Vandt du Sweet GiveAway – Kjær & Schmeling Shopper

Update: Tiden er gået  og konkurrence er slut

Vinderen blev #152 anette damsgaard,
der vist får en ekstra fødselsdagsgave?

Tak for alle de dejlige kommentarer 

Tillykke til vinderen og tak til vores sponsor

*

Jeg har glædet mig afsindigt til i dag!

For hvor tit er det lige at forårs-solskins-spredere, cool cool design, mintgrøn hanskeblødt skind og gratis gaver går hånd i hånd?

Men det er præcis hvad der sker i dag. Jeg har længe haft et godt øje til Kjær & Schmeling smukke smukke skind-shopper. Og voila, så kontakter Kristine mig for at høre om ikke hun må forkæle theSweetSpots læsere. Så derfor – hold fast:

Vi udlodder 1 stks. håndlavet lædershopper i mintfarvet hanskeblødt læder med masser af labre detaljer.  Alt du skal gøre er at fortælle hvordan shopperen kan forsøde ventetiden til det bliver forår – og måske dele hvad du vil bære rundt på.

Læg dit lod i kurven  inden fredag den 15. februar kl. 12. 

SweetTip: Vi vil blive ekstra forårs-kåde hvis du vil dele billede, link og giveAway på nettet og ellers. Taktak.

209 Comments

 • Trine siger:

  MIIIIG – og så især på grund af farven!!

 • Eva Sørensen siger:

  Hvor er den fantadtisk! Den skal da følge mig og alt mit (for) sorte tøj, og lyse op overalt som en forårs budbringer!:-)

 • Tine Juel siger:

  Hvor er den smuk! :)

 • Anne siger:

  Aj, men den kalder jo bare på at blive fyldt med frøposer, blomster og andet, som skal i hus nu :)

 • Lene Thistrup siger:

  Den er så smuk oh ville gerne eje den ;-) Og nøj hvor den lyser af forår ;-)

 • Therese siger:

  Oj, den er så smuk ;)

 • Tine siger:

  Ihh hvor ville den være fin til mig i alt mit sorte tøj :) En farve der er lige til at blive i godt humør af! Tror jeg vil skifte min taske ud med den, og bruge den til at tage min computer med på arbejde hver dag :)

 • Jette Nim Larsen siger:

  Den skønne grønne farve minder mig i den grad om bøgeskovens grønne blade…. Og den lyser så dejligt op her mens det stadig er gråt og diset…. Hvis jeg vandt den, så ville jeg snildt kunne klare den sidste grå og triste tid inden forårets komme ;o)

 • Maria siger:

  Ejjjj, det er så skønne de ting Kristine laver. Dræmmer om at økonomien en dag tillader at jeg kan få en af hendes skønne ting. Og denne shopper har da den mest fantastiske farve. Jeg krydser fingre for det er mig de vinder. :)

 • Pernille siger:

  Neeeeeej, hvor er den bare min! Mintgrøn er min farve! Lige siden jeg var 11 i 80’erne og hele mit værelse var mintgrønt bortset fra dér hvor Nena-plakaterne hang! Den kan snildt rumme både Jussi Adler-Olsen og 80 farveblyanter!

 • Christine Staal siger:

  Den skal jeg se på hver dag, indtil foråret kommer og alt springer ud.

 • Marie Louise siger:

  Farven er jo ren forår – og mit hår er lige blevet farvet rødt så med tasken over skulderen og solsorten der synger vil det blive et herligt forår.

 • Jannie siger:

  Som vinterbarn elsker jeg alle de første tegn på forår og den farve er bare helt skøn. Så kan jeg fylde den med de første tulipaner i butikkerne og hive foråret med ind i stuen.

 • Maria siger:

  Hvor er den SMUK og fabelagtig lækker! Og GRØN i alle afskygninger har til alle tider været min yndlingsfarve, og ikke mindst mint grøn! Den vil passe til så meget af mit tøj og jeg vil elske at bære rundt på mine aller vigtigste ejendele i den og sprede grøn glæde og forårshumør – og så kan den snildt indeholde en bog til bænken i den smukke forårssol :) krydser hvad der krydses kan!

 • Malene siger:

  Den skal bære rundt på min elskede mac – som stort set altid er med mig – smuk, smuk forårsfarve :-)

 • Dianna siger:

  SMUK!! Intet mindre. Hvor er den bare super flot. Den må gerne bo på min arm og skabe forårsstemning :)

 • Lise H siger:

  åh sådan en må gerne komme hjem til mig og bo og sprede lidt forår i den ellers så trættende jobsøgningsproces:)

 • Eivor siger:

  Gad virkelig godt gå foråret i møde med den der!

 • Mette Lindberg siger:

  Den vil passe perfekt til mine sko i samme nuance! Den vil være perfekt til arbejde til min madpakke og alt mit tøse-grej!

