbler er klassikere – og hver især er de enestående! God nat og sweet dreams

 • Thomas siger:

  Den myre-stol vil passe rigtig godt i mit nye køkken. Fyrre-træet vil matche trælisterne på køkkenlågerne rigtig godt.

 • Carina siger:

  Myren vil blive så forkælet rundt om spisebordet! Min favorit er Myren og Ægget i læder… mmmm den er såååå flot og klassisk :)

 • Sara Ipsen siger:

  Øjjjj, hvor lækkert!!!
  Jeg elsker bare myrens tidsløse stil. Så fed en stol altså!!

 • Henriette Jensen siger:

  FAVN™ sofaen, er bare SÅÅ fed <3 den gad jeg bestemt godt have i min stue.
  Myre-stolen er også super lækker, hvem vil ikke gerne eje den.

 • Nicklas siger:

  ALPHABET SOFA™… helt klart.. Kunne være lækkert, ville passe smukt ind til mit piet hein spisebord

 • Linda Nielsen siger:

  Jeg kan bedst li ægget :-) Krydser fingre :-)

 • Henriette siger:

  Min ynglingsmodel er ægget som jeg barn snurrede rundt i foran fjernsynet – flere timers tidsfordriv ;p

 • God morgen sol
  Godmorgen morgensol
  Som titter ned på bellis og viol
  Og ned på Niels og Kaj de frække fyre
  Som står og tisser på en tissemyre
  Men MYREN må man ikke tisse på
  Så derfor siger jeg la vær og stå
  Og tis på MYREN men gå hjem igen
  Med jeres tissemyre tissemænd!

 • Den Store Starut siger:

  Smuk, lækker og tidsløs-det er myren…Gid jeg vinder så jeg kan sidde godt ved spisebordet om morgenen, når min datter vågner kl 05.15:-)

 • Signe siger:

  Da min far var ung købte han to stole til “karlekammeret” – taglejligheden over der hvor mine bedsteforældre boede. Han ville egentlig have købt to svanestole, men de var udsolgt i den lokale møbelhandler – desværre! Så han købte to der minder lidt om, i tidens stil. De kostede ca. det sammen. Lige siden jeg fandt ud af det, har jeg ærgret mig virkelig meget over at det ikke var svaner han købte dengang! Derfor har jeg et særligt forhold til dem.
  Om myren må jeg bare sige at den er utrolig smuk og ville være en kæmpe gave at vinde!

 • Bente Karlsen siger:

  Min favorit er og bliver ægget det er fantastisk design

 • Våra svarta stolar i serie 7 är vårt bästa köp någonsin!
  Härligt med möbler som man vet skall vara med en alltid.
  En liten Myra som kompis vore fint…

 • maria louise falck siger:

  Myren er bestemt en af de smukkeste stole nogensinde kreeret, så det er bestemt en Fritz Hansen favorit, en anden er den her lækre lænestol i haps-lækker bordeaux farve: http://www.fritzhansen.com/da/serie-3300-laenestol#3300_13_MC100_F65038_LC100_B100
  åh ja ja, sådan en har man da lov at fantasere lidt om…

 • Jette Ziegler siger:

  Myren – det er jo et stykke ‘opvækst’. Jeg er 43 år lidt endnu, og lige så lidt som jeg kan tænke omo-vaskepulver, mor-mor-han-borede-slet-ikke-reklamen for Colgate ud af mit liv, lige så lidt kan jeg forestille mig en barndom uden Myren. Den er blevet en del af mit verdensbillede. Noget jeg ser i hverdagen, og noget jeg bliver stolt af at se, når jeg besøger venner og familie i udlandet. Min favorit er Svanen, den er så fuldendt og elegant i sine linjer!

 • Kristina siger:

  Uhh der ramte du mit Sweet spot!!! Der er så mange lækre design klassikere men Favn sofaen og PK22 er blandt mine absolutte favoritter :)

 • Lea #affär siger:

  Jeg står lige & mangler en dansk klassiker i mit hus i Sverige. Myren vil være et ganske udemærket valg. KH. øresundsborgeren

 • Sara Dalhoff siger:

  Armen, den er jo SÅ smuk – og ville den pynte hjemme hos mig!
  Den skulle bruges som skrivebordsstol i mit nyindrettede hjemmekontor.
  Jeg har ikke nogen egentlig favorit, men jeg elsker de fleste af Arne og HJ’s møbler.

