MUW – ur på snor

Ka’ du klokken?
Jeg kan som regel aldrig, og derfor var det også en sjov udfordring da jeg fornylig sagde ja til at teste det nye MUW ur.

MUW’et står for Man Unisize Woman, og designerne bag er (favorit) Kasper Salto og hans dygtige kone Rikke. Deres mission var som navnet antyder at lave et ur som begge køn kan gå med.Som noget unikt fås uret både til arm, hals og som lommeur. Jeg var fristet af lommeuret, men valgte halsmodellen, da det lød spændende, og jeg tit går med noget om halsen.

Hvor er det pænt – og stort ! var min første tanke, da jeg fik det ud af kassen. Gedigen mat urværk, med enkel grå grafik og en fræk neongul sekundviser. Forneden er monteret en bøjle og i den er monteret en grå nylonstrop til at bære om halsen. Bøjlen er desværre lidt for bred til stroppen, så uret glider rundt og man skal bruge lidt for lang tid til at finde kl. 12. Stroppen er ikke så kæk, men kan jo sagtens skiftes ud.

Jeg har nu gået med uret nogle dage, og det er vildt svært at vænne sig til – altså at huske at kigge på det.

Design og udførelse er smukt og gennemført, men måske  MUW i den her model en smule for maskulin til min smag. Så høj kvalitet og design, men lidt for tungt og stort til mig.

SweetTip: Tjek også det her superfede armbåndsur med pink rem.

*

Have been testing the new watch line MUW, by Kasper and Rikke Salto. Comes as a neck- , arm and pocketpiece. Found nice and solid, but a big to heavy for my neck. 

4 Comments

  • Trine Frausing says:

    Synes det er helt fantastisk fedt! Kan godt lide at det utraditionelt hænger om halsen, og designet er lige spot on for mig :)

  • linda says:

    idéen er sjov, og uret er virkelig pænt og stilrent. men det er nok også lidt for stort til min smag. jeg er nok en armbåndsur-pige. ps; hvor køber du din finger-philedendron, som du har anbefalet? har ledt forgæves:)

  • unikarina says:

    Hvor er det fedt… jeg går aldrig med ur. Men dette vil være et godt alternativ. Jeg synes at designet er utrolig enkelt og smukt. Og som du siger, så kan man jo selv sætte lidt kulør på snoren…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.