Vandt du Sweet GiveAway – Daybed Sika Design?

UPDATE:
Wau, det var en sag der satte drømmene i gang. 1000 tak for de mange kommentarer!
Jeg har trukket lod via Random.org – og tada – vinderen blev

#200 Maria // Colourfull Ink 

Stort tillykke til Maria.
Send mig din postadresse i en mail her, så giver jeg den videre til Sika Design, der har sponseret den smukke stol.

*

Hold nu ferie en fed pinse!
Som i lige hvad vi trængte til.  Her i huset er helligdage omdøbt til heldig-dage, og når der så er nye danske kartofler i cykelkurven, GT i glasset, børnefusser i sandet og pølser på grillen er der ikke et øje tørt. Kort sagt lidt svært at gøre klar til hverdagen i morgen.

Hold lidt fast i drømmen og sig hej til den vildeste giveAway længe! Jeg har teamet op med havemøbel-producenten-deluxe og hilser Sika-Design velkommen på thesweetspot.kinsta.com som sponsor.

Michelangelo daybed er smuk som en drøm, har kurver som bil og tager i det hele tager rummet med storm. Materialet er malet rattan, der er til indendørs brug, men på en tør solskinsdag sagtens kan komme med udenfor. Den sorte præmie version er en limited edition, og fås også i natur, antikbrun og taupegrå.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen om daybedden er at lægge en kommentar i feltet herunder. Fortæl hvordan du vil gøre daybedden til din egen, eller hvor og hvordan du vil bruge den.

Vær med inden lørdag den 25. maj. kl 12.
Konkurrencen er slut

Held og lykke – share the sweets

Welcoming new sponsor Sika-design, who makes beautyful handmade rattan furniture. GiveAway is only for Danish readers – sorry

208 Comments

 • Lene B siger:

  IH hvor er den SKØN, Der kunne jeg sagtens se mig selv ligge og læse mine yndlingsbøger i henover sommeren. Jeg ville lægge et skønt tæppe / hynde i af nordiske materialer, og et par lækre puder.

  Den skulle pryde min hyggelige stue. :0)

 • Helle Carstens siger:

  Uuuuh den er fin, den må hjertens gerne blive min.

 • Sidse Østergaard siger:

  Et dejligt vattæppe, et par puder og en god bog – så er jeg flyttet ind i daybeden!

 • Karina Holse Schrøder siger:

  Lækker stol, lige sådan en jeg mangler i haven…..vil lægge et rensdyrskind på og så nyde dagene i haven hvor jeg kan ligge og hvile min ryg….vil være dejligt t kunne lige i solen i stedet for indenfor på sofaen <3

 • Trine Kjær siger:

  Ja tak! Vi har lige købt hus, og denne skønhed ville pynte i vores nye have! Jeg ville klart selv lave en tynd hynde, som kunne fastspændes stellet, og som har et lækkert grafisk print!

 • Henriette Jensen siger:

  Hold nu op den er skøn! Vil forære den til min mor som nu endelig efter 10 år i en lejlighed på første sal, har fået en ved jorden. Der er allerede blevet fint med skønne blomster i krukker, hun mangler bare en god stol at ligge i når hun skal slappe af og lade energi op (hun har KOL)

 • Anya siger:

  Hvor er den skøn !
  Jeg vil tage den med over i det grønne område,som ligger et spytklat herfra

 • Løkke siger:

  Hvor er den bare fiiiin. Den vil passe perfekt ud til vores kolonihave, med lækre puder i. Lige til en afslapningsstund mellem lugeriet:-)

 • maria suzette Vergmann siger:

  Hold nu op hvor er den dog skøn- lige noget for mig. Er kronisk syg og af samme årsag pensionist, og ligger meget ned, har en vidunderlig altanen som jeg nyder i stor stil og dér ville det pragteksempel af en stol passe perfekt. Med en stort plaid i og en lækker pude så ville jeg ku slappe af på bedste vis <3
  Uhh hvor ville jeg dog elske den

 • Jane Tvede siger:

  wow den passer lige til vores terrasse og ville blive vildt glad over at eje sådanne en <3<3
  håber så inderligt at vinde den og ville nyde solen så jeg kan blive pæn brun

 • Annesofie Kjeller Larsen siger:

  Hvor er den dog fantastisk!! Jeg ville have den i min fine udestue som ligger i forlængelse af stuen og med panorama udsigt ud over haven… Her ville jeg ligge og nyde at kigge på ungerne der leger i haven, mens jeg læser en god bog eller hygger mig med iPad :)

  Jeg ville slænge et stort lækkert multifarvet tæppe om mig og en skøn pude under hovedet, fra enten hay eller house doctor :)

 • Henriette siger:

  Krydser fingre. Jeg ville donere den til vores fælles have i håb om at den kunne sætte lidt mere gang i brugen af vores have, og at vi som naboer kunne komme hinanden lidt nærmere!

 • Malene Vissing siger:

  Nøjjjj hvor er den bare fin! Kunne være fedt at slænge sig i den med al det litteratur, jeg skal have læst…med sommerhat og det stribede vattæppe:-)

 • Charlotte H siger:

  Det er da vist lige den, jeg står og mangler på min terrasse. Min mors quiltede tæpper skulle den så overdynges med, mig og min bedste bog ovenpå samt en kølig drik ved siden af – det kunne jeg godt se for mig :-)

 • Lene Thistrup siger:

  Ja det ville være en drøm at vinde den, den passer perfekt på min lille terrasse i solen ;-)

 • Pia Damgaard siger:

  WOW – jeg drømmer mig allerede hen i en stille krog i haven, med en iskold cola og dagens avis… Imens kan jeg se børnene som leger i haven og manden, som fjerner ukrudt ;-)

 • Øglemor siger:

  Åhrja en fed stol. Den ville være helt perfekt på den lille del af vores terrasse, som er overdækket. Vi er i gang med vores første forår/sommer i vores nye hus og jeg er stadig helt høj over, hvor fedt det er at have en have. Så at have noget at slænge sig i om aftenen, når reptilerne er puttet, ville være helt fantastisk. Jeg ville lægge et lækkert lammeskind på den og hylle mig ind i mit hjemmehæklede uldtæppe, og så kan skumringen bare komme an :-)

 • Louise siger:

  Med 3 børn i huset, kan mor her godt trænge til en slapper i ny og næ. Med dette smukke møbel kan jeg stadig være i stuen med børnene og slappe samtidig. Jeg tror jeg ville tage børnene med ud og vælge hvilken farve tæppe vi skulle have, så vi alle var med til at gøre den til vores møbel.

