Source fra Sodastream – test

Jeg er næsten flasket op på det – danskvand fra maskine.
Så lykken var stor da Sodastream spurgte om jeg havde lyst til at teste den nye Source maskine, designet af Yves Béhar.

Designet passer perfekt ind i vores pod-hvide vognpark med Nespressomaskine, elkeddel, Juicer og nu danskvand maskine alle i højglans hvid. Modellen er slank, selvfølgelig uden strøm og med en karakteristisk bøjle i metal.

Der følger en flaske med maskinen, der er specialdesignet til at holde på boblerne, hvilket den må siges at gøre, sådan ca. 4 timer. Men det tager så ca. 15 sek. at lave en ny omgang brus-vand, så det er ikke rigtigt pladsen værd at gemme vandet.

Maskinen betjenes super nemt ved at du først monterer flasken, dernæst presser blokken på forsiden ned, til der lyder en bestemt lyd og herefter op igen med et dybt suk (fra maskinen).

Vandet er billigt ift købevand, og det er langt mere bæredygtigt at spare plasticflaskerne og transporten af de store flasker. Der fulgte et sæt med sodavands-ekstrater med. Dem bruger vi til at lege købmand med. Synes ligesom ikke det ser ud som om det er egnet til menneskemad.

Alt i alt en fed pæn maskine, der meget enkelt laver noget lækkert, og hvor du sparer på miljøet og pengene. Pops herfra.

SweetTip: se den søde stopmotion film om designet her.  Og den meget søde reklame her.

Update: Kaklen er fra Made a Mano. Glasset er Lempi (yndlingsglas) fra Iittala.  

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.