 • Trine V siger:

  Neeeej den ville passe så godt til min hverdag hvor der er fart over feltet og en masse ting og sager skal fragtes med rundt ;)

  Trine v

 • lisbeth jørgensen siger:

  Lækker forårsfarve – med en flok børn skal der være plads til lidt af hvert i mors taske ;o)

 • Camilla siger:

  Åhh hvor ville den da bare være perfekt til mig.
  Jeg har netop i fredags fået opereret mit ene håndled, med gips helt op til skulderen som resultat.
  Ikke let at være mor til tre på 2, 4 og 7 år, når man kun har en arm og et halvt års sygemelding forude….. :0/
  En lækker mintgrøn shopper kan da hjælpe mig med at holde alle de dimser og ting man ikke kan undvære. Pung, nøgler og telefon er svært at holde styr på!!
  Håbet er lysegrønt, men lykken er en mintgrøn shopper! :)

 • Gitte Sommer siger:

  Er ved at være så vintertræt, så en dejlig forårsfarve at bære mine ting rundt i ville være helt perfekt og en opfrisker
  Og ja med 3 børn i aldren 2 år, 5 år og en på snart 7 år så er der mange ting man tit skal slæbe rundt på

 • helle bøgebo siger:

  åhh elsker grønt på denne tid af året , x for at være en heldige ,, foråret er JO på vej

 • kirsten siger:

  Super flot taske i en lækker forårsfarve. Den vil være perfekt som arbejdstaske.

 • Helle Dellgren siger:

  Ville være lækkert at kunne tage lidt forskud på foråret med denne skønne grønne farve, nu hvor sneen vælter ned igen.
  Kan da ikke andet end at komme i forårshumør :-)

 • Tenna siger:

  Den ville jeg super gerne eje, ville hjælpe på at få et forårshumør frem efter 3 hårde uger…:)

 • Heebaz siger:

  Forår til mig. Nu! Øj hvor ville det være helt fantastisk at vinde den skønne skind-shopper! :)

 • maria suzette Vergmann siger:

  Den ville iorden ventetiden helt overskuelig. Afsted med mig hver dag ud i det blå i min cykelkurv fyldt med træningssko, vanddu og min pung. Jow Jow den ville få et godt taskeliv hos mig ;-)

 • Frk Å siger:

  Åh så fin! Den ville uden tvivl kunne gøre mit triste sind lidt lysere. Har mistet min søn til kræften og er trist helt ind i knoglerne. Håber sol og forår gør godt for humøret!

 • Anne Sophie siger:

  For sørensen hvor er den vidunderlig!

 • Stine F siger:

  Den forsøder fordi den er sååå smuk. Jeg krydser fingre for at den bliver min. Den ser også dejlig stor og rummelig ud :-).

 • Mette Marie siger:

  Den ville forsøde ventetiden på alle mine gå ture med barnevognen med min søde datter på fire måneder. Så kan det godt være at bladene på træerne endnu ikke er grønne… men en smuk taske kan hjælpe på meget :)

 • Sofie Skou siger:

  Uha, hvor er den lækker! Skulle jeg være den heldige vinder, så skal den med på gåture sammen med barnevognen, fyldt med det man lige skal bruge til mit barn #2, som har forventet ankomst om 13 dage <3

 • Vevika siger:

  De er så lækre de shoppere. Og i grøn er den helt vildt skøn.
  Ih, hvor jeg håber, at det bliver mig.

 • Karin siger:

  Åh den ville være fed og kunne tage med på job hver dag :-)

 • Charlotte kofoed siger:

  Ejj så fin, så fin den er…..den leder bestemt tankerne hen på sol, sommer og pistacie is ;-)
  jeg ville bestemt bruge den til lige at have en ble eller 2 med i til mindste pigen, når vi tager på tur ( læs…Shopping ) uden farmand <3

 • Karina siger:

  Da nødt til at prøve lykken igen! Lækker præmie :)

 • Signe siger:

  Det er en super smuk grøn farve, og så ser den stor nok ud til at kunne indeholde alt det jeg slæber rundt på i min gamle og slidte taske:-)

 • Mathilde siger:

  Sikke en fin præmie (endnu engag). Jeg er helt vild med lækkert læder (se min hjemmeside mbythilde.blogspot.dk) og så i kombinationen med mint grøn der jo virkelig er fremme for tiden, er jo helt fantastisk.
  Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg putte mine farveblyanter og tegnepapir ned i tasken og så tage ud i en park og tegne de første forårstegn.

 • pia Hansen siger:

  Fed farve, det er den perfekte strandtaske, dejlig stor og super smart <3

 • sabine siger:

  Den er så fin, og man kan aldrig have tasker nok :-)

 • Birgitte siger:

  Har længe fulgt Kristines skønne tasker og er især vild med shopperne. Denne her har jo den mest fantastiske farve, som vil lyse op i min sorte garderobe. Jeg vil bære rundt på alt det daglige: penge, mobil, nøgler, evt. udstyr til mindstemanden, aftenarbejde, mv.

 • Loa Andersen siger:

  Den er skøn! Den skal bruges til at udskifte min sorte (aflagte) pusletaske, så jeg kan bære mine coaching-materialer i forårsgrønt :-)

 • Marie-Louise siger:

  Med sådan en lækker taske i en super lækker farve over skulderen, kan man da kun gå foråret i møde med et smil på læben. Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal den bære rundt på mit strikketøj og børnenes nødvendigheder (læs dukketilbehør, biler…).

 • Maiken siger:

  Så skøn taske!!! Et kæmpe LOD i kurven – ville gøre foråret med lille ny baby, lidt mindre “mor til 2 agtigt” og meget mere “lækker-mor”-smart :)

 • Tine Wammen siger:

  Hvis jeg blev den heldige vinder, så ville tasken kvikke gevaldigt op på mit altid sorte outfit, og den ville minde mig om, at det lysegrønne forår er lige om hjørnet :-)

 • gitte sønder siger:

  Hvor er den lækker! Den vil jeg meget gerne vinde!

 • Sille siger:

  Uh, hvis jeg vinder smuksagen her, skal den da indeholde bleer, sutteflaske, et godt magasin og pung med penge til latte, så vi er klar til en tur/lur i parken i de sidste forårsmåneder i min barsel!

