Pastel party

I mangel på sommerbryllupper og festivitas, valgte jeg fornylig at fejre mig selv og et rundt hjørne.

Jeg vil spare jeg for billeder af dansegulvet, maden og de mange glade gæster, og i stedet dele min deko og den måde jeg greb pynten an. Jeg havde lejet et lokale, der sikkert engang har været lejligehed. Karakteristisk er de høje vinduer og en mintgrøn bar, som jeg lod mig inspirere af.

Jeg har længe haft lyst til at eksperimenter med hjemmelavede heliumballonner, og hurra,  flasken herfra var sartgrøn, og måtte selvfølgelig stå fremme, så man kunne puste sin egen ballon.

Bordløberen er crepepapir skåret op i smalle baner og farvet med akvarelfarve i siderne. 

Festen var tilfældigvis den 4. maj – aftenen for besættelsens ophævelse – en aften hvor jeg altid sætter lys i vinduerne. Nu havde jeg så lejlighed til at tænde rigtigt mange i mine nye stager, både de hjemmemalede syltetøjsglas og de smukke Iittala stager. 

alt=”” width=”466″ height=”466″ />

Indbydelse og alle grafiske ting havde jeg lavet i et fint tofarvet farveforløb med lys grøn og turkis. Jeg samlede bestik, spisepinde og sugerør i en klar cellofanpose, hvor jeg klæbede navneskilt på. Servietter, laserskåret guirlande, papirpynt og giga-confetti havde jeg købt hos Fabel-a.

Bordpynt på buffetter og de smalle borde var meget store og meget små have-inspirerede buketter af liljer, voksblomster og andre hvide blomster blandet med en masse pyntegrønt. Vaserne var små reagensglas fra Søstrene Grene og Affär, holdt sammen med elastikker

 

Mere Kastehelmi fra Iittala og hjemmelavede Macaroons med rabarber og karamelfyld.

*

A few pictures and maybe som party-deco-inspiration, from my recent 40 y’s birthday. Picked up inspiration from the mint green bar in the venue. Felt like dip’n dye in light green and blue and added tons of ballons, coctails and happy guest. 

*

SweetTip: Hav en smuk og sød weekend, og husk du har indtil lørdag kl 12. til at være med i den her giveAway.

 1. #1 24. maj 2013 13:58 af Stine F

  Wow, hvor er det vildt flot! Vil du afsløre hvor lokalet er? Jeg er nemlig på udkig efter festlokale og har forelsket mig i den grønne bar!

 2. #2 25. maj 2013 08:05 af Julie

  Det vil jeg også rigtigt gerne vide! Så smukt!

 3. #3 27. maj 2013 10:41 af Sarah

  Love the supersized confetti, what a lovely idea !

 4. #4 27. maj 2013 21:07 af Stine A

  Ahh for en skøn forårsfest ;0) er også lidt nysgerrig med hensyn til det lokale… Hvor og hvordan? Hilsen Stine

 5. #5 28. maj 2013 21:24 af Laura Scheuer Trøstrup

  Hej Julie, Stine og Stine.
  Det er nogle lokaler man kan leje gennem Københavns Kommune. Ligger i den brune Kødby.

Skriv din kommentar

Din email vises ikke offentligt

Har du også læst?