 • Marianne siger:

  Den ville bare klæde vores nye kontorplads rigtig godt – krydser fingre for at den kommer hjem til mig:-)

 • Ida Pedersen siger:

  Det møbel, fra Fritz Hansen, som jeg har en særlig tilknytning til er pk22. Et møbel der stod ved min morfar. Den stol var bare indbegrebet af ham, der elskede kvalitet og hvis motto var: “hellere lidt, men godt” derfor var det også både det første og sidste møbel der flyttede ind og ud af hans hjem. Men også en smuk stol, som vi unger nemt kunne kravle
  Op i da vi var små, når der skulle læses historier. Derfor glemmer jeg aldrig synet af hans nye lejlighed, hvor kun pk22 stod i den kæmpe store stue. Men det var nok – pk22, morfar, et glas saftevand – så var lykken fuldendt. Der sad vi gerne i timevis og snakkede.

 • Iglin siger:

  Skøn præmie Laura, en smuk klassiker. Bordet T – No. 1 designet af Todd Bracher er et lige så fantastisk og funktionelt møbel.

 • Marianne siger:

  Hov – glemte at skrive at min designfavorit er Ægget:-)

 • Mette siger:

  En af mine store favoritter er Favn sofaen – så lækker! derudover er Ægget også en klassisk favorit :-)

 • Marie siger:

  Kom kom kom rask lille myre
  Op af trappen op på fjerde
  Så bliver vi så glade!

  Yndlingsstol er syveren i sort læder i kontorstols-udgaven.
  Mumsfilibaba!

 • Line siger:

  Stort tillykke med de 140 år til Republic of Fritz Hansen i dag
  Mit yndlings Fritz Hansen møbel er Ægget.

 • Ninna siger:

  Wow, sikke en lækker give-away. Jeg er vild med både 7’eren og myren. Men jeg har en helt særlig kærlighed til 7’eren som kontor-dreje-stol :) Jeg krydser fingre.

 • Bente Møller siger:

  Myren er så absolut mit favoritmøbel. Finurlig og helt sin egen i udtrykket. Har en perfekt plads i stuen til den :-)

 • Susanne siger:

  Ihhh…ja, den ville stå så pænt på mit nye kontor, så kom frejdigt til mig!!!

 • Line Bendixen siger:

  Tillykke til Fritz Hansen med Myrens 60 års fødselsdag! Den er svirkelig smuk i form og udtryk, og især i Oregon Pine. Vi har kigget på den flere gange og drømt… Den vil pynte meget om vores kedelige hvide spisebord der pt har 3 tunge tyske Bauhaus inspirerede stole, og et loppefund jeg selv har ombetrukket med turkis læder + en barnestol i træ min kærestes farfar har lavet for mange år siden. Vi elsker træ, og har derfor lige sat nyt køkken op i egetræ. Nu drømmer vi om nye stole i træ, gerne i forskellige sorter. Denne myre kunne blive starten på vores egen smukke samling.

  Jeg er selv opvokset med designmøbler – det har gjort mig til en kreativ og designelskende person. Vi havde bl.a. 7’erne, Super-Ellipse bordet og Kinastolen, som jeg holdt meget af!

  Jeg krydser fingrer for at det bliver mig der bliver den heldige vinder ;)

 • Marlene Voigt siger:

  Uuuhhh…… Fritz Hansen – PK9 Stol er da sindsyg lækker :o)))

 • Mette Fog siger:

  Myre stolen er rå og klassisk, og en del af vores allesammens kultur. Den vll passe super til mine vintage kinesiske møbler i råt elmetræ. Det nordlige Kinas klima og natur minder på mange måder om vores scandinaviske: råt, koldt, storslået, enkelt og smukt, og det er i tidernes løb kommet til udtryk i vores designtraditioner. Det klassiske og enkle fra Scandinavien, og det rå og rustikke fra Kina står så flot til hinanden. Derfor synes jeg naturligvis at Fritz Hansens Wegner Kina stol i sortfarvet ask er den smukkeste…

 • Mikka Kiander siger:

  Myren er smuk – og ønskedrømmen er Myren, Syveren, Liljen og selvfølgelig Grand Prix i smuk forening omkring spisebordet! :)

 • Der er ingen tvivl om at myren er en af favoritterne – et enkelt design der følger med tiden – ville være fantastisk hvis den begavede min nye stue :)

 • Christine Staal siger:

  Myren er en af mine absolut favoritstole. Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige. Mit favoritmøbel fra Fritz Hansen er Svanen.

 • Peter Larsen siger:

  vil nyde denne stol hver mogen i mit nye køkken…. I love….

 • Kirsten siger:

  Jamen; favoritten ER jo myren! Simple as that :-)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.