 • Tina siger:

  Hvor er den lækker, -længes efter forået og lyset, -den her shopper vil da lyse lidt op :-)

 • Hvis jeg vandt ville det blive en tiltrængt, lækker ting til højgravide mig selv i en tid hvor alt indkøb ellers går til baby..

 • Så smuk den shopper er! Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal den indeholde mit til en hver tid igangværende hækletøj. Lige nu er det en pude, men snart er det et sengetæppe til min datter. Den skal nok blive brugt, skal den :-)
  Kh Lotte

 • Camilla K. Olesen siger:

  Man bliver jo i vanvittigt godt humør af den fine mintgrønne farve, og det at vinde tasken, er helt sikkert nok til at forsøde mit forår.
  Jeg ville bære rundt på den hele tiden. Særligt til mine ellers sorte og kedelige outfits, kan denne taske jo kun peppe det op ;) Og så ville jeg da klar komme alle mine ting i tasken – den skal da vises frem for omverden ;)

 • Jane Momsen siger:

  Et skønt farve-input, til det ellers grå og sorte tøj jeg tit bærer. Den vil jeg gerne eje :)

 • Inger R. siger:

  Wauw den er flot, super dejlig farve ;-)

  God dag

 • Ilse siger:

  Hvad jeg vil bære rundt på :) det er bare at vende bunden i vejret på den gamle taske – der indeholder ALT hvad man lige står og mangler – lige fra Barbie-plaster til øjendråbershopperen.
  Forsødningen består ganske enkelt i den fantastiske grønne farve – som vil stå super til det grønne skær min vinterblege hud efterhånden er ved at få :) MUMS den ser lækker ud :)

 • Charlotte Hansen siger:

  Den er lige til at blive glad af , den kommer til at bære rndt på mange mærkelige dele, men pyt, dem ser man jo ikke,

 • Salli siger:

  Bærbar, blok, bøger, vand og kage. Så er jeg klar til at få specialet afsluttet. Åhh hvor jeg krydser fingre. Den ville bare gøre det hele lidt sjovere!

 • jannie Sørensen siger:

  Åh en dejlig forårsbebuder – min mini gravhund passer lige ned i den – når vi går i butikiker

 • frk. lund siger:

  Den kan forsøde mit liv fordi grøn bare gør mit smil større. Jeg ææææææææælsker grøn.

 • Connie A siger:

  Deler da lige på fb så mine søde venner også har mulighed for at være med :-)
  Den er vil nok bare skøn – minder om forår <3

 • Nina siger:

  Den vil forsøde ventetiden på foråret ved at pryde min entre og hver dag når jeg handler :)

 • Christina F siger:

  Åh hvor er den fin! Jeg ville elske at tage den med mig land og rige rundt når jeg er rundt for at søge job. Den må da være et plus!
  Dermed vil den komme til at indeholde mange forskellige (livsvigtige) ting, så man er frisk og klar på de samtaler man skal igennem.

  Har delt på facebook.

 • Kirsten Aakerman siger:

  Den skal bære rundt på en god bog når jeg skal med toget

 • Sarah Sørensen siger:

  HEJSA!

  Den overskønne taske skal da bære sødt legetøj og tøjstykker hjem til min kommende baby.
  Den fyldige shopper kan helt sikkert klare shoppingpresset fra babybutikkerne og hjælpe med at forsøde ventetiden.

  Godt forår!
  Sarah

 • Kira Bjørnestad siger:

  Hvor er den LÆKKER!!!!
  Jeg har termin den 30 april hvor jeg venter mit første barn, en sød lille dreng (sådan ser han i hvertfald ud). Så tasken skal bruges til mor og barn (bleer, pung og alt det andet, som vi til sammen ikke kan undvære)!!!

 • sabine brandt siger:

  · { smuk og grøn og lige mig } ·

 • SMUK…. og en af mine ynglingsfarver.
  Den skal fyldes med de frø, som jeg drømmer om at shoppe til min urte-blomster-grøntsags-have til foråret.

  http://distilleryimage7.instagram.com/870c3fbc704e11e28a7322000a1fa414_6.jpg

 • Elva siger:

  Ja tak! Jeg kunne ikke ønske mig en bedre gave på min 35 års fødselsdag den 15. februar…den er lige mig c”,)

 • Lene B. siger:

  YES, den er skøn, vil da vildt gerne vinde den skønne taske. :0)

 • Majken Hammer siger:

  Kristines lækre produkter må man da have flere af – den vil være super lækker til transport af mine strikkeprojekter :)

  http://www.majkenhammer.blogspot.com

 • Halla siger:

  Den skal da være min og indeholde det nødvendigste til alle turene med barnevogn og ny baby når foråret kommer!

 • Louise FB siger:

  Hvor er det bare en lækker shopper og fantastisk farve! Mit orange Ampelman net, nøgler, en Penguin classics, min iPhone (og lader), et par skrivere, lommetørklæder, 2zoners klippekort, gule GaJoler og en lille notesbog vil få fast plads i shopperen, når jeg skal finde mig til rette i den virkelige verden efter maaange år på skolebænken og barsel

 • Stine bjerre siger:

  Jeg vil online shoppeen masse forårstøj, og gå i byen, med den smukke forårsgrønne shopper taske og nyde en drink udendørs ved en af cafeerne langs åen… Hmm koldt – højst sandsynligt, forårsagtigt – helt bestemt!

