Info om Sweet Xmas Treat

Jeg har fået et par mails
fra søde læsere hvis kommentarer ikke bliver vist i kommentarfeltet. Det er jeg bare super ærgerlig over! Og kan kun beklage det meget.

Hvis nu det sker for dig, at dit navn ikke viser sig når du har lagt en kommentar, så skal du skynde dig at smide mig en mail her, med tekst i emnefeltet : Laura, vil du pille mit navn xxxx xxxx ud af spambunken. Og så gør jeg det. Jeg får ca 700 spamkommentarer om dagen, så har ikke kapacitet til at læse dem alle sammen.

OG så skal i ha mega mange tak for alle jeres søde, sjove og fine kommentarer. Dem læser jeg allesammen. Og får hver dag lyst til at uddele præmier for opfindsomhed. Jeg lover gavestrømmen fortsætter. Ha’ en sød december.

3 Comments

 • Helene Braüner Bisgaard siger:

  Ih, hvor træls, når det ikke virker, som det skal! Tak fordi du gør sådan en stort stykke arbejde for en skøn julekalender med flot flot forkælelse til os! Det er så måske også forklaringen på, at nogen lægger tre forskellige kommentarer inden for en time med samme eller næsten samme navn… øv, øv. Rigtig god dag og håber, at det virker bedre fremover, så du ikke skal tjekke spam i det uendelige! Glædelig jul!

 • Nina siger:

  Har du overvejet og sætte en captcha kode på dit kommetarfelt, så undgår du alt det spam?

 • @Helene. Tak for din søde kommentar. Dejligt at i nyder kalenderen.
  @Nina, hvis du mener en boks med autogenererede bogstaver/tal, så er svaret nej. Jeg synes det er grimt og fremmegørende, og gør det besværligt at kommunikere. Normalt er det ikke noget problem, og fikses let ved at de få mailer til mig.
  Sweets/ Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.