Tirsdags-terrasse

Mere udeinspiration med rustik feeling, plantelængsel og gør-det-selv karakter

Billedet her (fra min Instagram konto) er fra den fantastiske butik Rabens Atelier, der er web- og fysisk showroom for Rabens’ Saloners interiør butik. Et slaraffenland af gigantiske potter, unika træmøbler, skønne kapokmadrasser og lounge gulvpuder.

Der er noget meget fint og slidt over Plus’ nye-brugte tralle bænke, og sød idé med stubbene med hæklede tophuer

Lav din egen rullebare vogn til terrassens grill-tilbehør, krydderurter i etager eller kridt, legetøj og vandpistoler. Se opskriften fra Bosch ligeher. 

2 Comments

  • Marian siger:

    Den er da for fed den rullevogn. Jeg er ingen handy women, men måske jeg kan overtale min handy man til at fikse sådan et smart bord til mine krydderurter – min nye window farm!

    //Marian

  • Mariann – du er da SÅ handy. Og hvis du lurer i pdf’en vil du se at det er lige så let som at bage en (RAW) chokoladekage. Det er bare nogle andre ingredienser. Send mig billeder når farmen er oppe at køre. Sweets/ Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.