 • Tina siger:

  Vi har lige købt drømmehuset i en anden by – og jeg skal selvfølgelige være kendt som “the girl with the green shopper”:)

 • Line Juul Elley siger:

  Jeg vil elske at lufte den smukke shopper – tænker den kan rumme alt det der skal være i en dametaske, hvilket er en del ;0)

 • IDA siger:

  Hvor er den lækker og den smukke farve, vil helt klart gøre tiden mod forår hurtigere :)

 • Tanja mathiasen siger:

  Den er da bare fantastisk!!! Helt vildt… Ville bruge den til at fornemme foråret for det vil den minde mig om! Og hvad jeg vil bære rundt på, tja den skal da bare med rundt hele tiden:)

 • Maria Weis Hansen siger:

  Den er så fin! Elsker kvaliteten og designet. Og så er jeg ikke i tvivl om at den kan rumme alt mit rod, som jeg nu plejer at have i min taske. Det er en rigtig fin farve, der hjælper med at bringe forårsstemning og forårsglade frem hos mig.

  Maria

 • Laura siger:

  WAUW hvor er den smuk – den vil lyse alt mit mørke vintertøj op og få mig til at smile på en kold og grå regnvejrsdag på vej til mit studie, hvor den skal indeholde min computer, nøgler, pung osv. :)

 • tove vejlstrup siger:

  Åh, hvor smuk, og smuk farve. Enkel og lækker….den vil jeg gerne vinde…

 • Mia siger:

  Åh, hvor er den lækker!
  Og der er vist plads både til mine ting og datterens vuggestue grej. Og så passer den perfekt til min cykelkurv!

 • Anita siger:

  I dette kolde vejr vil den bringe forår over byen og mit humør:-)

 • Jytte Takahashi siger:

  Den er flot! Lige noget for mig ;)

 • Cathrine Hviid Holm siger:

  Er viiiiild med den…..bliver helt forårsglad i snevejr :)

 • Merete siger:

  Nøj hvor smuk og fin – håber den kan blive min

 • Jane Tvede siger:

  wow den er lækker,det må være mig der denne gang skal vinde <3

 • For mig kan shopperen forsøde tiden indtil foråret med sin skønne farve som vil minde om at foråret og blade på træerne er på vej. Derudover vil jeg glædes når jeg pakker shopperen med mit håndarbejde når jeg skal i strikkecafé eller på venindebesøg.

  Den er bare for lækker.

  Mvh Susanne

 • Karen siger:

  Orv den er fin. Kunne være rigtig god til at fylde med sager til mit forhåbentlig nye job!

 • Lene siger:

  Hvor er den fin! Man bliver virkelig glad og i forårshumør af at se på den. Jeg ville bruge den hver dag til de ting jeg skal have med på arbejde.

 • Dragonfly siger:

  Jeg eeeelsker hendes ting! Og så i mint. JEG ER MED! :)

 • Dragonfly siger:

  Ps: Jeg ville uden tvivl lade den rumme mit spejlreflekskamera, så vi kunne forevige, når de små forårstegn kom piblende frem. Dét ville forsøde mit liv :)

 • Camilla siger:

  Mig mig mig….

  Den vil i den grad forsøde gåturen med børnene i klapvognen.

 • Malgorzata Zajac siger:

  det er min farve!!! og jeg skal shoppe som crazy!

 • Sara siger:

  Nej, hvor er den smuk! SÅ flot farve. Jeg tror, at jeg vil bruge den sammen med sarte pastelfarver og der vil absolut være plads til alt mit skrammel ;)

 • Shit (undskyld sproget) den vil jeg gerne vinde!!

 • Susie H siger:

  Den er perfekt til mit strikketøj, som jeg altid har med mig – også på arbejde i Århus’ fineste strikkebutik ;)

 • unikarina siger:

  Jeg har flere af Kristines ting – jeg er vild med hendes smukke og enkle udtryk i læder. Jeg er vild med shopperen, jeg er vild med farve. Jeg vil elske at gå foråret i møde med denne shopper. Den skal selvfølgelig fyldes med mine “nødvendigheder” som jeg altid har i tasken – den kan også indeholde mine strikkeprojekter, som nemt kan tages med på farten. Den er perfekt til at bære noget af det nye tøj, som jeg skal have på til foråret…

 • Caroline siger:

  Jeg er simpelthen så dårlig til at købe og bruge farver på trods af de gør mig så glade at bære. Derfor ville denne være et modigt og positivt valg til min sorte garderobe. Jeg vil bruge den til skole og arbejde hvor jeg ofte har brug for store tasker til at slæbe alle mine projekter rundt i :)

  Håber jeg vinder

  lorentsen22@hotmail.com

 • Line lind siger:

  Virkelig forårfornemmelse taske. Tænk en farve kan gøre en så glad

 • Maria Seidelin siger:

  Aiiiii hvor er den bare lækker, virkelig virkelig fin <3 Hvis jeg skulle være så super heldig at blive "trukket op af hatten" her, så ville jeg bruge shopperen til hverdagstaske. Den shopper jeg har nu (og bruger til hverdagstaske) er fuldstændig tyndslidt i hanken (det er en speciel vintage taske – hæklet) – det er bare et spørgsmål om tid før hanken falder af. Jeg kan bare ikke nænne at skille mig af med den – men mon ikke jeg vil kunne det hvis jeg vandt denne lækkerhed ;) Krydser for held her. Kh Maria Seidelin

 • sandra grøne siger:

  den skal helt sikkert flytte rundt på nogle af de skønne loppefund og lækre retrostof jeg snart er heldig at finde i genbrugsbutikkerne :D hold op den er skøn :) giver mig helt lyst til at tage min lilla midseasonjakke på for hvad er mere skønt med grøn end lilla? :)

