Outdoor interior


Alle billeder fra Livet Hemma

Koldskål med melon i bagende sol, dømmer sommer!
Og hold nu k*** hvor er det fedt at spise ude, og drikke kaffe ude og nulre rundt, og få barn hjem der har smurt solcreme under fødderne, – og ja gæt selv hvordan de så ud.

Der hvor vi bor er der fladt, nyt og det blæser. Legehus og store krukker med buske gør efterhånden sit til at det er til at være på terrassen i andet en poly-fleece, men derfor kan man jo godt drømme.

Om havestuer med plantereoler og gårdfester på varme fliser

Pudelounge på trædæk og middaglur under svalt forhæng.

SweetTip: Flere af billederne stammer fra Ikea Familys nye bog HÅLLÖ – KOM IND. GÅ UD!, som ser ud til at give plads til flere udedrømmerier.

Hvad drømmer du om i dit uderum?

1 Comment

  • Louise FB siger:

    Jeg drømmer om at få et uderum. Sidste år flyttede jeg og min familie til en større lejlighed men uden altan, som vi ellers havde haft i den gamle. Det er en stor fejl. Så nu leder vi med lys og lygte efter en ny bolig hvor vi sagtens kan leve med færre kvadratmeter men vi skal have os et uderum igen. Ville ønske at vi hjemme i Kbh havde samme tilgang til det grønne som der er i Berlin. Der er grønt alle vegne. Elsker det! Og hvor fantastisk er det ikke, at mange af de nye altaner som bliver sat op har indbyggede altankasseholdere, så de lægger mere op til at udnytte det ekstra rum der bliver sat på boligen…

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.