Pastel party

I mangel på sommerbryllupper og festivitas, valgte jeg fornylig at fejre mig selv og et rundt hjørne.

Jeg vil spare jeg for billeder af dansegulvet, maden og de mange glade gæster, og i stedet dele min deko og den måde jeg greb pynten an. Jeg havde lejet et lokale, der sikkert engang har været lejligehed. Karakteristisk er de høje vinduer og en mintgrøn bar, som jeg lod mig inspirere af.

Jeg har længe haft lyst til at eksperimenter med hjemmelavede heliumballonner, og hurra,  flasken herfra var sartgrøn, og måtte selvfølgelig stå fremme, så man kunne puste sin egen ballon.

Bordløberen er crepepapir skåret op i smalle baner og farvet med akvarelfarve i siderne. 

Festen var tilfældigvis den 4. maj – aftenen for besættelsens ophævelse – en aften hvor jeg altid sætter lys i vinduerne. Nu havde jeg så lejlighed til at tænde rigtigt mange i mine nye stager, både de hjemmemalede syltetøjsglas og de smukke Iittala stager. 

Indbydelse og alle grafiske ting havde jeg lavet i et fint tofarvet farveforløb med lys grøn og turkis. Jeg samlede bestik, spisepinde og sugerør i en klar cellofanpose, hvor jeg klæbede navneskilt på. Servietter, laserskåret guirlande, papirpynt og giga-confetti havde jeg købt hos Fabel-a.

Bordpynt på buffetter og de smalle borde var meget store og meget små have-inspirerede buketter af liljer, voksblomster og andre hvide blomster blandet med en masse pyntegrønt. Vaserne var små reagensglas fra Søstrene Grene og Affär, holdt sammen med elastikker

 

Mere Kastehelmi fra Iittala og hjemmelavede Macaroons med rabarber og karamelfyld.

*

A few pictures and maybe som party-deco-inspiration, from my recent 40 y’s birthday. Picked up inspiration from the mint green bar in the venue. Felt like dip’n dye in light green and blue and added tons of ballons, coctails and happy guest. 

*

SweetTip: Hav en smuk og sød weekend, og husk du har indtil lørdag kl 12. til at være med i den her giveAway.

7 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.