 • Anya siger:

  Er da fuldstændig vild med den skønne farve og deltager gerne ;)

 • Ditte siger:

  Den ser bare så lækker og blød ud, og fed fed forårsfarve. Tror da jeg vil tage den i brug mettevuns, så jeg kan få mest muligt ud af den :-) Jeg tror jeg vil tage den med overalt og fylde den med lækre nye forårsvarer, når garderoben snart skal fornyes til varmere tider :-)

 • Susanne Olesen siger:

  Så dejlig en taske vil følge mig på arbejde i højt humør :-)

 • Marlene Høj siger:

  Jeg vil bære rundt på al min habbengut – Der er altid mange ting, som jeg skalhave i tasken, når man har små børn. Tasken kan ikke blive stor nok. Og så elsker jeg mint :)

 • Lena T. Mikkelsen siger:

  Nøj den er fin …og perfekt til alle mine ting. :-)

 • Kirsten Hansen siger:

  Den ville være fin til at tage mit strikketøj med i

 • Mette Kristensen siger:

  Åhh hvor er den fin, jeg følger også hendes blog og har savlet over denne shopper flere gange.

  Jeg har netop fundet ud af jeg står uden job til sommer, så denne shopper vil være en fin lille trøst. Hvis jeg er den heldige vil den komme med mig til jobsamtaler :-)

 • Malene siger:

  Den skal rumme alle de vanter, huer og handsker jeg slæber rundt på for tiden :)

 • Katrine M siger:

  Dens udseende i sig selv vil jo helt klart forsøde ventetiden, især den smukke grønne farve!
  Og så vil jeg nok også nyde den kolde gåtur til Netto, hvis jeg havde den her taske over skulderen :)

 • Anja P siger:

  Skal nydes grøn som den – hver en dag mens jeg venter på det forhåbentligt snart spirende forår!

 • julie christensen siger:

  Jamen den ville være perfekt som en del af mit nye jeg. Trænger gevaldigt til at få rydet ud i kludende. Og denne taske ville sætte prikken over i’et. Det ville desuden blive min første rigtige taske :)

 • lotte wegger siger:

  super lækker, overskøn, totalt fed, mega flot, grøn shopper, der bare venter på at hænge over min skulder og bringe smilet og foråret frem i alle på min vej :-))

  knuz lottewegger@gmail.com

 • Lotte schüsler siger:

  Nej hvor er den fin ….elsker den farve og tror den vil klæ mit forårstøj

 • Grøn er min ynglingsfarve, og hvis jeg vandt, ville den blive forfremmet fra shopper til håndtaske…..flot design!!!! jeg har linket på min blog!!

 • charlotte siger:

  Det er da den skønneste pusletaske jeg kunne forestille mig :)

 • Caroline siger:

  Med børn i huset år de fleste penge til ting il, dem at få sådan en taske til mig selv ville være helt ekstravagant :-) jeg vill eeeelske at tage den i brug og farven indbyder jo til at fyglefløjt og forårsblomster må komme frem!

 • Trine Langgaard siger:

  Eeeeej den er lækker :-) Den ville pynte gevaldigt på mit evige sorte outfit og den ville få lov at følge mig overalt fyldt op med pung, mobil, nøgler, håndcreme, tyggegummi, solbriller og et par af min datters hårspænder ;-)

 • Anne siger:

  Den helt vildt seje taske vil helt sikkert peppe op i min cykelkurv. Den skal bruges til arbejdstaske så den skal indeholde skiftetøj, mobil og det sædvanlige taskerod. Anne

 • hvor er den skøn, gerne med:)

 • Frk. Hansen siger:

  Hvor er den bare skøn!
  Op i cykelkurven med den og så kan vi godt lege forår :-) Jeg kunne bestemt godt bruge en ny hverdagstaske!
  Hilsen Frk. Hansen
  http://www.frkhansen.dk

 • Mille siger:

  Den er SÅ smuk og fin- skulle jeg være heldig, vil den sidde over min skulder hele sommeren og bære på mit kamera, som jeg altid har med mig, til at fange smil og farver.. Kh Mille

 • Anne-Beth siger:

  Udover at lyse op på den daglige rejse til job vil den smykke i mit hjem og på jobbet. Skøn shopper – gøren enhver indkøbstur lidt sjovere.

 • Trine siger:

  Den skal med mig når jeg igen drager ud i verden for at besøge nye leverandører til http://www.amtril.dk

  Jeg rejser i fattige egne hvor elektroniske ting ikke lige kan lades op, derfor skal den bruges til min notesblok, kuglepen,- og selvfølgelig mit kamera.

  Kh og god dag
  Trine

 • anette larsen siger:

  tiden skal forsødes med selvforkælelese i forventning om et lyst og dejligt forår.

 • Ditte Bergstedt siger:

  Hvor er den bare enkel og smuk! Jeg krydser fingre!

 • Vivian siger:

  Jeg krydser alt hvad krydses kan – hvor er den feeeedddd!!

 • Rita siger:

  det skal da være min! Jeg skal have den med når jeg forhåbentligt får et nyt job inden længe. Den skal med mig for at minde om at arbejdsmarkedet er ved at tø op- og at der osse er et job til mig.

 • Rikke siger:

  Uhhh…jeg krydser og håber det bliver mig!