 • pia Hansen siger:

  hold da om en drømme gave, den må jeg da være med på selv om der er mange om budet, så mon ikke jeg skal håbe på at der er en heldig stjerne et sted, så den kan stå hjemme hos mg så jeg har noget lækkert at ligge og slikke solskind i :-) den er jo helt vild fantastisk lækker :-)

  god Pinse

  knus Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

 • suzane ditlev siger:

  da jeg har dårlig ryg og KOL ligger jeg tit ned, så det vil være fantastisk med sådan en skøn stol og nyde solen og sommeren, læse bøger for mine dejlige børnebørn

 • Nina L. siger:

  Wow det er simpelthen den fineste daybed, jeg længe har set. Den vil se så smuk ud hjemme i min have. Jeg ville stille den under mine gamle æbletræer, lægge et af mine fine gamle vattæpper henover og så ville jeg ligge og læse en god bog i træernes skygge… Eller når jeg tænker nærmere over det, så tror jeg, at jeg kommer til at kæmpe en kamp med mine børn, for de vil også elske at ligge og slappe af i skyggen. Jeg krydser fingre og tæer i håbet om at den lander hjemme i min have :)

 • monika meldgaard siger:

  skøn skøn daybed :) jeg har lige fået ‘ny terrasse’, den er blevet shinet op med flot pileflet-hegn, masser af krukker med farverige blomster og hængekøje til børnene. Denne flotte daybed kunne blive min chance for at læne mig tilbage med dejlige bløde tæpper og en god bog, mens børnene leger i haven. Krydser alt hvad jeg har for at blive den heldige vinder :)

 • Gitte Seloy siger:

  Åh, den er FIN!
  Enten til min altan eller det lille rækkehus, jeg håber på snart at få. :)

 • Helle Rick siger:

  Den vil blive slidt op. ELSKER at ligger og nyde naturen med en masse blade, bøger, kryds & tværs, sudoku. Hygge er lig tygge, så lidt godt til ganen hører også til. Jeg har en hynde der vil være fantatisk til denne skønne ‘seng’ og et par puder, så er jeg klar til at holde ferie. :-)

 • Rikke Østerø siger:

  Uhh, den er skøn. Den kunne fint bo på min delvis overdækkede og hjemmebyggede terrasse i sommermånederne – gerne i selskab med et smukt tæppe og et par puder.

 • Mitzi Offenberg siger:

  nej den er fed ja jeg ville helt sikkert ligge og nyde den danske sommer ude på min terrase som min dejlige mand lige har lavet så fin så den her Michelangelo daybed ville bare passe perfekt ind

 • Maria siger:

  Jeg vil sætte den ud på min lige nu pænt ucharmerence metaltrappe, og dermed øge min lyst til 1) være derude mere og udnytte pladsen 2) blive inspireret til at gøre afsatsen mere terrasse-agtig :-) Og SÅ skulle der ellers nydes med bøger, frisk juice og masser af slik….

 • Anne siger:

  Jeg vil elske at ligge i den skønne stol, og lytte til fuglene. Sommeren er en magisk tid, hvor jeg kan dyrke meditation og mindfulness udendørs. Og til det vil den daybed være som skabt til!

 • Katrine Gunnersen siger:

  Der skal et lammeskind på og så nogle skønne farvede puder. Tror dog også det bliver mit kommende barns – det ligner en fin ammestol

 • Salli siger:

  Lammekluden som jeg kalder det fine skind jeg har arvet fra min morfar + en spritny HAY pude. Det ville være det perfekte match. Lammekluden ville nok ryge lidt til siden her i sommermånederne, og i stedet erstattes af en tynd plaid, men eftersom det jo er vinter 9 måneder om året her hjemme, synes jeg det har sin plads.

 • Malene siger:

  Jeg ville investere i et rensdyrskind og slænge over den.

 • Maria Pilgaard Nielsen siger:

  Åhhh den har jo utallige muligheder. Først og fremmest skal mor her slænge benene med en kold drik i den ene hånd og et godt blad/bog i den anden. Dernæst kan mine 3 børn og mand slås om pladsen, hvis den nogensinde bliver ledig :-) <3
  Fantastisk sommer til alle
  mariapilgaard@hotmail.dk

 • Eva Vejlstrup siger:

  Hvor er den flot <3
  Jeg vil bruge den i min have og ligge mig der og nyde solen med en drink i haven og nyde stilheden :)

  Mvh Eva (eva_vejlstrup@hotmail.com)

 • Rikke FM siger:

  Wow:)
  Jeg vil klart have den i haven hen over sommeren så kan jeg ligge og sole og slappe af i den mens børnene hopper rundt i trampolinen. Jeg kunne sagtens forestille mig den med et hay mega dot tæppe og en pude til ryggen og hovedet:)

 • Marie Louise Rødbro siger:

  Min familie og jeg skal holde ferie hos min skønne veninde i Silkeborg – tænk hvis jeg kunne tá denne med til hende. :-)

 • Camilla K. Olesen siger:

  Nej, hvor er den daybed fantastisk. Jeg ville bruge den med en fin hynde, og mit arvede patchwork-tæppe. Det ville være så fint! Og så skal den selvfølgelig stå inde i stuen til dagligt – på en solrig dag skal den med ned til det nærliggende grønne areal tæt ved en lille mose. Total dansk idyl!

 • Helle Dahl siger:

  Hvor er den da bare lækker :)
  Har ønsket mig sådan en til min fødselsdag i næste mdr.. Måske mit ønske går i opfyldelse ;)

 • Caroline siger:

  Nøj hvor er den fin, jeg tror den ville passe perfekt foran vores brændeovn med en lækker plaid hele vinteren og om foråret skal den ud på terrassen i hjørnet hvor der er læ, stadig med plaid så man kan ligge og nyde de første lune solstråler. Om sommeren vil jeg ligge og nyde lyden af ungerne der leger med vand og spiser is. Jeg ma da eje sådan en….

 • Mette siger:

  Lækker stol. Passer helt sikkert til terrassen

 • Trine siger:

  Der kan jeg ligge med en stor fed bog, i den flimrende skygge under træerne i haven- nam nam.

