10 best interior shops in Copenhagen

Foto: Andreas Roksvaag

Stay Hay og Sky – sådan lød nogle af ordene fornylig da jeg var på date med STAY.com

Den internationale storbyguide, der er i hastig vækst (og som ikke er i familie med hotellet Stay), havde kontaktet mig for mit bud på mine sweetspots i København. Jeg kvitterede straks med en guide til mine 10 favorit interiør-shops i København. Fordi det selvfølgelig er her min passion ligger, men også fordi der altid er underskud af interiørtips i urbane rejseguides. Du kan se mine 10 tips her.

Siden er interaktiv og super funktionel, bl.a. fordi du via smartphone appen kan gemme guides og bruge kortene når du i er i udlandet, også selvom du ikke roamer.

Da jeg blev spurgt hvor vi skulle mødes til foto og interview, faldt mit valg på Bella Sky: hotellet (i min baghave) som jeg siden det blev bygget har haft et noget ambivalent forhold til, men som vokser på mig interiørmæssigt. Nyd selv udsigten fra hængestolene i Skybaren, eller snup en fredagsbøf i restauranten. Alle er velkomne.

 Fin klase Le Klint lamper

 Finn Juhl møbler og sprød plantevæg

 Den imponerende forhal, med de (lidt rigeligt) mange linjer

 Den svimlende udsigt fra 23. etage

 Skybaren

 Udsnit af den lange polstede bænk i forhallen, med små marmorborde

Hvordan ville din Københavnerliste se ud?

1 Comment

  • sidsel siger:

    Lækker liste Laura – en del af dem er på min faste Københavnerturs liste + Illums Bolighus men der er også nogle nye der klart skal tjekkes næste gang.

    god weekend

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.