 • Cecilia Nisted siger:

  Tasken ville som min trofaste følgesvend til og fra gymnasiet kunne oplyse de ellers mørke morgener og eftermiddage – den er en smagsprøve på foråret, som jeg ville sætte stor pris på! Jeg krydser fingre, arme og ben!
  Mvh Cecilia

 • Helle D siger:

  Uh den kan indeholde ALLE de lækre, farvede stoffer, som jeg er på vej ind at købe for at lave en Mondo Guerra inspireret kjole… og den skal fyldes… TIL RANDEN! Hvor ER den bare SMUK!

 • malene siger:

  ALTSÅ!! Kristines tasker ER bare de lækreste i verden – og så elsker jeg bare den smukke støvede grønne farve. Hvad ville jeg putte i den? Tjaa…i øjeblikket kommer jeg ikke så meget rundt pga. dårlig ryg, men jeg kender en skøn lille killing, der ville ELSKE at kravle ind i den. Vores lille Vigga kravler ned i alle indkøbstasker – og hvis jeg fik den skønne grønne indenfor i vores hjem – er jeg sikker på, at Vigga vil kunne lugte, hvor den kom fra….dens “missemor” laver nemlig de lækreste skindtasker…;-)

 • Tina Erfurt siger:

  Den er da super fed, jeg vil nyde at bære mine indkøb hjem i så fed en shopper

 • Helene Braüner Bisgaard siger:

  Jeg har også længe haft et godt øje til Kjær & Schmeling! Nøøøj, shopperen og keystrap vil bestemt forsøde min tilbagevenden til job efter lang og skøn barsel, som gerne måtte fortsætte…piv, “farvel” til yngste skat, som skal hygges om af dagplejemor imens. Shopperen skal fyldes med papmapper, undervisningsmaterialer,A4-blok, iPad i cover, penalhus,lipgloss,lommeletter, pung og nøgler, så er den klar til en “forårssmart lærer, der skal sprudle af energi, når hun returnerer til de skønne børn, som saaaavner hende.” :)

 • eva siger:

  Uhadadada er bare SÅ vild med Kristines sager og vil da selvfølgelig vildt gerne vinde! Ælsker bare den farve! Og der kan jo være en hel bondegård i den – hvor er den fed :-)

 • Marianne siger:

  Jeg vil gerne vinde den flotte grønne taske – min yndlingsfarve! Den vil være rigtig fiks som skoletaske eller til en shoppetur ;)

  Venlige hilsner
  MRianne

 • Elisabeth siger:

  Den må være til mig! Yndlingsfarven og en størrelse der passer til alt det en lærer skal slæbe rund på.
  Fantastisk give-away! Tak for det :)

 • Rikke FM siger:

  Man kan da kun blive i godt humør af at se på den fantastiske shopper. Jeg ville forsøde ventetiden til foråret ved at putte bikinien og makeuppunhen samt en fin kjole og stiletter i den – tage 3 gide veninder under armen og tage i spa efterfulgt at lækker middag og farverige drinks i byen. En dag hvor jeg er veninde og ikke mor og kone – det må da forkorte ventetiden mis foråret bare en lille smule.

 • Line B siger:

  Nej hvor er den fin, den ville fungere perfekt til en shoppetur hvor jeg måske også lige skal have en bog og en flaske vand med til at sætte mig i solen når foråret forhåbentlig snart kommer

 • Tatiana siger:

  Lækker farve! Den skal bære på min Mac, lækker isvand og hvad der ellers hører til :-)

 • Susan siger:

  Den er bare mega fin… Jeg vil da helt sikkert tage den med mig på markeder… Ud og finde guld og andre små skatte.
  Jeg håber på mit held :-)
  Hilsen Susan

 • Mette Jensen siger:

  En rigtig forårsbebuder – man bliver glad af at se på :0)

 • Camilla Gravgaard siger:

  Den skal lyse det ellers triste og grå februar vejr op og ikke mindst min cykel op, mens jeg tager den daglige cykeltur ud til mit speciale. Derudover vil det også være en dejlig ekstra lille fødselsdagsgave, så sådan et rigtig kærlighedsbarn som mig :)

 • Pia siger:

  Hold nu op hvor er den lækker!!

  Den vil jeg helt klart tage med ud at handle hver dag, istedet for altid at købe plastik poser

 • Louise O. siger:

  Jeg ville elske at bruge denne taske hver dag når jeg tager på praktik hos ArchitectMade! Hvor er den bare helt fantastisk lækker!

 • Marie siger:

  Jeg ville “bare” bruge den til det hele – min nuværende taske er ved at falde fra hinanden, så en ny til det hele vil være kærkommen :-)

 • Jane C Jensen siger:

  Wow, den har jeg ønsket mig så længe, så jeg håber jeg vinder. Den skulle bruges til dagligdags taske med alt det nu indebærer,

 • helena siger:

  Jeg er helt sikkert med og du er mer end velkommen til at deltage i min give away:-)

 • tea siger:

  ihh.. alt alt for lækker – må eje:))

 • anette damsgaard siger:

  Bliver 40 år den 15.2 – er midt i 40 års krisen og tasken vil så absolut gøre det hele lidt nemmere…..
  Anette

 • Shopperen vil helt sikkert kunne forsøde ventetiden på forår for mig. Min nuværende taske er ved at være så grim og trist i den gule farve. Et grønt touch i stedet ville være lækkert!

 • Pernille siger:

  Jeg arbejder i en vuggestue og er derfor klædt meget fornuftig på på arbejde, men vil gerne se godt ud når jeg har fri, derfor mangler jeg en fedt shopper som denne til at have min regntøj, skibukser, gummistøvler osv. i. :) derudover er jeg en stor farve elsker med forkærlighed for grønt. jeg vil kombinere den med min gule vinterjakke og mine røde støvler.

