Vandt du Sweet Give Away_ Rice & Happy Home?

Update:
Tak for de mange skønne farvekommentarer! Vi har trukket 3 heldige damer der skal glæde sig til at kigge mere i bogen.

Hovedpræmien med goodiebaggen og bog går til #29 IDA
En bog skal til #45 Sandra zerahn
og den sidste præmie, også en bog er vundet af  #26 Lena T. Mikkelsen

Skynd jer at maile mig jeres postadresser, så sender jeg dem videre til Rice.
Tak til jer alle for at være med, og tak til Rice for de flotte præmier!

*

Når man kan cykle uden hansker (yeaar) og der udkommer en skøn dansk indretningsbog, så skal det fejres.

Happy Home er en ny indretningsbog, med dansk ophavskvinde. Charlotte, der også er grundlægger og direktør i Rice, har begået en meget brugbar, funky bog, fuld af tips og trick til indretning der gør dig glad.

Bogen Happy Home + en en ret så lækker goodiebag med nogle af mine yndlingsprodukter fra Rice, er derfor ugens præmie her på thesweetspot.kinsta.com

Vi trækker lod om 3 præmier: 1 stk med bog og gooodiebag, og to bøger. Så der er i alt tre glade vindere når ugen er omme.

Alt du skal gøre er at lægge en kommentar om hvordan du du bor med farver?
inden på fredag den 19. april 2013 kl. 12. 

Sweet Luck, og tak til Rice! Del meget gerne på FB, din blog og Instagram.
Kig ind senere hvor vi kigger mere på bogen.

124 Comments

 • Gitte Sommer siger:

  Vi bor nok meget sort/hvid agtig, meget neutral kan man nok sige

  Synes af og til her mangler lidt farve

 • Charlotte Hansen siger:

  Bor desværre ikke helt som JEG ønsker det , for så var det vildt farverigt, men da vi er 2 må jeg bøje mig lidt , men måske han hen af vejen kan overtales
  Mvh Charlotte
  heksen66@gmail.com

 • Camilla Halberg siger:

  ☼ Elsker Rice ☼ Vi bor desværre meget sort/hvidt dog heldigvis med farverige tæpper ved sofa og farverige urtepotter og lysestager :)

  Eller møbler er meget sort/hvid og den ene væg er også sort/hvid. Den anden væg er fyldt med guld spejle, maleri med guldramme og små billed rammer i guld..

 • Pernille R. siger:

  Vi har meget hvid og sort baggrund… jeg elsker farver på puder, pyntegenstande og gerne wall-stikers.
  Hos os er temaet i øjeblikket rød, så der er store røde puder i sofaen, vaser, lysestager og selv en rød hundekurv har fundet vej :)

  Men jeg kan godt lide at skifte alt efter humør og sæson, så hvem ved hvad den næste farve skal være :)

 • Vi har en neutral grund: trägolv, vita väggar etc. Det ger utrymme för en massa fäger på textilier, vissa väggar och accessoarer: multirandigt, rödblommigt, blåprickigt… Och så barnens leksaker förstås! Och blommor i vas. Färg är musik för ögonen!

 • helle hougaard siger:

  vi har rimelig neutrale farver som grundfarver på vægge og møbler, men har nogle meget farvestrålende billeder. blandt andet et i blå og grønne farver der hedder næsehornsnumsehuller, kan desværre ikke vedhæfte billede her..

 • Henriette Jensen siger:

  I stuen har vi på den ene væg et stort farverigt Poul Pava tapet, og ja på drengenes fælles værelse er der på den ene væg et super flot farverigt papegøje tapet. Men der ud over har vi fx i stuen meget sort, så det ku godt bruge til et farveboost

 • laila yndgaard siger:

  jeg elsker farver jo flere jo bedre min venner synes det er som at komme ind i en julegave når de besøger mig og min søn på 7 er ligesom mig flere farver er bedre

 • Mia siger:

  Vi bor med sort/hvide farver mikset med organiske indslag, som fx møbler i valnød, puder med plante-motiver (byNord) og landskabsfotografier fra egne rejser.

  Undtagelsen er børneværelset hvor farvetonerne er muntre og mange :)

 • Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Vi har creme/hvide vægge, og så udvælger jeg billeder/pynteting osv i farver, så det ikke bliver for kedeligt :) Rice er klart et af mine ynglingsmærker, da jeg elsker de friske farver:)

 • Sofie siger:

  Vi bor med hvide vægge,og farver på detaljer og nips.