 • Jamilla Jørgensen siger:

  Fantastisk lækker ser den ud. Jeg står op kl 04:00 og tager på arbejde, så når jeg kommer hjem er jeg godt træt, så ville det da være fantastisk at slænge sig i den. Om sommeren skal der slænges i den ude i haven og om vinteren, tager jeg den ind foran brændeovnen ;-)

 • Louise Ree siger:

  Hvor er den fantastisk smuk! Jeg ville placere den under mit silkeegetræ i haven og med er rensdyrskind og groft strikket tæppe vil jeg kunne sidde lunt og nyde sommeraften under lanterne :)

 • Mette Lynghøjen siger:

  Wow jeg forestiller mig liggende i den på min terrasse med en god cafe latte et skønt boligblad omgivet af skønne puder og blomster:-) krydser fingre for at jeg bliver den heldige, kh Mette

 • sandra zerahn siger:

  hvor er den smuk! jeg syntes den ville gøre sig godt med et farverigt vattæppe og en pude, og så selvfølgelig mig med et koldt glas juice i hånden er til sommer :-)

 • Lena T. Mikkelsen siger:

  Denne fine stol ville jeg bruge på vores terrasse med lidt puder og et tæppe samt et sidebord til et glas køligt hyldeblomstsaft. :-)

 • Tine siger:

  Jeg vil elske at pinte min lille byterasse med denne smukke stol :) Den skulle stå i hjørnet med mine jordbær og pyntes med min mormors hjemmehæklede tæppe. Ihh hvor ville jeg nyde dejlige danske sommerdage i den med gode bøger og dejlig iskaffe :)

 • Christine siger:

  Åhhh så skøn <3, og smuk! …både ude og inde.. Jeg krydser mine fingre og håber jeg er den heldige som skal dagdrømme i den :)

 • Stine Rygaard siger:

  På min træterrasse på de solrige dage, mens ungerne er hos deres far, og jeg derfor er alene og skal lade batterierne op – gerne med en god bog, lækre tæpper og puder…

 • frk. lund siger:

  Den vil fylde næsten hele min altan. Men pyt med det. Jeg vil gøre den til min ved lægge en hynde med smukt stof på og ikke mindst ved at dele den med alle der kommer på besøg. Nærmest opfordre dem til at prøve dens evne til at få folk til at slappe af.
  God sommer. :)

 • Stina siger:

  Den skal stå et sted, hvor den ikke bliver ramt af vildfarne fodbolde og børn, som alt for hurtigt får ejerfornemmelser. Den skal bare være min, min, min :-)

 • Anja P siger:

  Ville være perfekt til vores overdækkede terrasse på 1. sal ved siden af vores hængende kuglestol – daybed til mig, min mand og datter i kuglen! Lækre gamle vattæpper vil gøre den perfekt!!

 • Lea siger:

  Lammeskind, lammeskind & lammeskind. Det skal der i & så vil jeg gerne dele den med mine katte & et par kattekillinger, som lige er på trappen :) Mangler du en kattekilling? To?

 • Maria siger:

  Åh hvor er den skøn og smuk! Jeg er netop flyttet fra elskede Kbh. til provinsen, og jeg vil bruge den überflotte daybed til at komme mig over chokket….og forstå og sætte pris på, at man på en villavej i provinsen netop kan opnå den efterstræbte ro, der er så god for sjælen. Og gerne med en latte i hånden og et lammeskind under :)

 • Gitte sønder siger:

  Bare det blev min. Den ville helt sikkert gøre den danske sommer lysere.

 • Christina Bonke siger:

  Hvor er den bare skøn! Den skulle stå på vores lille terrasse. Så ville jeg ligge der og ‘slænge’ (måske hedder det ikke helt det, når man skriver speciale) mig om dagen med studiebøger, computer, vand, frugt og en parasol og lune aftener med et lille tæppe, et glas kold hvidvin og tændte lanterner omkring mig. Årh..Drømme, drømme, drømme..

 • Anja Balle siger:

  Den skulle stå ude i min gårdspalds med front mod marken. Hvor jeg kan være heldig at se et rådyr eller en ræv. Jeg vil elske at ligge i den en stjerneklar himmel om aftenen. :)

 • Pia Schellerup siger:

  Åh den et skøn, sikke en fin give-away ❤

  Vi har ingen have, så her skulle den stå i stuen med et par lækre vattæpper og bruges til ren afslapning, hygge og godnathistorier med datteren ❤

  Ha en skøn sommer og tak for en fin og inspirerende blog

 • Pennie siger:

  Denne skønne stol skulle stå på vores (snart) nye terrasse og pynte med et af mors hjemmehæklede tæpper :)

 • mie hostrup siger:

  den ser lækker ud, den vil passé godt i min ny have

 • Kirsten Aakerman siger:

  Ih kan lige se den med et lammeskind/rensdyrskind og nogle lækre puder at det kunne blive stolen jeg boede i.Ligner bestemt en min gigt ville være rigtig glad for at sidde i både udenfor under parasollen på de tørre sommerdage og indenfor i en god krog alle de andre dage om året

 • Karina siger:

  Den er jo helt fantastisk!! Et par farvestrålende HAY puder i den og så er den allerede min :-)

 • Line siger:

  Jeg ville bruge den på terassen, med diverse ude tæpper til:)

 • Lisa Bagge siger:

  perfekt hygge

 • karin christensen siger:

  Den nupper jeg ;o) Hold nu op hvor er den bare lækker
  Den ville jeg bruge på min terresse hvor jeg rigtig skulle nyde sommeren

 • laila bindzus siger:

  jeg vil investerer i den bedste ligge madras til den og få den graveret med moar på så er de sørme ikke i tvivl at det er min

 • Pia Treiner siger:

  Der er den jo! Den vil være helt perfekt stående under vores blomstrende æbletræ og lokke med afslappende hygge, efter at sengegavlen er kommet på plads. Kh Pia :)

 • Marlene Høj siger:

  Jeg vil bruge den på vores lukkede altan – Og helst sammen med en god kop kaffe, en spændende bog og et tæppe, hvis det er for koldt.
  Når det er for koldt til at have den stående på altanen, så har vi plads inde i stuen, hvor jeg kan tage en lille lur i den, mens ungerne leger omkring mig.

 • Eva T siger:

  Med et lækkert lammeskind, vil jeg nyde hvert et øjeblik. Og mine unger ville kæmpe om at få lov at ligge i den

 • anne-birte møller siger:

  den ville jeg gerne vinde, så jeg kan lægge og slænge mig i den i min dejlige kolonihave, hvor jeg d.d. har de skarpeste bedkanter og den flotteste græsplæne:) Skønt giver ro i maven…

 • Pia Rotbøl siger:

  Uha den vil passe perfekt på vores solterrasse, så mor her kan slappe af, samtidig med at jeg kan kigge efter mine to piger;)

 • Ann-Katrine Fredenslund siger:

  Den smukke daybed skulle ud på terrassen med et par af mine skønne kelimpuder i :)

 • Alice Kryel siger:

  Wow, det er virkelig et drømmemøbel der passer perfekt til indtagelse af min obligatoriske kop efter arbejde kaffe i haven.

