Anne Nowak Workshop

Jeg kan nogenlunde ikke vente til det bliver lørdag,
for der skal jeg til workshop hos dygtige Anne Nowak hvor jeg skal trykke, og blande farve, og blive beskidt og frustreret. juhu.

Jeg sidder stadig og doodler, og kan ikke helt bestemme mig for hvad og hvordan jeg skal trykke.

Har lyst til det hele, kender du det?

Og er der en ting man ikke gør hos Anne, så er det at gå ned på sweets.

SweetTip: Og i pausen (hvis der blir sådan en) skal jeg hen og ae – nå nej kigge på de her HELT fantastiske unika space”print” som Anne har i sin shop lidt endnu. Måske jeg kan nå at ønske mig et til jul. – skat? Uha, bare de ikke bliver udsolgt.

*
Very exited about going to textile printing Workshop at talented Anne Nowak, who is also behind the wonderful space prints.

  1. #1 28. november 2012 12:28 af Atelierbaghuset

    ÅÅHHHH LUCKY LUCKY YOU!!! Havde jeg boet på sjælland, så havde jeg også allerede været på sådan et kursus. Nu bliver det et selvstudie i at lære lave trykrammer, og så ellers learning by doing!! Rigtig god fornøjelse fra den positivt misundelige :-)

  2. #2 29. november 2012 08:16 af Sabine Brandt

    · { åh glæd dig det bliver så FEDT …. hils Anne og Anne Sofie, en kursist jeg kender her hjemme fra gården … have fun og kh/ } ·

Skriv din kommentar

Din email vises ikke offentligt

Har du også læst?