 • Alice Kryel siger:

  Jeg har det fint med farver i mine rum.

 • Reza Ismaili siger:

  Jeg er vild med farver og har en del flotte ting i mit værelse. :)

 • Sabine siger:

  Elsker farver, lige i øjeblikket er det gult der dominerer i stuen :)

 • Christina Bonke siger:

  Jeg bor med hvide vægge overalt, og med lyst trægulv, men farverne kommer ind via puder, billeder, vaser og andet dims. Så er det også lettere at skifte ud og bytte rundt, som man ønsker. :)

 • Charlotte H siger:

  Hmmmn kan se, jeg bor som de fleste…. :)
  Sort/hvid basis og så fyldes der på med farver via tekstiler, pynteting m.v.
  Troede min stil var individuel, men så måske ikke helt alligevel :)

 • Susanne siger:

  Jeg holder indretningen i sort/hvid/træ, men bryder så med farverige malerier, vaser og andre pynteting :-)

 • Rikke Østerø siger:

  Hvide vægge, sort og hvid basisting og masser af farverige kunstværker og interiør. Men der ku helt klart godt være mere knald på. :)

 • frk. lund siger:

  Min nevø synes jeg bor med mange farver. Han er 12 år og elsker min turkise alfi-kande. Jeg tror den dreng skal være indretningsarkitekt, men han selv drømmer om at blive fodboldspiller. Nå, det var et sidespor. Jeg vil selv beskrive det som få men stærke farveklatter hist og her. Jeg vælger altid farverige blomster, når jeg køber en buket og undgå helst sorte ting i mit hjem.

 • Alice siger:

  Arh ville super gerne vinde, vi bor med masser af farver overalt, kan slet ikke leve uden..:o) farver er vitaminer..!
  Ved ikke om du følger mig på Instagram: alicewinther
  Mange forårshilsner
  Alice Winther

 • Kirsten Aakerman siger:

  Bor med hvide vægge men elsker at bruge farver i tilbehøret og gerne med blomster også

 • Helle D siger:

  Hmm.. hvordan jeg bor med farver? Jeg har vist bare de farver jeg lige falder for, hvor det passer mig…Intet system what so ever…det er nogenlunde efter følgende strategi; – jeg køber, hvad jeg godt kan lide, når der er råd og finder så en plads til det…

 • Dorthe siger:

  Jeg næres af farver. Bor i farver. Maler farver. Drømmer i farver og ELSKER farver. Jeg bliver simpelthen så glad over mit lysturkise spise- og arbejdsbord. Mine pastelfarvede æsker på reolen. Jeg maler mine træting i skønne farver. Har blomster i alle mulige farver. Sofabetræk, puder…

  Kigger rundt i mit hjem og de eneste hvide ting er døre, nogle skabslåger, køleskab, fryser og toilet. Og loftet. Jeg bliver simpelthen så glad bare af at kigge på coveret til HAPPY HOME og glæder mig som et lille barn til at få fingrene i den bog :-)

 • Pennie siger:

  Jeg elsker farver – men bor faktisk ret neutralt (beige vægge, mørkt trægulv), men jeg kan godt lide at skifte indretningen ud ind i mellem, så jeg bruger farver i tilbehøret (vaser, lys, puder, gardiner etc.), da man så kan variere i det uendelige :)

 • Trine V siger:

  Jeg bor med farveklatter på hvid baggrund med et klart retrotema :)

 • Lena T. Mikkelsen siger:

  Jeg bor pt. med nogen meget neutrale farver a la sort, hvid og træfarver, men jeg drømmer om at blande det med nogen glade pangfarver som f.eks. pink, tyrkis, græsgrøn, solskinsgul og guld …og så skal der blandes noget romantik ind i det også. Kæresten jeg er flyttet sammen med er nemlig vild med den slidte hvide romantisk stil, hvor jeg er mere til det enkle tilsat farveklatter. Så vi har en udfordring foran os. :-D

 • Tanja siger:

  Jeg elsker farver… Især pangfarver!
  Mine møbler er i neutrale farver. Men så maler jeg selv kæmpe billeder i pangfarver, og jeg samler på diverse nips i fine farver. Det er blandt andet lilla lamper, neon grøn telefonrør, kludetæppe i pang farver, lysestager osv.
  Det føres videre over i mine sko, accessories osv. Jeg er bare ret vild med farver. :D

 • Mette siger:

  Jeg <3 farver! kan ikke undvære det i mit hjem og derfor er alle rum/områder indrettet efter farvetema, for at holde styr på dem alle :-) Her er beige og creme bandlyst og vi velkommer neonpink, petroleumsblå og gul i stor stil. Jeg går sjældent efter "det sikre valg" når jeg køber møbler, men vil 100 gange hellere ha en afstikker – som turkise køkkenlåger :-)
  Super fed præmie og ææælsker bare boligbøger!