 • Helene Braüner Bisgaard siger:

  Uh, den er SÅ SMUK! Den skal bruges på vores nye terrasse – en udvidelse, som har været undervejs længe, så vi har fået en lækrog i en have med megen blæst. Jeg vil gøre den personlig med en skøn pude, som jeg nøje har udvalgt, måske selv syet. ;) Den vil helt sikkert blive flittigt brugt af hele familien – nogle i længere tid end andre…

 • Iben Solgaard siger:

  Åhh, jeg ville elske at vinde denne og bruge den i min kolonihave ! Min skønne kolonihave mangler en ordentlig daybed !

 • Maiken siger:

  Jeg ville ligge på den under skyggen af æbletræet. Et blødt lammeskindstæppe på, en liberty patchwork pude under nakken og et glas hvidvin i hånden. Jeg krydser fingre!

 • Charlotte Gram-hansen siger:

  Jeg har lige et tæppe og nogle skønne puder fra Rice, som jeg mangler et sted at lægge. Jeg er sikker på de ville passe perfekt i den fine daybed ;-)

 • Birthe R. Nygaard siger:

  Ihh, hvor er det en toplækker give away. ;)
  Den vil klæde min terrasse rigtig godt. <3 Jeg vil lægge et min safe-topmadras i stolen. Jeg har syet et betræk i en kølig blå og hvide striber. Jeg kan ikke undvære lige den – til min gennemoperede ryg, men selv trælse hjælpemidler kan komme til at se smarte ud. Et par skønne puder i samme nordiske kølige blålige farver, vil passe godt. Hvis sommeren skulle blive varm, så bliver den flyttet ned under et af de gamle træer i haven.
  Drømmer da lige videre om den lækre Day bed. Jeg vil nyde den hver en stund, der er vejr til at være ude. Men jeg vil skam have den med ind til efteråret. Den kan sagtens passes ind i min stue. Og så holder den i mange mange år. Krydser virkelig fingre. <3

 • julie lillegaard siger:

  Jeg er godt i gang med at forsømme endnu et forår med intensivt eksamensræs, så sådan en daybed med associationer til feriestemning eller bare eksamenslæsning i den sidste aftensol på altanen, når børnene er lagt i seng, virker meget tiltalende lige nu! Jeg ville ikke kun gøre den til min egen, men til hele min dejlige, lille families med farverige puder og tæpper, så den passer ind i vores lille farvelade af en tre-værelses og er god at putte og lege hule i for mine små puttepiger – og god for de voksne at nyde en kop kaffe og gnave sig igennem bunkerne af pensumlitteratur i, når der er tid og ro.

 • Ida siger:

  Hvor er den lækker. Hvis jeg er den heldige, så skal den op i vores sommerhus. Og der skal den bruges med bog i skødet og et glas koldt inden for rækkevidde :)

 • anita siger:

  Jeg ville elske at ligge og dagdrømme på denne skønhed. Den passer perfekt både i min stue og på min antal………. ser det for mig ;-) krydser alt hvad jeg har!

 • venter og venter på et tilbud på rækkehus, ville vre skønt med denne på terrassen:)

 • anette larsen siger:

  En dejlig madras i en skøn farve, et slumretæppe ,så er der lagt op til råhygge.

 • Helle Bentzen siger:

  Den skal stå på min yndlingsplads i haven – under æbletræet. Med et fint tæppe og en pude. Med en kop te og en bog inden for rækkevidde. God sommer <3

 • Trine V siger:

  Jeg ville bruge den som flyder i min stue, med vattæpper og puder i lækre afdæmpede farver :)

 • Amalie Poulsen siger:

  Den stil er lige hvad jeg manglede i weekenden, da det var så godt vejr. Jeg har ikke noget ordentligt at ligge på i haven.
  Den skal bare suppleres med iskaffe og en god bog.

 • Béatrice Dons siger:

  Hey! Jeg elsker at bruge bånd, der matcher de forskellige årstider. Så jeg vil sætte på tyk gul silkebånd og gjort en stor sløjfe på toppen af siden. Så ville jeg sætte på en stor blomst på løkken for at give det en typisk sommer følelse.

  Jeg ville bruge stolen for at nyde den lækre sol på de solrige dage. På de mere grå dage, ville jeg sætte det foran pejsen og nød mig med en hyggelig bog med min lille 3-årige datter på skødet.

 • Kamille Parsgaard siger:

  Jeg bor i et hus med udsigt over vandet, desværre er der ingen terrasse eller andet så udsigten rigtig kan nydes -og det kan være træls at stå og kigge ud af køkkenvinduet hele dagen!! MEN, i uge 26 (i forbindelse med min 36 års fødselsdag) bygger vi ud. Der kommer en skøn terrasse udenfor vores hus, med udgang gennem bryggers, som også gerne skulle blive færdigt snart (vi står i evigt byggerod, gulvet er næsten færdiglagt i køkken alrum dog) OG, så ville denne fantastiske daybed jo pryde både terrasse og hus. Med mig liggende i den, med en bog.. en dejlig pude og sikkert også et af mine børn. Easy living…

 • Jannie siger:

  Jeg ville elske at have den i haven. Pt. sidder jeg altid på et tæppe, med ryggen op af træ pga. mangel på flyde havemøbler. Så det ville være skønt at kunne sidde med en god bog, en pude og et glas kølig iste i den her lækre sag.

 • Katrine siger:

  Åhh, den skulle op i sommerhuset, ud mod havet, vendt fra vinden og så skulle der læses.

 • Rikke siger:

  Jeg gav min kæreste en fatboy hængekøje, da han fyldte 40, og det er hans domæne :-) Jeg fylder 40 om lidt, og jeg ville gerne læne mig tilbage i denne fine stol og synge ‘når jeg blir gammel åh åh…” :-)

 • Stine BB siger:

  Jeg er endnu ikke så heldig at have en terrasse, altan eller bare 1 kvadratmeter græs der hvor jeg bor. Til gengæld bor min søster tæt på og hun har den lækreste solbeskinnede terrasse hvor denne daybed vil passe perfekt ind. Hun er højgravid når sommeren rigtig tager fat og har lyst til at forkæle hende hvis jeg vinde. Har et lammeskind som kunne være perfekt at lægge på hen på de mørke timer. Et lille sidebord og lanterner til at lyse op omkring vil give det sidste pift :-)

 • Lene Nissen siger:

  èn skal jo være den heldige, og måske det kunne blive mig…så ska’ I se hvor skøn den ville se ud i solkrogen oppe i vores sommerhus…med et dejligt tæppe og puder…der vil blive kamp om den ;-)

 • Jeg ved, at I alle vil tænke, at det ville være synd – men jeg ville male stolen i regnbuefarver – det bliver man så glad og strålende af!

