Happy 1000

Det er så crazy mange ord og billeder og timer, men det er ganske vist.

Det her er mit indlæg nr 1000!

Jeg har svært ved at fatte og for-fatte hvad bloggen har gjort, og gør ved mig, både som Laura og som thesweetspot.kinsta.com. Det er en daglig glæde at dele meget at det jeg ser og gør med Jer. For uden alle i mange (tusinde) på den anden siden af skærmen var der ingen blog, og jo bare mig der sad og skrev ud i luften.

Det er i det der rum magien opstår. Og det rum er theSweetSpot! Og det søde rum er jo netop hvad jeg jagter, og så gerne vil dele. Magien for mig opstår i mellem et fysisk sted, de mennesker der er dér og det de gør, siger og indtager. Lyder abstrakt, men nogenlunde det, er jo svaret på hvad et Sweets Spot er. Mødet mellem gode mennesker, smukke ting og steder – lavet med kærlighed og glimt i øjet. Præcis det sted er min daglige driver, når jeg blogger. Og dermed også svaret på hvorfor det er byliv den ene dag, design den næste, kaffe den 3. og indretning den 4.

Jeg elsker jeres kommentarer! (10.952 stk). Følg også med på Facebook (hvor vi snart runder 2000 – juhu). På Instagram, min nye kærlighed og på Bloglovin, som er så genial hvis du vil samle alle dine yndligngsblogs. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her. 

Kort sagt; Tak fordi I læser med! Læg en hilsen hvis du drømmer om andre indlæg, har forslag eller bare et hej.

Sweets og kærlig hilsen
Laura

5 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.