 • IDA siger:

  Jeg kan rigtig godt lide farver og har puder og tæpper derhjemme :)

 • Kira Bjørnestad siger:

  Jeg elsket farver, stærke farver så sim lime grøn, gul, tyrkis og pink!!! Har mange ensfarvede basis møbler, som jeg så pifter op med puder, dug, vasker, figurer og lamper i farver – det får simpelthen hele rummet til at smile :)

 • Laura siger:

  Jeg kan rigtig godt lide farver – særligt pastelfarver og det bærer indretningen også præg af!

 • Suzy Jensen siger:

  Wow super lækker give away (som man da næsten ikke har lyst til at dele for at have en større chance for at vinde, men skal nok gøre det alligevel) :-)

  Jeg elsker farver og jeg forsøger kun at have ting der gør mig glad så i mit køkken har jeg feks en gul House doctor bagagebære hængende, ved siden af en orange opbevaringsdims i flet og en rød house doctor bagagebære. De passer super godt sammen :-)

 • Ida Benedicte siger:

  Jeg bor meget sort/hvidt, men jeg har fornyeligt inført nogle varme farver og noget pang i form af skrige’pink.

  Jeg har en svaghed for transperante akryl ringe, som jeg elsker at mikse med loppefund :-)

  / Ida Benedicté.

 • Tenna siger:

  Jeg har mange pasteller og ful i mit hjem. Det er de farver, som gør mig glad:)

 • Signe siger:

  Jeg bor med grå, hvid og lidt lilla. Ny inspiration er tiltrængt ;)

 • Eva Jørgensen siger:

  Vi bor med farver: tre hvide stole og en turkis om spisebordet, hvorpå der ligger en dug med gule prikker! En happylight lyskæde i blå, grøn og hvid i vinduet, en fin gammel rød rokoko stol

 • Marlene Høj siger:

  Væggene er hvide for nemheds skyld, så jeg prøver at peppe op med mipstingene, da vores møbler også er ret neutrale i farvene. Jeg har prøvet med lidt flere farver på vægge og møbler, men det ser sgu for rodet ud. Det bliver ikke ligesom i de flotte blade. Måske Happy Home kan give mig nogle tips :)

 • Nadia WH siger:

  Bor med en flot petroleumsblå væg i stuen, farvede lysestager, vaser og puder. Der er også enkle farveindslag i malerier og plakater. Ellers er resten holdt rimelig neutralt.
  Køkkenet har dog fået et lille sprøjt lilla

 • lilli nielsen siger:

  jeg bor meget enkelt med sorte og hvide faver , der er nogle enkelte farver der bryder det sorte og hvide, det er nu mest mine puder i sofaen der er farver på

 • Stine BB siger:

  Bor ikke med de vildeste pangfarver, men bogreolen, gulvtæppet under sofabordet, puder, et pangrødt sengetæppe og ikke mindst ALT service i køkkenet er der knald på. På den måde ser det hele lidt nedtonet ud på overfladen, men der skal ikke meget til før et veldækket bord kan få hele huset til at lyse op i farver.

 • pia sroka siger:

  Mine vægge er hvide,men jeg har farver på væggene ,ved hjælp af billeder i flotte farver,tæpper og puder,som også pynter op. :)

 • Gitte Frigaard siger:

  Vores hjem er vist meget sort/hvid. Dog med farver på de billeder, der hænger på væggene :)

 • Line lind siger:

  Vi bor med lidt pang på i stuen. Møblerne er meget neutrale men puder og krukker og lamper er sprælske farveklatter. Jeg synes det sætter lidt kulør på tilværelsen

 • julie lillegaard siger:

  Vi bor ret farverigt. Både fordi vi bor fire mennesker i en lille lejlighed med et ganske lille børneværelse, og fordi de kan være meget dekorative, fylder børnenes ting over hele lejligheden, og der er masser af pang på lamper, højttalere, dims og detaljer.

