Blue wood

Efter en weekend med bål og blomsterkranse, trænger vi til lidt hardcore møbelnyt. Og selvom sommeren banker på er der stadig fine ting i posen.

Øverst nyt fra super-hypede Superfront, der kløgtigt og moderne opgraderer dine Ikea møbler med profilskårne låger og funky greb. Det nye er at de nu også kan pimpe både Ikeas gamle Faktum køkken og det nye Metod, som blev lanceret fornylig.

En snart “gammel” kending, det elskede og super-praktiske DLM sidebord tegnet af Thomas Bendtzen for Hay, lanceres nu i 8 tidsvarende farver og en mere glat struktur.

Georg Jensen lancerede forleden deres nyheder for efteråret, og mest spændende tegner deres samarbejde med Aurélien Barbry, hvis kollektion omfatter en serie knive og smukt forarbejdede egetræsprodukter. 

Husker du vi var hjemme ved dygtige Anne Boysen ? Måske derfor er min glæde dobbelt så stor når det nu endelig er offentliggjort at Erik Jørgensen fremover vil producere Annes lille geniale modulære Toward sofa. Vi hepper på Anne og siger tillykke.

Også tillykke til årets vinder af Bolia Design Award, der blev lounge-stolen Harry. Christine Rathmann fra Tyskland gik stolt hjem med førstepræmien – en check på 30.000 kr.  Derudover modtog hun også en ærespris samt 5.000 kr for hendes minimalistiske stumtjener Inliner, så det må siges at have været et godt år for hende.

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.