 • Tine Wammen siger:

  Skøn daybed med nogle flotte bløde linjer! Hvis jeg bliver den heldige ejer, vil jeg have den stående på mit kontor. Jeg er sikker på, at jeg godt ind i mellem kan ligge ned med min skitseblok og tænke kreative tanker :-)

 • Betina Madsen siger:

  Efter 3 måneders indlæggelse på neonatal afdelingen med min datter, trænger vi virkelig til at komme hjem på terrassen og ligge og hygge os i denne skønne model under et lunt vattæppe.

 • Anne Stensgaard siger:

  Rigtig fin stol. Vil passe godt mellem mine blomsterbede

 • Stine Bzorek siger:

  Nuj, den er fin – lad den blive min :-)
  Den skal pynte i “min” (læs: vores) have, og bruges på alle vores heldig-dage. Et par lækre puder og et vattæppe i skønne pastelfarver, så er den klar til brug – og måske pastelpenslen kommer til at male et strøg på en enkelt “tremme” eller to ;-)

 • Trine Borup siger:

  Den vil jeg hive med ud i min have, og slappe af i den hele sommeren!

 • Helle D siger:

  Den skal tunes med en tynd sort og hvid stribet madras og det hjemmestrikkede, multifarvede, farmor tæppe! XXX

 • Gitte Nielsen siger:

  så kan jeg slappe af efter en lang arbejdsdag,imens min datter leger i vores gård. finders der noget bedre øjeblik.

 • Katrine siger:

  Den er smuk, den vil stå godt i hjørnet under æbletræet med bedstemors gamle hæklede tæppe og en kop te!

 • Skøøøøøn ville passe perfekt i min ny anlagte hvide bed, hvor der er “indlagt” et egoist hjørne under træernes skygge. Perfekt

 • Maiken Vissing siger:

  Sikke en lækker præmie, vil passe utrolig godt hjemme i min have.

 • Anita siger:

  Hvor er den skøn, enkel og fin. Den vil passe perfekt i vores svenske sommerhus, der er en gammel vandmølle, hvor vi lige har reetableret møllehjulet så der igen er den skønneste lyd af vand på hjul. Huset ligger midt i naturen – hos os er det ikke dyrene, der kommer til os, men os, der kommer til dem – fugle, fisk, oddere mv…. En herlig perle, hvor den smukke stol vil passe perfekt <3

 • Louise FB siger:

  Den fine daybed vil få en prominent placering på min kommende altan. Her vil den stå i en skov af krydderurter, duftende blomster, jordbær og tomateplanter. Selve daybed skal i sommerperioden have selskab af et blødt tæppe og en god nakkepude og være placeret under en fin parasol. Jeg ligger allerede på den i mine drømme

 • Tenna siger:

  Lækker lammeskind på til de køligere dage og el masser af puder, såvel jeg ligge og læse bolig blade i den i min nye have:)

 • Gitte F Nielsen siger:

  Jeg er ikke sikker på at min mand er enig med mig i min måde at bruge den :), MEN: jeg mener at der skal en lækker madras i og så skal den stå midt i haven. På den måde kan jeg overskue det hele og sørge for at min mand får ordnet haven uden at jeg bliver overanstreng :)

 • eva siger:

  wow, hvor er den skøn! Mit tykke ynglings vintage vattæppe, nogle gode farverige puder og så et iskoldt glas rose, så er jeg den der har lagt mig ;-)

 • pia sroka siger:

  Jeg vil bruge den ude i min have ,når jeg skal slappe af i solen,læse bøger,og bare nyde sommersolen. :)

 • Tanja Mathiasen siger:

  Den ser såååå lækker ud. Jeg hviler mange gange dagligt pga. Kroniske smerter så den ville være helt perfekt både ude og inde og også til en hygge stund med børnene og en bog:)

 • Anne Træholt siger:

  Den skal stå ved et stort vindue i min stue.
  Håber jeg er heldig :-)

 • malene grove siger:

  Den ville passe perfekt på min terrase :-)
  Vil bruge et lækkert vattæppe og måske nogle puder i den. Og bare nyde sommeren, både i solen og ind imellem i skyggen med en god bog :)

 • Gitte Sørensen siger:

  Skøn stol. Passer perfekt til en solskinsdag på terrassen med en god roman i hånden.

 • Stella siger:

  Super lækkert. Vil stille den på terrassen på en solskinsplet, og have et par lækre puder i den i vilde farver

 • Frank Seemann siger:

  Den skal stå tæt på min søns nye legehus – så opsyn og afslapning går hånd i hånd :-)

 • Louise Lomborg siger:

  Vil vist være et hit i vores have for både voksne (godt med tæpper og dejlig sol – en bog kunne nydes, stilheden og kaffen) og børn (god med tæpper både under og over sig – hulenstemning og en lille oase i solskinnet)
  :-) Ja TAK siger vi alle!

 • Maria Seidelin siger:

  Årrrhhh den er fantastisk <3 Jeg ville elske at have den på min nye terasse (som manden skal til at lægge nye fliser på), og den skal stå ved siden af den kæmpe natursten der er gravet op i haven (har lige haft hele haven gravet op da vi skulle have fjernvarme) – og planen er at denne skal fungere som bord <3 Selve stolen skal pimpes med et af mine genbrugs vattæpper og en by nord pude <3 <3 <3 Ihhhh den er SÅ velkommen herhjemme.

 • NEJJJJ! Den vil bare passe perfekt på en lille teresse vi har og skal selvfølgelig styles med et lammeskind og solcreme + magasiner ved siden af – så er man klar til sommeren med stil :)

 • Katrina siger:

  Den skal stå under vores gamle æbletræ, så jeg kan ligge i skyggen med en go bog :-)

 • Gitte Sommer siger:

  Hvor er den dog lækker – den ville jeg helt klart gøre til mors eje. Den ville være helt perfekt at have stående i haven hvor jeg vil kunne nyde mine tre guldklumper. Nu er vi endelig der hvor yngste måsen er 2½ år og der er mere ro på og de leger alle 3 så godt sammen og også når der er nogen med hjemme. Hvad bedre kunne det så være at kunne se til fra sådan en lækker sag, ja for ikke at tænke på når ungerne er lagt for så at sætte sig ud i den med en god bog og en kop kold vand i den lune sommer som er lige om hjørnet. Det ville da være ren nydelse

 • Ilse siger:

  hmmm er sådan lidt i tvivl om den ville passe bedst til min numse eller min kærestes – men tænkte den kunne være en perfekt fars-dags-gave – tror den ville bringe lykke :)

 • Randi siger:

  Den daybed er lige hvad jeg kunne ønske mig som “slængestol” på det “kontor” jeg snart skal indrette til mig selv herhjemme. Man kan sikkert både læse, se tv og snuppe en lur i sådan et møbel :-)

 • Nicklas siger:

  Det ville dælme ikke være dårlig i selskab med en god bog og et koldt glas hvidvin :)

 • Den skal simpelthen bruges lige på vores lille terrasse, hvorfra jeg kan se ungerne løbe rundt og lege i haven.