 • Sandra zerahn siger:

  Jeg forsøger at få farver ind mange steder. Puder, lamper og har også en dejlig rød lænestol:-)

 • Pia Rotbøl siger:

  Herhjemme har vi mange gamle møbler, og farverne er hvid, grøn, tyrkis, lilla og grå :)

 • Helle Rick siger:

  Jeg er frygtelig glad for farver. Lige pt. har jeg lilla, sort og røde farver i stuen. Den røde farve går igen i de andre rum. Rød er bare min ynglingsfarve :-)

 • Sofie Skou siger:

  Vi bor egentligt meget hvidt, men har så et skvæt farver hist og her; forskellig farvede rammer på billedvæggen, en lilla PH lampe, masser af farvede bøger i reolerne, kludetæpper rundt omkring osv :) lige som jeg kan lide det.

 • Stine F siger:

  Vi har arvet en lænestol fra min bedstefar og fik den ompolstret i mørkegrøn. Jeg var ellers mest til sort, men nu er jeg lykkelig for den grønne farve som efterhånden har spredt sig til hele stuen.

 • Line siger:

  Vi bor med møbler i basisfarver som grå, sort, hvid og ask :) Derudover er der pyntet med nipsgenstande i farver alt efter humør og smag!

 • Katrine siger:

  Bor med mange farver, pangfarver, der gør glad i et hus med små børn.

 • Louise FB siger:

  Kan godt lide farver i boligen i begrænsede mængder og helst nogenlunde koordineret, men må sige med indtog af to styk afkom, så er der kommet mere spræl på. Jeg elsker min blå string reol, den orange led lampe fra IKEA og den røde flowerpot lampe som er at finde i mit hjem. Overordnet set bor vi meget Hvidt og så får farverne lov til at larme på grafik til væggene og boligtilbehør :) fed konkurrence by the way…

 • Tanja mathiasen siger:

  Wiiiiiii havde håbet at det ville være gevinsten:) den ville jeg eeeeelske at få ind i mit liv!!! Jeg elsker farver og er farverig, MEN jeg mangler inspiration og tips til hvordan de kan bruges og sættes sammen. Jeg elsker at bruge farver på børnenes værelser, tapetsere loppefund mv. Ville gerne have mere liv og farver ind i resten af boligen også:) mvh. Tanja!!

 • Maria Seidelin siger:

  Vi bor i hurlumhej-hus med masser af farver. Farver gør mig glad i låååget :D

  Kh Maria Seidelin

 • Malene Vollstedt siger:

  Lidt som et strikket slumretæppe, strikket af en sød mormor. Pyt med om der er orange, pink, turkis, solskinsgult og græsgrønt ved siden af hinanden – tilsammen luner de og skaber hygge…!!!

 • Emilie siger:

  Herlig give away!
  Jeg bor med farver mest i form af tilbehør som f.eks. puder, dug, blomster og kunst i farver.

 • Elva siger:

  Drømmer om mere Rice farver i mit liv!
  Jeg bor meget sort/hvidt men med farverige malerier og tilbehør :o)
  Dejlige og farverige dage,
  Elva.

 • Janne siger:

  Jeg bor i et hjem hvor de ‘store ting’ er holdt i sort-hvide nuancer. Jeg har dog et rum med en masse forskellige røde pynteting: puder, vaser, billeder og ur. Herudover er jeg begyndt at anvende rigtig mange lyse farver i indretningen rundt omkring – men, desværre for mig, går det langsomt at lave om, når man kun er på SU :)

 • Marie-Louise siger:

  Vores basisfarver er grå, sort, hvid og diverse træsorter. Men jeg må simpelten have noget farve ind, og da det skifter efter humør og sæson, hvad jeg bliver i godt humør af, så er det nemmest på denne måde. Så kan jeg altid ændre udtryk ved at ændre puder, plaider, billeder, ting i køkkenet etc. Det må heller ikke blive for kedeligt, og børnene har også farver efter eget valg på deres værelser. Men det er lidt skægt at se, hvordan man pludselig kan blive tiltrukket af en farve, man normalt ikke ville overveje. Og så et halvt år efter, er det noget helt andet man drages imod. :-)

 • Stella siger:

  Ikke så meget farver på møbler og store sager. Det er mest hvidt. Men billedrammerne er i alle mulige farver og ellers har vi forsøgt at koordinere lidt puder og pynt i blåt

