Godmorgen til 2013

I mens jeg stadig smager lidt på tallet 13,
går jeg rundt og mærker efter hvordan 12 var. Jeg ser på billeder og husker på sand mellem tæerne, utallige cortadoer og søde nye mennesker. Jeg skriver på historien om et år der var – lidt langt, ret fedt, super sjovt, og trist, arbejdsomt, succesfyldt, oplevelsesrigt, ømt, givende, rigt, crazy og en helt masse mere. Jeg hænger året på bøjlen, knapper op og børster af. Og siger så tak.

Tak til året der gik, og det der kommer – og til dig søde læser. For at være med, kommenteret og være på hele vejen. I dag fejrer vi 3 år, på the Sweet Spot.dk. Og bloggen er præcis som andre treårige: sød, charmerende, insisterende (grænsende til det stædige) og slet ikke til at undvære.

I 2013 tror jeg på Instagram, rødbeder, oxyderet sølv, vand, Ipad Mini, stærke arme, mørkegrøn, mobil kontor, råkost, fyrretræ, DIY, nomadeliv, cykler og kys. Hvad tror du på?

SweetTip: Vi blive flere og flere ovre på Instagram, og festen er hyggelig, personlig og ret så afhængigheds-skabende. Vær med lige her. Jeg hedder thesweetspotdk, hvad hedder du?

4 Comments

 • Cina K siger:

  Jag tror på smaragdgrönt, trädgårdsliv, te, London, kallbadhus, kaktusar och vinho verde. Gott nytt år! Och tack för en inspirerande blogg!
  Instagram: cinakjellsson

 • Nienna siger:

  Jeg tror på naturfarver, tapeter, samværd, nærhed og megen deletid.
  Godt nytår til alle :-)

  Instagram: niennab

 • Hanen siger:

  Hej!

  Har du ikke en e-mail adresse el. lign hvor man evt. kunne kontakte dig vedr. din blog? Har muligvis et tilbud du kunne være intesseret i forbindelse med din blog!

  Alternativt kunne jo du smide mig en mail på Instaflows@yahoo.dk

  Håber på at høre fra dig!

  Kh!

 • Hej Hanen.
  Du kan skrive til mig på laura@reformliving.dk
  Der er også en stor widget med link i spalten til højre. Ser frem til at høre fra dig.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.