Hotel 25Hours Hamborg

Selvom hotellet hed 25 Hours, blev jeg forkælet med hele to døgn, da jeg fornylig blev “bortført” og fejret med kærestetid og fødselsdag.

Vi kørte sydpå og ramte et Hamborg i strålende sol, lige på kanten mellem det nye Hafencity og det gamle pakhusvarter. Hotellet er en del af Design Hotels kæden og ligger i et ombygget pakhus. Stilen er rå industri møder sailortema med et glimt i øjet. Temaer kan være en smule for meget, men her var det gjort med charme, og ikke mindst gode materialer.

Værelserne var ikke så store, men fint fittet, og malet og tapetseret i tatoos og afdæmpede farver. Det store clou var dog lobby, restaurant og bar, alle indrettet i stueetagen med udsigt over de store havneområder. Heimat som restauranten hed, er også åben fra gaden og har dj og bar om aftenen.

På førstesalen var indrettet et stort loungeområde, opbygget af lædermåtte-sofaer, bordfodbold og tealounge med fri te fra mærket Samovar. Som en ekstra feature var der indrettet en rygerlounge med pladespiller og stakkevis af gamle vinyler.

Både mødelokalet i stuen og den udendørs sauna på taget var indrettet i gamle Hapag_lloyd containere, og i stuen havde hotellet en fin designbutik.

 

3 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.