 • Camilla Kruse siger:

  I vores hjem, bor vi forholdsvis farvekoordineret. Stuen er i sort, hvid, lime og orange (primært kommer det til udtryk i billeder, puder, skåle, lysestager, viskestykker osv) Soveværelset er holdt i sort, rødt og beige. Badeværelset er kvidt med multi-colour! Men generelt vil jeg gerne have flere farver ind i vores hjem, da det jo gør en så glad, så give away – come to me! ;)

 • Hjemme hos os er alle rum som basis meget lyse. Men da jeg ELSKER farver, er der alle mulige ting med farve på. Lidt tilfældigt og ikke specielt farvekoordineret, men alligevel så jeg selv synes det “snakker sammen” på en uhøjtidelig måde som jeg godt kan lide… Og så elsker jeg iøvrigt Charlotte fra Rice´s måde at indrette på, så den bog gad jeg godt :-)

 • Rita Breum siger:

  Vi har rigtig mange farver fordi hele den ene, lange væg er dækket af bøger. Der skal derfor ikke så mange andre farver til at fylde rummet.

 • Lene Nissen siger:

  Jeg har en stue med masser af farver i bedste 70’er stil…røde, orange, gul og lidt grøn…
  Og så har vi masser af blå nuancer på Ella’s væresle og gule/orange på Flora’s…
  Alle andre steder kører vi mest neutraler.

 • Lena Schütze siger:

  Vi er lidt forsigtige med farverne så Hvidt på væggene og så lidt pynt i turkis, orange/røde, og lilla.

 • Helle siger:

  her bor vi lidt sort/hvidt med enkelte farve klatter :)
  Din-og-Flere-Giveaway-Her

 • Benedikte siger:

  Jeg ELSKER at blande farver, stilarter, gamle/nye ting, mærker, faktisk alt! Derfor er mit hjem fuld af farver, især har jeg mange posters og billede på alle vægge :-)

 • Louise Hede siger:

  Jeg bor meget sort/hvidt, men med en del grøn som bryder det, som fx. dækkeservietter, grønt spejl, grønne puder og masser af planter :)

 • Steffi siger:

  Uuh hvor lækkert – Rice er såååå fint <3!
  Vi bor med en masse forskellige farver, synes ofte, at det kan blive upersonligt med sort/hvid og en enkelt gennemgående farve.
  Eeeeeelsker farver og masser af dem – især her til sommer!

 • Kerstin siger:

  Vi har blandet sort med Hvidt og gråt i møblerne og “krydret” med farver på dug, blomster i vaser, stearinlys, puder og opbevaringskasser. Derudover har vores søn masser af farvestrålende legetøj og et legegulv, på en central plads i stuen. Alle disse farver lyser op og giver så meget positiv energi:-)

 • Kerstin siger:

  Ups, min mail er kerstin_dk@hotmail.com

 • Jeg bor med farver på den måde, at jeg SNIGER dem ind i vores hjem….lidt efter lidt. Min mand er lidt “bange” for farver…så jeg gør det LANGSOMT…men SIKKERT….nogen gange siger han: Har i altid haft den der orange pude? Ja, siger jeg! Nå siger han så….den er da meget pæn ;O) Ha ha…så griner jeg indeni – for jeg ved jeg har løjet ;O)

 • nina siger:

  jeg bor med farver, for tiden er det primært neon orange og en dæmpet mint :-)

 • Jeg elsker farver og bor med mange forskellige farver. Men jeg sørger for at farverne passer sammen. Er ret vild med pastel farver og sarte farver. Og ville elsker at have Charlottes bog om skønne farver. Har kigget på den flere gange og den er skrevet på min ønskeliste.

 • Susie Rasmussen siger:

  Jeg bor med farver fra årstidens blomster og planter. Grundpaletten er dog sort, hvid og grå. Lige nu med et twist af mint grøn og andre pasteller.

 • N. Nielsen siger:

  Bor meget traditionelt med sort/hvid – men har et meget skrigende blåt sengebord, som skiller sig meget ud.

  /Kontakt@mu.dk

 • Mia Ekholm Andersen siger:

  Jeg bor stadig hjemme, men mit værelse består meget af hvide og sorte farver :)

 • marianne nielsen siger:

  jeg ELSKR FARVER. i køkkenet er grundfarverne sort og hvid og så har jeg twiistet det med rød, ex er et af persiennerne rød istedet for sort

 • Daniel Meier Nielsen siger:

  Herhjemme har vi mere en blandet landhandel og ikke af de gode slags vi kunne godt bruge lidt fornyelse.

  vi har rødt,hvidt, brunt, sort, grønt.

