Feels like blushing

Det føles girlish og sart og helt ok at være blød og glad for foråret der for f***** da snart må komme.

I dag har jeg lyst til laks, fersken, blush og fjollet partydeko. Vil du være med?

Øverst: Pude/Louise Roe * Vandflaske/Eva Solo * Bånd/Cool Nordic
I midten: Halo lamper/Nina Bruun * Lysestage/Iittala * Engangsservice/Fabel-a * Fjertryk/Kind By Nature
Nederst: Papiris/Fabel-a * Puder/OyOy * Forklæde/Lille Figaro 

SweetTip: Kig ind senere i dag og se om du har vundet goodiebaggen fra Rice

3 Comments

 • Louise siger:

  Nina Bruun lamperne, punktum, er jo SUPER fede!!! Men bliver alligevel lidt ‘øv’, når lamperne er prototyper og derned ikke i handlen! Så kan man jo tænke ‘neeeeeej det er jo lige de lamper jeg mangler i min stue, men nej dem kan jeg så ikke købe’….
  Det er en ommer!

 • Kære Louise.
  Allerførst er det jo super dejligt at du har fået inspiration! Jeg kan gå forstå din umiddelbares skuffelse, men må jeg sige at nej, det er ikke en ommer. Det er nemlig præcis det min blogging handler om. At du og andre – forhåbentlig producenter – får øje på at der er et væld af super dygtige designere der har masser af gode produkter i skuffen. Nina, er så heldig at lampen er udvalgt af Danish Crafts, så lad os håbe den opmærksomhed har gjort at modellen er på vej ud i verden. Og så er alle jo altid velkommen til at kontakte en designer, for at høre om muligheden for at købe, eller forhøre sig om hvorlangt i processen produktet er.
  Sweets/ Laura

 • Louise siger:

  Aaaaaah okay! Undskyld for min misforståelse så :) jeg ringede nemlig til Nina og hun var selvfølgelig glad for at jeg var forelsket i hendes lamper ;)
  Jeg må bare krydse finger for, at de kommer i produktion – og tak for inspirationen :)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.