Snart Jul # 3

Fake it till you make it
kan ind i mellem være mit motto. Og her tænker jeg kun på jul og julestemning (!). Jeg skal øve mig lidt. Varme op. Spille musik og kigge på sne før det virker. Jeg er nemlig ikke den store julenisse af natur. Men, nu er det som om…

Trods hån fra familien og klager over manglen på gran, så elsker jeg min lille skov. Med svampe og spøgelser. (stager fra Design Letters, spøgelse fra Anders Arhøj)

Mit elskede træ fra Muji skal også frem hvert år.

Den skæggede nisse har jeg haft siden barn, den store er Ellas værk fra sidst år.

Jeg nyder synet af de fine Elves fra Oyoy ( og bliver aldrig træt af Kristina Dams værk)

Jeg er stadig vild med papirstjernerne (fra Broste Copenhagen) og sneen pynter igen i haven.

Stjernen i finer er let at lave – også i papir.

Og de små lanterner fra SLOWfashionhouse er min nye juleklassikere. Øverste billede er et skud fra kaos bakken i pink og bolchegult. Den fine polske spånpynt er fra Isblomsten, vindmøllen fra A hint of Neon.

– og se nu bare. Det hjalp på julestemningen. Måske det var likøren? Hvad gør du for at komme i humør?

SweetTip: Alle billeder er skudt med Canon EOS M, som jeg startede test på her. Det er handy, cool og tager superfine skud. Jeg savner stadig lidt lavere blænde (som man så kan få i pancake optikken), men er SÅ vild med videoerne. Hæng på der kommer flere billeder og indlæg december ud med M’en.

7 Comments

 • Louise F siger:

  Er helt tosset med Arhøi spøgelset. Så en stor flok af dem i HAY house den anden dag og blev helt solgt. Når jeg tænder stearinlysene i køkkenet og lillemusen følger spændt med i bamses julerejse, så kommer julen snigende ind på mig. Men tror først det bliver rigtig jul når vi skal fælde årets træ med min far og juleshowet toner frem på skærmen…

 • Kristina siger:

  Er helt vild med din advenskrans! Har gemt billedet af den så jeg kan få lavet en lignende næste år :)

 • Sikke skønne billeder – rigtig hyggeli stemning ;O)

 • Thea siger:

  Hej,
  Hvor er den lyserøde bakke fra?

 • Malene siger:

  Skøn samling. Elsker når noget nyt blandes med det nostalgiske.

 • tak for alle jeres søde kommentarer, og opbakningen til min gran-løse adventscollage.
  @Malene, bakken på det øverste billede er fra hedengange R.O.O.M.

 • Lone siger:

  Den er så fin den sorte stjerne fra Broste:-)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.