 • Helena siger:

  Jeg bor udelukkende med de sort hvide farver med et touch af tyrkis. Se gerne billeder på min blog af mit hjem

 • Karina siger:

  Jubiii – lækker præmie!

  Har lige indrettet hus og har egentlig holdt det rigtig meget hvidt i hvidt. Udelukkende for at tilsætte lækre farveklatter rundt omkring. F.eks – orange låg på kruller. Neonvisere på mit ur. Lang smal hylde langs væggen med masser af farverige kort, billeder og illustrationer osv. Elsker at jeg kan skifte ud som jeg lyster og at selve “baggrunden” er White Wall :-)

 • Winnie siger:

  Vist meget traditionelt: klassisk sort/hvid i store træk – og så knalder jeg lidt ud i accessories og køkkentøj.

 • Pia siger:

  Elsker farver… i øjeblikket er temaet lyse parstelfarver, specielt lys lilla og lys blå…

  Og så er pang på tilbehør ;-D

 • Line Juul Elley siger:

  Jeg elsker farver og forsøger på bedste vis at få dem integreret i bores hjem. Dog synes jeg det er vigtig med en overordnet idé, så ikke det bliver farver for farvernes skyld…

 • Mette siger:

  Jeg er VILD med farver, og af samme grund har jeg en rimelig neutral grundfarve i lejligheden: hvide vægge og lyse gulve, og kan så knalde ud med farver på møbler, billeder og nips :-) jeg drømmer dog om at tapetsere en af væggene f.eks. I spisestuen – det ville give noget samlende tænker jeg…..er fuldstændig tosset med knald gul i dette forår og er i gang med at male et gammelt skab helt gult. Rices univers elsker jeg og glæder mig til at se den indretningsbog :-)

 • Julie Rindom siger:

  Krydser fingre :)
  Julie

 • Sarah siger:

  Jeg er helt vild med farver, derfor elsker jeg også Rice de bruger nemlig masser af farver. Håber jeg er den heldige :)

 • Rikke Neipart siger:

  Livet uden farver er intet :) <3

 • Sandra Chronych siger:

  Vi får en meget kyndig graffitikunstner ind på ungerns værelser i næste måned. Sammen med ham finder vores dreng og vores pige frem til nogle spændende og farverige motiver på en hel (valgfri) væg på hver deres værelse.

 • kjerstine larsen siger:

  Hos vores søn er toppen af væggene hvide og bunden blå. Et stort flot blå tæppe på gulvet og en stol i samme farve.
  Resten af hjemmet er hvidt.
  dog i stuen er den ene væg en smuk mocca farve.
  Ellers pynter jeg med tilbehør og lign. Alle mine køkkenting er der f.eks. massere af farve på så det pynter og passer fint ind :-)

 • Annette Thyde siger:

  Det er totalt skønne ting

 • Berit Dall siger:

  Vi bor meget hvidt/grå, og har så gul og lyserød/pink som kontrast. Et dejligt mix af gammelt, design klassikere og kunst, som gør hjemmet personligt – vi elsker det!

 • sandra grøne siger:

  vi elsker farver, men holder dem på ’tilbehøret’ dvs puder, vaser etc. møblerne er holdt i mere neutrale farver – så er det også lettere at lave om som man lyster med tiden :) vi har dog lige bestilt masser af lækker farverig tapet hjem til børneværelset :)

  kig også gerne forbi min give away:
  http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/04/give-away-11.html

 • Shm siger:

  Vi bor lyst, med masser af rød og orange.

  (og rod, og legetøj, og nullernænd, og vasketøj)

 • gosia siger:

  grøn!!!!

 • Nanna siger:

  Vi bor i en god blanding. Her er nyt og gammelt. Masser af orkideer i flotte farver. Turkis fylder en del i tilbehør i stuen.

 • Helene Braüner Bisgaard siger:

  Ih, så lækkert med farverig inspiration! Vi bor i sort/hvide rammer med et strejf af farve og natur fx. er 2 spisebordsstole græsgrønne, mens resten er sorte, og ellers mest en farverig pude, gul og grøn keramik og vaser, babushkadukker og lign. til at give lidt farveinput. Ellers er der farver på børneværelserne – Happy Lights, tapet fra Ferm Living, sengetøj mv. – og ja, især Rice Melamin og gavepapir er populært her!