 • sandra grøne siger:

  den skulle prydes af et stort lækkert hjemmequiltet tæppe og få selskab af et lille bord med en drink på – og så skulle den selvfølgelig stå i solen ;)

 • Anette P siger:

  Stolen er lige det, der kan fuldende min udestue! Med et fedt tæppe vil den være det perfekte sted til en middagssøvn i solen – eller stedet med en god bog og en kop kaffe

 • Christina siger:

  Jeg ville installere mig med hyggetæppet ( hæklet i pangfarver fra kærestens bedstemor), en bog og en latte og så ellers hygge i haven :)

 • Hanne Dybdal Jensen siger:

  Tæppe, ipad med e-bog på plænen under æbletræet
  Hanne Dybdal
  hdybdal@webspeed.dk

 • Benedikte siger:

  Skøn stol!
  Har et lammeskind jeg har haft siden jeg blev født, er sikker på, at det ville så perfekt ud i denne lækre stol :)

 • Maja siger:

  Hold da op hvor er den lækker :) Den skal have en omgang puder + et tæppe og så er den klar til eksamenslæsning :D hehe

 • Mette siger:

  Min næsten teenager skal have den. Den vil være blå den ene uge, grafisk den næste og liberty-like den næste igen. Så længe basismøblet er ok, kan man jo eksperimentere med udtrykket.
  Og jeg vil smile, når jeg ser to, tre, måske fire piger slænge sig tilbage.

 • Line Juul Elley siger:

  Amen for pokker hvor er den lækker! Jeg er simpelthen nødt til at vinde denne skønne solstol. Jeg har ønsket mig en solstol i mange år, men aldrig fået én. Hvis jeg er heldig, skal stolen stå på vores skønne solterrasse og jeg skal nyde den hele sommeren (!) – med eller uden barme tæpper.

  linejuulelley@gmail.com

 • luise siger:

  vil gøre den til min egen ved at lægge mig i den og insistere på at få lov at blive liggende uden forstyrrelser i i hvert fald 20 minutter.

 • Katrin Julius siger:

  Med et dejligt blødt tæppe, nogle puder og mine 2 katte Odin og Nilla. :-) Håber der også bliver plads til mig…

 • Helena siger:

  Uhhhh hvor lækkert. Den skulle helt sikkert stå i min gårdhave, hvor jeg vil sy en af mine hjemmefesignede puder som sidepude. Dette kunne fuldende en god sommer for mig

 • Mathilde O siger:

  Et hyggeligt blomstret vattæppe og på terrassen – klar til solbadning og sommerlæsnimg.

  Krydser fingere

 • lene siger:

  Ej hvor der den smuk

 • Pia siger:

  jeg vil slænge mig i den lækre havesttol hele sommeren, hvor vi forhåbentlig får dejligt vejr. Jeg har desværre lige fået at vide, jeg er fyret, så jeg får masser af tid…piiiv.

 • Pia Eriksen siger:

  Hvis jeg er heldig, så skal stolen stå i min nyopsatte pavillon, og så vil jeg bruge den som strikkestol.

 • Lonni siger:

  Når vejret tillader det skal den stå på min terrasse hvor jeg vil ligge og sole mig med et blad og et koldt glas hyldeblomtsaft. Et tæppe og et par puder skal der også til.

 • Katrine Kastberg siger:

  det eneste den mangler er mig, en god bog og måske en pude :-)

 • Mai Odgaard Petersen siger:

  Den her sommer skal den stå i min NYE have – halvt i skygge, halvt i sol. Så skal jeg ligge der og vippe med tæerne, mens andre render rundt og leger og råber efter gravkøer og mælkebøtter. Det bli’r rart.

 • Mette Gunthel Nielsen siger:

  Hvis den var min ville jeg stille den i min mors kolonihave. Dog ville jeg nok blive nod til at dele den med min søskene og nervøer.

 • Heidi siger:

  Den vil pynte på vores kommende nye terasse. Vil nyde at ligge og læse i den. :)

 • sabine brandt siger:

  Må man godt have den i sin stue? Den er så lexsi at jeg vil slænge mig i regnvejret indenfor og se en go film!

 • Vibe siger:

  WOOUW….
  Jeg ville placere denne herlighed i den lille have foran det lille hus vi er ved at købe – i håbet om at vi hurtigst muligt kan få lov at flytte ind… og nyde, alt det der følger med (første) huskøb :)

 • Shm siger:

  Den er fuldstændigt fantastisk!
  Som mor til fire aktive tøser, kommer jeg nok ikke til at ligge meget ned – men kan nu godt se mig selv ligge i havestuen eller haven, med en god bog, og holde øje med dem!;)

 • Lillian Kovacs siger:

  Den skal udstyres med en blød polstring, og når jeg kommer hjem efter en lang vagt, eller en omgang træning, vil det være lykken at lægge sig med et glas latté , kakao eller noget andet lækkert :)

 • Ann Kjeller siger:

  Wow hvor må den smukke daybed gerne stå i min have så jeg kan nyde den fuldt ud når man kommer lidt mør hjem fra dagens mange jobs Rengøring af kontorer og camping pladser mm
  En lækker masse puder i sommerfarver og en stor parasol til at skygge <3

 • Nina siger:

  Den skal nydes med kaffe, en bog og en OYOY pude i ryggen

 • Ej, hvor lækker. Min mand er igang med at bygge mig en terrasse og mit højeste ønske er en stol hvor jeg kan sidde og nyde sommeren imens ungerne leger. Jeg vil sidde der med mit hjemmesyede slumre tæppe og en kold smoothie :-)

 • Lone Larsen siger:

  Åh, hvor ville jeg nyde den på min 12 m2 store altan :)

 • M.Vinter siger:

  Ej den er lækker! jeg ville forære den til min dejlige mor der lige har har haft brækket foden og derfor ville elske at kunne ligge og slænge sig i den.
  Håber også du har lyst til kigge forbi min blog,
  hvor jeg har to lækre giveaways i gang http://vinterfryd.dk/category/giveaway/
  Hilsen Malene // vinterfryd.dk
  (mvinter@vinterfryd.dk)

 • Kira Bjørnestad siger:

  Jeg ville faktisk give den til min mor, fordi hun ville blive lykkelig for den. Hun ville uden tvivl stille den på terrassen, måske smidde et vattæppe eller en lang hynde på, og så ligge og slikke sol, læse, drikke kaffe og nyde livet på den, på hendes lille terrasse, som ligner et vildnæs af planter, blomster, Potter med krydderurter og andet godt. Så den ville få et godt hjem og blive flittig brugt :)

 • Lillian siger:

  Jeg vil sy en dejlig blomstret hynde med matchende puder, stille den på terassen til sommerhuset og så ligge og nyde udsigten over Storebælt – håber det bliver min.

 • Sara Berg siger:

  Jeg vil putte et af mine elskede lammeskind i, invitere min hund og en bog med mig på et lille eventyr i stolen som skulle stå i min nye stue i vores nye hus :)

 • Malene siger:

  Ej, hvor skulle jeg bare læse mange gode bøger henover sommeren i den :D

 • Kasper siger:

  Jeg vil stille den ved pejsen på det grå betongulv med et dejligt blødt kænguru-skind i.
  Vores 2 drenge, hund og 6 Border Terrier hvalpe vil elske at tage “en morfar” i den.
  Den passer perfekt i kombination med vores 60’er møbler og de store indendørs palmer foran de store vinduespartier.

 • Mette Kristensen siger:

  Hvor er den fed, den må meget gerne komme hjem til mig og bo. Jeg vil “style” den med er fint vattæppe, mig selv og en god bog ude på vores terasse

 • kjerstine larsen siger:

  jeg ville have den i vores have! vi har ikke en masse havemøbler endnu, så ville elske at få den frem under solen!

 • Stina siger:

  Den ville være perfekt på den lukkede altan i min nye lejlighed – tilsat et tæppe og en pude i skønne pangfarver og med en lille marokkansk bakkebord ved siden af :-)

 • Lene L siger:

  Jeg vil bruge den til at slappe af i, når jeg har afleveret min afsluttende eksamensopgave d. 3 juni. :)

 • Maria siger:

  Næh, den er smuk og formfuldendt! Ville elske at sætte den på gårdpladsen og nyde dejlige sommeraftener derfra…

 • Jeg ville gøre den helt min egen med et lækkert tæppe, evt et lamme skind også min pels pude ved siden af (dog ikke ægte..). Jeg kan lige se mig sidde der og læse i en af mine bøger, udenfor i solskins vejret – åh et lækkert syn. (:

 • Charlotte siger:

  Pust, sikke mange kommentarer – og jeg er hverken syg eller drømmer om hjemmesyede hynder og vattæpper i pangfarver;-) MEN stolen ser skøn ud – og jeg kaster mig gerne ind i kampen! Hvis man sidder godt i “den nøgne stol” vil jeg lade den stå bar, så man kan se dens smukke udformning – bestemt med et lille bord i nærheden til den GT i glasset jeg har drømt om siden jeg læste jeres indledning! Så bord og GT må være mit pynt! God sommer!

 • lotte wegger siger:

  fantastisk. intet mindre.
  jeg skal netop til at lave vores kedelige overdækkede terrasse om til en hyggelig havestue med plads til at slænge sig og ligge og kigge op i himlen og skyerne, læse en god bog eller simpelthen tage en lille blunder….til dette vil denne smukke havestol passe perfekt…..sammen med mig :-))
  krydser alt hvad jeg har ;)

 • Elisabeth siger:

  Den skal da placeres under valnøddetræet og forkæles med et lækkert blomstret vattæppe og så mig ovenpå med en god bog i hænderne:)

 • gosia siger:

  jeg skal ha’ den i min læse-hjørnet på min balkon!

 • Anita Larsen siger:

  Den er lige mig, faktisk har jeg manglet netop den stol uden at vide , at den fandtes

 • inger hansen siger:

  Kærlighed ved første blik! <3

 • Mia Poulsen siger:

  Jamen altså.. den ligger jo bare og venter på mig! Jeg står lige og mangler sådan en lækker en, til de dejlige solrige dage der er på vej. Er ikke noget bedre end at ligge celebrity-style i sådan en i bikini med solhat og et godt margasin :)

 • Pia siger:

  Jeg ville placere den på terassen, i solen. Her ville jeg så sidde på de varme sommerdage og slappe af, med et godt blad eller en god bog. Det ville være super :-)

 • Tina siger:

  Den vil passe perfekt ud til vores udestue, som er vores hygge og afsplaningsrum. Der er nemlig brændeovn derude, så om vinteren vil den være perfekt foran brændeovnen, et lækkert tæppe og en god bog:)

 • Lone Djernes siger:

  Den vil være så flot på vores store dejlige træ terrasse under det store bøgetræ:)

 • Charlotte Geismar siger:

  Den vil helt sikkert pryde min stue foran brændeovnen, iført et dejligt blødt renskind:)

 • marianne nielsen siger:

  uh den er skøn kombineret med solskin og mit hjemmestrikkede tæppe er den perfekt til teressen

 • Vi er lige flyttet i hus hvor der er en lille gammel havestue tilbage fra 1920’erne. Der er ikke plads til så meget med en daybed vil være helt perfekt der ude! Jeg håber at heldet er med mig!

 • NikolineMH siger:

  Jeg ville stille den i min fars fantastiske have :)

 • Lone Palshøj siger:

  Sika en daybed!
  En doven, lækkersøvning, læse-blade-med-kaffe-i-glas-en-af slagsen.
  En vattæppeforet, skindbeklædt eller dynepolstret magelig, behagelig og hjemlig fætter, der vil befinde sig vel i det lille hus ved bølgerne….