 • Lisa siger:

  Amen hvor er det bare en lækker farve.. Med den i hånden, så kan det ikke blive andet en dejligt forår :-)

 • luise siger:

  Den skal fyldes med et ekstra par tørre vanter, en termokande med kakao og et par kopper og så skal min store dreng og jeg gribe hver vores strop og drage ud i sneen, og genfinde gyngen, klatretræet og alle de andre savnede legesteder.

 • Hanne siger:

  Har lige fået afslag på fleksjob efter at være kørt galt for 5 år siden. Har kæmpet en kamp og trænger til noget der kan lysne lidt op og forkæle mig lidt.

 • Rikke siger:

  åha, den er godt nok forfriskende…krydser mine små og håber ; )

 • Trine Borup siger:

  Ååårh hvor er den smuk. Jeg ville bruge den som hverdagstaske, så den kunne lyse op i denne triste kolde tid. Og den ville indeholde alle mine nødvendigheder ;-)

 • Mint accessories kan man aldrig få for mange af.
  Krydser for at den havner herhjemme. :-)

 • LENE /peekaboo siger:

  Wauv…har lige tilbragt en uge i ROM og kom hjem til sne….hmmm…så der skal noget til at forsøde ventetiden…og den skønne grønne shopper ville helt klart hjælpe mig godt igennem….og hvad ville jeg putte i den, mapper, notesbøger og billeder med nogle af alle de tanker og ideer der drøner rundt i hovedet på mig efter en masse skøn inspiration !

 • Annika Hamann siger:

  Jeg har plukket vintergækker i dag. De var små, men de var der og jeg fik forårsfornemmelse midt i snevejret. Jeg lover at fylde den med spændende sager hvis den mintgrønne skønhed kommer til at hænge på mine skuldre.

 • Christine siger:

  Uhh den skal da følge mig, fordi jeg er blevet mor og desperat mangler en pusletaske, som ikke ligner det den er; en pusletaske:)

  Du kan deltage i min give away på lillefisensmor.blogspot.dk

 • Farven er yderst delikat, og størrelsen lige præcis så god og stor, at man kan have ALT det man aldrig liiiige ved, om man skulle få brug for. Ville elske at flytte ind i den :-)

 • Nej hvor er den flot, vil jo være helt fantastisk at vinde sådan en :)

 • kjerstine larsen siger:

  WOW EN FLOT TASKE!

  krydser fingre :-)

 • Sofie siger:

  Jeg er med! :)

 • Sofie siger:

  Jeg vil gerne deltage!

 • Katrine siger:

  Det er jo en drøm af en smuk forårstaske, som jeg helt sikkert ville fylde med sprøde tulipaner, knasende friske, grønne æbler samt fristende forårslitteratur :-)

 • Nola siger:

  Den kan forsøde ventetiden fyldt med indretningsblade med de nyeste trends :-)

 • Lene siger:

  For pokker, hvor er den fin. Det er dejligt at se en taske i en forfriskende farve. Hvis jeg bliver den heldige, så skal tasken bruges på job, ture ind i byen – den skal med mig rundt overalt :)

 • Anne Katrine Justenborg siger:

  Uh, det er lige den jeg mangler til at slæbe lillepigens pakkenelliker frem og tilbage til vuggestuen – så kan man da være lidt lækker mens man sveder over strabadserne :)

 • Sofie siger:

  Jeg vil gerne være med i konkurrencen :)

 • Dorthe Bay-Kastrup siger:

  Den smukke grønne farve er da bare forår :o)

 • Birgitte Dahl siger:

  Mmmm, den ville være SÅ lækker for min bærbare at bo i.. :-)))))))))

 • Frk Porsgaard siger:

  Ja tak, mange tak – Hvor er den smuk!!!!

 • Louise Hartmann siger:

  Den er utrolig smuk! og den vil være helt perfekt som pusletaske! ;) Lille Albert er lige kommet til verden, men vi har endnu ikke en pusletaske, da jeg ikke har fundet den rigtige endnu – men dettte kunne meget vel være TASKEN ;)

  Jeg krydser fingre og håber at heldet er med mig :)
  Venlig hilsen Louise – louisehartmann89@gmail.com

 • Line Mortensen siger:

  Ej, farven og materialerne ser helt fantastiske ud sammen. Det er virkelig nogle lækre lædermodeller hun begår! Flot design og håndværk…

  Jeg ville bruge tasken når som helst jeg kunne komme afsted med det. Iklædt neutralt tøj og tasken over armen – så ville farven komme til sin ret!

 • Anja Friis Carlsen siger:

  Uh, ja tak, meget gerne…

 • Lotte B siger:

  Putte min bærbar ned i den. Putte min ipad ned i den og tage den med ud i verden. Alle mine mor-ting til når jeg skal med sønnike til fodbold lørdag formiddag.

 • Lise siger:

  Hvor er den smuk.
  – krydser fingre

 • birgitte siger:

  Den ville jeg gerne vinde og sende til min datter i London. Hun ville elske at tage den med til sine modeshows.Så kan hun gøre reklame for Kjær og Schmeling. Skøn taske.

 • Marianne siger:

  I den vil jeg gemme alt det jeg normalt har i min taske, men farven vil klart gøre mit humør stiger to grader hver dag jeg går ud af døren med den under armen!