  Mvh. Helene

 • Frk. Hansen siger:

  Wow hvor skønt!!! Både bog og goodiebag ville jeg elske at få fingrene i ;-) Angående det at bo med farver så har vi ret neutrale møbler i hvid, natur og sort.. Resten er så bare farver der roder lidt rund i hinanden. Jeg er ikke til sager der passer alt for godt sammen ;-) Derfor elsker jeg også alle mine rice melanin kopper. De passer overhovedet ikke sammen, på den hent rigtige måde :-) Mere af det!
  God dag til dig!
  Hilsen Frk. Hansen

 • Britt West Jørgensen siger:

  Jeg elsker farver og bruger det gerne i min indretning. Jeg har bl.a. et skønt gult spisebord – det er som at have lidt forår i stuen hver dag – jeg elsker det!!! Derudover har jeg grønne lamper, forskelligfarvede spisestuestole, min søn har et farverigt værelse og mit næste indkøb skal være en amagerhylde i pangfarve til skønne retrosager :-) Jeg ville elske at vinde Happy Home, da den uden tvivl kan inspirere til fremtidige indretningsprojekter i skønne farver :-)
  Rigtig god fredag :-)

 • Trine Støhs siger:

  I vores bybus fra 1895 er der hvide vægge og hvide trægulve. Bortset fra gulvet i entre og badeværelser, hvor der er turkise epoxy gulve. Er vild med skræppe farver, som fylder i form af tæpper, puder m.m. de gør mig glad i låget :)

 • Liane Eskelund siger:

  Jeg bor MEGET farverigt :) elsker farver og mønstre. Jeg har kun nogle få hvide møbler og hvide vægge overalt, men ellers er der knald på farverne, og pink er nok der farve der går mest igen og fylder mest. Men der er stadig plads til meget mere og inspiration kan man ikke få nok af :)

 • Lene Thistrup siger:

  Elsker farver lige p.t. er det pink lilla og grøn som er temaet her hos mig ;-)

 • Michala siger:

  Vi bor med farver i form af vores “pynteting”, kunst på væggene og vores stole som også er farver. Vi er heldigvis begge pjattede med farver, så det præger meget vores hjem. :-)

 • Behrouz Shoaibi siger:

  jeg har mange forskellige ting med forskellige farver i min lejlighed. Det giver mig lysten til at leve hyggeligt og ikke kedeligt.

 • Maria siger:

  Efter mange år med en orange stue og et lilla soveværelse, er jeg nu gået over til hvid. Havde brug for noget lysere og mere roligt. Har dog stadig en gul trappe/gang, samt køkken :-)

 • Julie leander siger:

  Vores møbler er hvide, vores vægge er hvide, men alligevel er der massere af farver, min søns legetøj stråler, vi har farvede plaider og puder, Hans Scherfig plakater på væggene, og så er jeg vist lidt af en bibliofil samler, hvilket gør at der stråler farver ud fra reolerne.

  Glædeligt forår

 • Tine Lauth siger:

  Er lige flyttet i nu lejlighed og er ikke faldet rigtig på plads endnu – men har en ide om at holde alle “store ting” (sofaer, stole, borde osv) i nautrale farver – og så ellers knald på alle detaljer – Gerne masser af lækre ting fra Rice i mit hjem, er en kæmpe fan! :-D

 • Sabine Brandt siger:

  Jeg har en pink væg en grøn væg … ikke meget hvidt, for jeg elsker farver!

 • Susanne Risby siger:

  Vi bor med ganske få farver. Væggene er hvide, møbler er overvejende i støvet sort, grå og creme. Vi har små farveklatter af mørkeblå og støvet brun. Fremfor farver har vi haft fokus på materiale og tekstur. Vi har både råt og ubehandlet, gammelt vintage stål, blødt velour og skind.
  Men ved at se på billederne kan jeg mærke at det er på tide at introducere flere af de gode og glade sommerfarver! Jeg er KLAR!
  Mvh
  Sus

 • Tine Zidoree siger:

  ÅÅhh jeg elsker farver, så vores hjem er fyldt med farver, i hvert rum har vi mange farver, vi har ikke kun holdt os til en farve.
  Vil meget gerne vinde denne give-away.

