Designkiosk på Bornholm

Hvis nu jeg skulle til Bornholm

Så ville jeg mæske mig i pølser, lakrids  og krølle Bølle is. Jeg ville høre fed musik på Gæstgiveren og bade fra Dueodde. Men eftersom jeg ikke har været der siden 7. klasse er jeg ikke det bedste sandhedsvidne om hvad der rør sig på øen.

Det er Mette til gengæld. Du kender hende måske som tidligere halvdel af KraghRosenberg, eller som kvinden bag de skønne øko striber der nu også sidder på det her fantastiske børnetøj – og også den her boligkollektion du må tjekke ud.

Om bare to dage åbner hun den yndigste pop-up shop, netop på Bornholm, fra en lille kiosk i Svaneke. Øko-børnetøj og tasker trykt i Danmark og punge håndvævet i Tibet. Designkiosken har fået den bedste placering midt på gågaden Brænderigænget 5 mellem Svaneke Havn og Torvet, og der er åbent alle ugens dage kl. 11-18 hele juli og august.

SweetTip: Mette har selv sommerhus på Bornholm og du kan se hendes tips til øen her.

PS: glæd dig også til augustnummeret af BoliLiv, hvor du kan komme med hjem til Mette, i en boligreportage, jeg står bag

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.