Julemarked – amager, vanløse, holmen, frederiksberg

Allerførst 1000 tak for de overvældende mange mails jeg har fået efter min Facebook efterlysning af julemarkeder.
Jeg kan bare mærke det bliver marked-år i år. Jeg kan mærke i sidder derude og nørkler og bager og flikker for at blive færdig. Tror det bliver en fest. Vi ses derude!

PS: Jeg har desværre ikke ressourcer til at linke, skrive en masse tekst og svare på alle mails. Klik på billedet for at se det i stort, og søg så på nettet. Jeg læser og ser alle jeres mails, og vi tar en runde mere næste uge, – g oodies i den pose. Du er velkommen til at lægge et link i kommetarfeltet, hvis du ved mere om et af de her markeder. taktak.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.