 • Francesca Mugnaini siger:

  Åh har to stole der hjemme der ligner så de ville passe rigtig godt sammen

 • Monica siger:

  Den daybed (?) er helt perfekt for mig. Jeg kan se frem til en stille sommer, hvor jeg får brug for hvile efter en operation. Og tænk om jeg kunne ligge uden for og suge d-vitaminerne til mig samtidig. Gode vattæpper og et par puder – en bog og så kan jeg vist sagtens få timerne til at gå. :-)

 • Sarah siger:

  Sådan en har Jeg gået og ønskede mig længe :) håber Jeg er den heldige :)

 • Anne Hummelshøj siger:

  Hold da op, hvor er den bare lækker! Jeg ville smide et lækkert lammeskind og et par af min farmors hæklede puder deri, og derefter indtage pladsen i selskab med en god bog og en varm kop kaffe.. Mmm :-)

 • Rikke Koed siger:

  Denne smukke sag vil passe perfekt på min nye terrasse i mit nye hus, som vi flytter ind i snart.
  Den skal stå lige under det smukke æbletræ med en lækker neonpude i.
  Rikke

 • Tenna Gotfredsen siger:

  Åh hvor er den dog skøn:-) den skal helt klart bruges i haven og inde med en skøn madras i skønne farver..til de dage hvor min leddegigt er alder værst sikken en skøn skøn måde at slappe af på og få ny energi:-)

 • Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Altså, men kun “arvede” ældre havemøbler på terrassen, så kunne det være meget dejligt at få et møbel, som jeg altid har ønsket mig:) Jeg har altid godt kunnet tænke mig sådan en havestol, som man kan ligge i. Uha, den skulle storbruges sommeren igennem. Med et lækkert tæppe i og nogle fine puder, så er jeg klar til at læse mig igennem en masse gode bøger, og se på mine sommerbrune børn der leger <3

 • Lene siger:

  Åhhh, vi har ingen “solseng”, så jeg vil elske at få denne hjem til mig, så skal det være en gave til min søde kæreste :)

 • Den skulle lige pimpes op med et par lækre puder, en plaid og en skammel ved siden af med en festlig sommerdrink på – så er der dømt sommer for alle pengene :)

 • mia siger:

  Smuk som en kvindes kurver…lokker med blød forførelse og lovning om gode timer og restituering efter en hård vinter. I den vil jeg gerne finde hvilestunder i en travl hverdag og nærme mig den jeg virkelig er : – )

 • Pernille siger:

  Åhh!! Jeg er forelsket! Jeg ville smide min blå blomstret retro dyne på, og ligge i den med min iPad, en masse blade, en cafe latte og mine to hunde sniger sig sikkert også derop! :-)

 • Karina siger:

  ååh jeg drømmer. Har ønsket mig stolens kusine til stuen, men den her vil være perfekt på min gamle terrasse, hvor jeg netop har arrangeret krukker og hygge til sommeren. Tænker at daybeden vil gøre sig godt med lidt hjemmelavede og hjemmepimpede tæpper og muligvis en latte eller GT afhængig af ugedagen:-)

 • Mette siger:

  Jeg ville stille daybed’en foran mit vinduesparti i stuen, så jeg kan ligge og kigge ud på den græsplæne der fornylig er blevet min. Et strikketøj, en kop kaffe og en kat i fodenden. Nice!

 • Helle Svendsen siger:

  Jeg ville stille den på min læ-terrasse i haven, med masser af puder og tæpper i. Så kunne jeg sidde der med en kop kaffe, mit strikketøj og evt. også mit Boligliv – Super hyggeligt!

 • Uh la la :-)
  Sikke en smuk stol – kan lige se den i min have under et af æbletræerne som lige nu står i fuld blomst. Indtager den gerne med et glas hvidvin i den ene hånd og nupper en tid til reflektion – eller udvikling af nye kreative ideer.

 • Berit Overgård siger:

  Den er SKØN! Vi er i fuld gang med at indrette hus. Vi kommer fra 100 m2, og er nu ved at istandsætte 159 m2. Stuen er stor, og køkkenet har den smukkeste kanap, hvor spisebordet skal stå. Dvs stuen skal ikke rumme spisebordet, og jeg kan virkelig se for mig hvordan denne daybed ville både pynte og være super praktisk samtidig i den ene ende af stuen :-) Det blev en lang smøre

 • Tine Bak Cronwald siger:

  Den er så fin. Passer lige på vores altan med et lille lækkert vattæppe.

  Der er plads i den, hele familien, morgen, middag og aften.

  Morgen med Gustav, tæppe, varm the og en børnebog.
  Middag – slikke sol og nyde en Lollypop
  Aften – mor og far nyder et glas køligt hvidvin

 • Nastassia N siger:

  Den er så fin! Den fortjener helt sikkert en plads i stuen med et lækkert vattæppe og skønne puder – og mon ikke der er plads til både min datter og jeg og en god bog eller en gang hr.skæg i tvet :-)

 • Gud, hvor er den skøn! Jeg har et tomt hjørne i min lejlighed, hvor den vil passe perfekt ind. Jeg vil gøre den lidt lækker og hyggelig med et farvestrålende HAY-tæppe eller et blødt lammeskind. På de gode dage kan den komme med mig ud på altanen. Jeg krydser fingre :)

 • Bente Lemvig siger:

  Åhh hvor er den flot – den passer perfekt i mit tomme hjørne i stuen. Jeg ville smide et par lækre lammeskind i den og en fed pude fra Hay!! Håber den bliver min :-)

 • Anita siger:

  Fantastisk giwe away og tak for reminderen på FB;-) Hvis jeg skulle være så heldig, skal den stå i det hjørne der lige nu er lidt af et sort hul og så skal det være mit “værelse” når nu mine børn har inddraget det jeg plejede at have.. Der skal et skind eller et tæppe på og så skal jeg have et “lille” bord ved siden af med plads til bøger, te, snacks og en notesbog og en nyspidset blyant – åhh jeg drømmer ;-)

 • Louise Hede siger:

  Jeg ville lægge nogle farvestrålende puder på den, for at give den lidt mere “liv” :)

 • Anne-Beth Krengelund Bertelsen siger:

  Vil kreere den smukkeste hynde og forære den til min studerende datter – hun ville elske den og sår netop lige en stol hvor hun kan fordybe sig med læsningen.

 • laila heise siger:

  Den vil jeg bare gerne eje!

 • Lene G siger:

  Familiens yndlingshavestol er lige faldet fra hinanden – slidt op efter utallige stunder med ro, læsning, tumlen med børnene, snorken fra farfar osv. osv.
  Jeg ser snildt denne daybed, som en perfekt erstatning! Den er tilmed større, så nu vil der være bedre plads til de efterhånden store børn ;-)

 • Sofie Skou siger:

  Jeg ville fylde den skønne Daybed med puder, et tæppe og så ville jeg stille den i vores have (hvor der KLART mangler sådan en!) og nyde at ligge og læse blade, spise frisk frugt og slikke sol :)

 • Jeg ville smide mine egne hjemmelavede puder i :-)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.