Julebordet

Er det din tur i år til at stege and, svede over sovsen og undre dig over hvornår sukker på kartofler blev så godt? Jeg gætter på du har totalt styr på borddækningen, og hvis ikke har jeg måske lidt inspiration på vej her.

Jeg har nemlig været så heldig at bidrage til en nyt fint kundemagsin “Pure food Fashion” for kolonial-producenten Zelected Foods, du ved dem med Tapaz og krydderierne. Bladet er en handy lille sag, som du pt. finder på hylden i alle Dansk Supermarkeds butikker.

Mit bud på et moderne julebord er i “nordic Rustic” stilen, der i min fortolkning er et langbord med douche farver i mod de rustrøde og bordeaux nuancer. Kobber lyser glimtvis op, og blander sig med detaljer i træ og grene fra haven. Du kan se hele bladet og sagen i magasinet online her (og vinde en lækker tapaskurv her)

Sweettip: Søreme om jeg ikke har snakket om det samme emne, med journalist Dorthe Brøker Kristensen, til et tillæg i Berlingske Tidende. Jeg havde håbet at linke til artiklen, men kan bare ikke finde den på nettet. Klik på billedet så forstørres det.

1 Comment

  • Marlene Høj siger:

    Hvor ser det smukt ud! Og tak for tippet – Spørgsmålet var ikke ærlig svært at svare på :)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.