Hot Sweet Spot

I burde være de første til at vide det, og måske har i allerede set det?

At noget jeg har puslet med længe, og nu ved Mettes hjælp er blevet en realitet: Jeg er megasltolt og glad over nu at være den glade mor til nyhedsbrevet Hot Sweet Spot. Nyhedsbrevet er planlagt til at komme ca en gang om måneden. Det bliver en sød blanding at de projekter jeg har gang i, ikke har plads til på bloggen, scraps fra pressen, trends og indretningstips.

Jeg vil selvfølgelig blive superglad hvis du har lyst at være med. Du kan tilmelde dig via boksen i øverste højre hjørne. Og jeg kan love at der er en ret sød gave til en af nyhedsbrevslæserne. Vi trækker lod blandt alle i næste uge.

Du kan se udgave et her og udgave to her. Vi ses, hothot.

2 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.