 • Nina siger:

  Jeg ville nok bære rundt på min macbook, tegneblok, diverse beauty supplies og en pung ;)

 • Camilla siger:

  Den vil lyse op i det ellers triste og grå – mit humør trænger gevaldigt til det. Måske den kan drive sneen og kulden væk…

 • Lene L siger:

  Den er super fin og skal da bære rundt på min computer og tegneplade når jeg skal i skole. :)

 • Daniela Steffensen siger:

  Uh, det er næsten for godt til at være sandt.. :)
  Jeg ville ELSKE denne fine taske! Jeg er netop ved at afslutte min barsel, og da vi er flyttet skal jeg ud og søge nyt job… Derfor ville jeg bærer rundt på ansøgninger i denne mega lækre taske… er sikker på at jobsøgningen vil blive en leg så :)

 • Karin siger:

  Jeg har altid en plastikpose til mit strikketøj, men denne taske ville være helt perfekt i stedet for. Og vinder jeg den ikke må jeg helt klart selv ud og købe en.

 • winnie siger:

  Den skal bære min laptop på biblioteket, hvor jeg skriver ansøgninger og på ingen måde læser lækre blogs.

 • Cecilia Warpe Jensen siger:

  Åh gud jøsses, den er smuk!! Smider straks et lod i puljen <3

 • Camilla Elise Hansen siger:

  Sweet – en smuk forårsbebuder!:)

 • Trine siger:

  Nej hvor den oser af lækkert forår .
  Håber meget at. Jeg vinder :)

 • Anette siger:

  Eeelsker grønt! Og tasken vil være den perfekte erstatning for den pusletaske, jeg desværre kom til at ødelægge på et førhåndtag idag :-s…

 • Lene Nissen siger:

  Har jeg lagt billet ind på den frækkert…ellers gør jeg det HER !!! og så krydser jeg fingre til klokken bliver 12.
  Hav’ en skøn dag !

 • julie lillegaard siger:

  Uhhh, jeg har længe savlet over Kjær & Schmellings fine, pastelfarvede tasker! Jeg ville bruge den til lige dele bøger og bleer – til henholdsvis hverdagene på læsesal og til forelæsning, og fridagene med verdens sødeste børn – som i dag, hvor lillemusen holder hostefri, men er frisk nok til en legeaftale med små (og store) venner.

 • Tine siger:

  Den shopper er bare så fantastisk smuk! Den vil jo lyse enhver dag op. Eg ville bære min pung, kamera, vådservietter, håndsprit og et par bleer i den. Sådan er det jo, at være mor til en på knap to, men derfor kan man godt se godt ud. ;)

  KH Tine

 • Tine siger:

  Vi har en grøn fase herhjemme for tiden, så denne taske er da bare helt skøn.

 • Frederikke siger:

  Jeg vil fylde den med ranunkler og tulipaner, gulerødder og kinaradisser. Jeg vil svinge den gennem byen i sart forårssol mens jeg smiler lysregult!
  Jeg vil åbne den med glæde og sult, vil gemme lyseblå påskeæg og knaldrøde læbestift – jeg vil vise den til verden og den vil føle sig så godt tilpas her på sin plads på min sart-grønne malede trægulv!
  Forårshilsner Frederikke

 • Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Åh, så fin den er! Den ville absolut passe til en varm forårsdag, hvor man lige skal ind et smut ind til byen og hyggeose <3

  Mvh Rikke

 • Anna Ferslev siger:

  Super skøn og den helt perfekte størrelse!

 • Britta Storm siger:

  Farven skriger jo nærmest forår :-)
  Den shopper vil være perfekt til mit strikketøj.

 • Carina Kristensen siger:

  Den ville lysne mit humør, bringe glæde og farve ind i mit liv. GRØN ER HÅBETS FARVE ….. jeg håber at håbet kommer til mig!

 • Onkel Anne siger:

  Miiiiiiiiiig!
  Jeg elsker form og farve!

 • Anne siger:

  Den taske vil holde mig oppe til foråret kommer og det er lyst, når jeg skal hjem fra vagt. Den skal bruges til at slæbe mine tunge bøger og noter frem og tilbage fra arbejde. Et kig på den, vil gøre mig glad og få mig til at se lysere på det at blive kaldt på arbejde om natten. Jeg vil være træt, men jeg vil have den fede acessory.

 • Marie-Louise siger:

  Der er to ting som jeg bare trænger SÅ meget til. Forår og en ny taske. Her ville jeg få to ting med et smæk :-)

 • Pia Larsen siger:

  Den fine taske skal med i skoven, vis spæde farver, den så smukt imiterer. I weekenden skal den vises frem på alle de skønne udendørs loppemarkeder, det snart er tid til igen. Tasken ser også ud til at være ideel til en strandtur, rummelig og praktisk, så når sommeren kommer, fylder jeg den med håndklæde, solcreme, en spændende bog, lidt frugt og en kage, placerer tasken i cykelkurven og tager afsted med en god veninde.

 • Laura, du VED, at den ville klæ’ mig så godt!

 • malene siger:

  Hvor ser man, hvem der blev den heldige vinder?

 • Anika siger:

  Hold nu k*** hvor er den bare lækker og hamrende fræk i farven! Den bringer smilet og lyset frem uanset hvor grå en vinterdag vi har i øjeblikket!
  Jeg tror den skal bruges til alle mine simple hverdagsting.. ipad, pung , og måske nogle hundeguffer og poser til min nye lille firbenede ven! Den kan gøre en chik selv i træningsbukser, gummistøvler og hue.. Den må jeg da eje :-)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.