Happy Home

 Lad os da lige kaste et blik inde i bogen Happy Home

Ja, der er mange farver. Og ja det er skønt. Og nej, du behøver ikke, hvis du bliver skræmt fra vid og sans. Men prøv alligevel at knibe øjnene sammen og mærk efter i maven hvordan du får det af billederne?

Det er nemlig ikke tilfældigt at bogen hedder Happy Home. Charlotte, der også er grundlægger og direktør i Rice, har begået en meget brugbar, funky bog, fuld af tips og trick til indretning der gør dig glad.

I alt hvad hun gør – design, tekst, styling er hendes tese at farverne og casual indretning gør noget godt for dig – også fysisk. Og jeg giver hende helt ret.

Bogen er så dejligt fri for løftede pegefingre, og viser – ikke pådutter – at livet, dit hjem, din ramme bliver mere festligt når farvene får plads.

Jeg elsker Rice og den sommerfest de altid har gang i. Jeg er med på at alle ikke har lyst, mod, rum til at bo som en eksplosion, men hvor er det rart det findes. Den sorgløse tilgang gør godt på en fredag hvor solen skinner ind på mit bord, og en danseweekend banker på ruden.

rice GA 466x466 Sweet Give Away Rice & Happy Home

SweetTip: Husk du har indtil kl 12. fredag (den 19. april) til at deltage i giveAway om 3 Happy Home bøger og en kæmpe goodie bag fra Rice.

15 Comments

 • Susanne Abildgaard Olesen siger:

  Når jeg ser billederne fra “Happy Home” får jeg glædesbobler i min mave og kan slet ikke lade være med at smile :) De smukke, klare farver lyser op i hus og sind. Meget inspirerende – og man behøver jo ikke gå “all in”, men kan bruge del-elementer.. i hvert fald til en start ;)

  Jeg vil meget gerne vinde den smukke bog og den lækre goodiebag!

 • Mette Lindberg siger:

  Sikke en skøn give away. Den vil jeg skisme gerne vinde, så jeg kan blive inspireret til lidt farve i hjemmet.

 • lissen siger:

  Jeg er også en af dem som er vild med rice, fordi det er farverigt funktionelt og hyggeligt. Det er nogle skønne billeder som virker inspirerende til ens egen indretning!

 • Tanja siger:

  Ihhh det er skønt med Pangfarver i hjemmet . Det glæder øjne og sind. Jeg kastede mig ud i en rød sofa for år tilbage og den står stadig og giver hjertefarve- og rum i vores stue : )
  Hvis jeg turde ville flere sjove farver flytte ind… måske denne goodiebag kan skubbe til beslutningen…?!

 • Pernelle Vogelius siger:

  Sikke en skøn giveaway. Vi skal til at lave om i gangen, stuen, på børnenes værelser og i soveværelset. Jeg vil så gerne have flere farver ind i vores hjem, så det ville da være skønt med inspiration fra Happy Home bøgerne <3 Nogle gange er det sværeste at turde springe ud i noget nyt <3

 • Mette siger:

  Jeg er også fan af Rice. Meget imponeret over at det lykkes at bruge så mange farver og slippe godt fra det. Det er faktisk ikke så nemt endda. Fed giveaway!

 • Helle siger:

  Nej hvor er det skønt at se de billeder!
  Glæder mig endnu mere til weekend nu :)
  PS: please lad mig vinde den fede bog og de skønne ting fra Rice!!

 • Sabine Brandt siger:

  Åhhh manner lige noget farvegøjl til mig!!!!!! LOVE it all!

 • maria suzette Vergmann siger:

  Jeg bliver simpelthen så glad af de sindsyg flotte farver, får lyst til at have dem i alle værelser :-)
  Vi står overfor en snarlig flytning i større hjem da vi er blevet en mere, og jeg kan allerede se alle de skønne ting i den nye lejlighed og så vil bogen i den grad hjælpe når jeg mangler argumenter empati kunne trumfe nogle ideer igennem som ikke er min kære mands smag- Iiihhhh hvor ville det dog være en skøn hjælp når der skal indrettes helt på ny :-)

 • Helle Carstens siger:

  Suuuuper lækre ting, dem vil jeg meget gerne vinde!! Og sikket glad hjem! Får lyst til flere farver strax.

 • Anja P siger:

  Vil være skønt at byde foråret velkommen med nyt til huset i fine farver!

 • Joan Langberg Legind-Hansen siger:

  Hej
  Jeg synes vinteren har varet så længo og været hård at komme igennem , så jeg vil elske at have muligheden for lidt inspiration til at byde forår/sommer velkommen i mit hjem og i mit sind.

 • Susanne siger:

  Jeg vil så gerne have hjælp og inspiration til at indrette mig med farver. Håber jeg vinder ;-)

 • Tenna Gotfredsen siger:

  Ih den bog er da et must have den er skøn den ville give super
  inspiration til nye projekter…Uh send min vej så kan weekenden da kun blive super skøn:-)
  lige my kind of stile..

 • Jenny Clausen siger:

  wow lækker præmie, mit hjem er fyldt med grimme møbler fra venner, bekendte og lossepladsen. simpelthen fordi jeg ikke har haft råd til bedre, men her ville jeg kunne få inspiration til langsomt at skifte tingene ud efterhånden som jeg får råd.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.