 • Ida siger:

  Vi har lige indrettet vores stue påny – i en nordisk stil! Er så glad for det. Her er lyst, enkelt og lækkert! Og så er jeg vild med min stol, lampe og stager i petroleumsblå farver i forskellige nuancer. Vores stue er ikke ret stor, så det er dejligt at der er kommet i “blå” tråd i indretningen. Før var her så rodet.

  Håber på endnu mere inspiration :)

  Mvh idaaofa@hotmail.com

 • Anne siger:

  Vi får farver ind derhjemme med puder,tæpper (især patchwork tæpper, bla. fra Rice) og billeder på væggene, jeg elsker selv farverig kunst (kunstneren Anne Mette Jørgensen kan anbefales hvis man er til farverig kunst). Anne

 • Pernille siger:

  Jeg ELSKER farver. Holder de store flader og basic-møblerne (sofa, hylder, spisebord) i neutrale farver, og så giver jeg den gas med farverne på alle de andre ting (tallerkner, hynder, puder, lamper osv. osv.). Jeg vil elske at vinde denne Givw-away og suge al den skønne inspiration til mig :-)

 • Cecilie siger:

  Som mange andre, bor vi rimelig neutralt, da jeg altid har været meget farveforskrækket på i indretningsfronten og nærmest kun holdt mig til hvidt og gråt. Men i takt med at kæresten og jeg bliver voksne, og mere bevidst om vores personligestil, er der heldigvis sneget sig lidt farve ind hist og her. Først lidt puder, så på malerier/plakater, lidt lamper og andre nips
  genstande. Vi holder os ikke til en bestemt farve, mere en farveskala, hvor farverne harmonere og fremhæver hinanden. Men jeg syntes stadig det er meget svært, at finde ud af, hvad jeg skal fokusere på, når jeg kigger på farverig indretning. Jeg mangler mere konkrete råd og ideer, og specielt til vores nye meget lyse køkken (som lige er blevet færdig, JUBII:-) og soveværelset som står for tur, næste gang vi skal male og opdatere indretningen. Og så er jeg den type der altid får vildt lyst til at købe en masse RICE ting, men altid ender med at få kolde fødder, fordi jeg ikke helt kan se, hvordan jeg skal få farverne til at harmonere. Krydser tær og fingre for at jeg er blandt de heldigt:-)

 • Tine siger:

  Skal der indkøbes nye ting til hjemmet må de ikke være sorte grå eller neutrale. Der skal noget farve ind det giver god energi :o)

 • tina siger:

  Hvordan jeg bor med farver? Tja, de er her ligesom bare. Rigtig mange af dem, og så må de trækkes med mig, som tit ender med at gå i gråt og sort. Måske fordi der er så mange farver i mig hjem :-D

  Bogen ser så skøn ud – og meget lækre ting. Haps, haps!

  Dejlig danseweekend til dig. Yayh!

 • Loa Andersen siger:

  Vi har børn og roder meget, især med farvet legetøj. Vi prøver derfor at holde indretningen forholdsvis enkel med hvid, sort, grå, træ og lyseblå. Jeg elsker mest støvede farver i en enkel indretning.

 • Mia siger:

  Det eneste der gør at vi har rigtig mange farver er bunker af kulørt legetøj :-)

 • Nikoline Henningsen siger:

  Grå stue, lysegrøn detalje i vindueskarmen i køkkenet og så Hvidt for resten af pengene, jeg er meget tilfreds :)

 • Seline Dam Temiz siger:

  Deltager :-)

  selinedam@hotmail.com

 • Mette siger:

  Det hele bliver så trist uden farver – så masser af kulør på puder, ledninger, billeder, tæpper, porcelæn, lamper, bøger orkideer osv ;-)

 • Jeg har valgt en dominerende farve til hvert rum, solgult til soveværelset, rosa til badeværelset, mint og turkis til stuen og pink til legerummet. Jeg elsker farver og det samme gælder min børn :) god weekend

 • Fatma siger:

  Jeg elsker også farver!! Min møbler er i neutrale farver – men puder, plaid og alt andet i farver. Stuens ene væg er malet mintgrøn – ellers er væggene hvide. !!

 • Eva Vejlstrup siger:

  Jeg er vild med farver og nyder at bruger malerier med skønne vilde farver til at bryde de neutrale hvide vægge

  Eva :0)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.